Page 50 of 70

Posted: Wed Nov 15, 2006 5:23 am
by Prizem
>>zachpl
if nothing else, you can try the sql updates

then for user-owned stores, would deleting the inventory place when the amount reaches 0 be good?

Posted: Wed Nov 15, 2006 5:34 am
by alh31
Prizem wrote: then for user-owned stores, would deleting the inventory place when the amount reaches 0 be good?


Yes :D

Posted: Wed Nov 15, 2006 10:30 pm
by zachpl
well can someone help me step by step becuz im kinda a noob at this and the only way i can get the mods installed is though easymod :p I also have a few questions.

1. Is this the one i press? Image

2. this is what comes up what do i do?
Image

and if i have to do the sql updates thing i need help. thanks. -zach

Posted: Wed Nov 15, 2006 11:52 pm
by Brf
No.

Store Mod
Configuration

Posted: Thu Nov 16, 2006 12:34 am
by zachpl
Where?

Image
Image

Posted: Thu Nov 16, 2006 1:06 am
by Brf
Image

Posted: Thu Nov 16, 2006 1:32 am
by zachpl
why dont I have that on mine? .... . . . . .

Posted: Thu Nov 16, 2006 1:43 am
by Brf
I dunno. Do you have the mod you think you have?

Posted: Thu Nov 16, 2006 1:56 am
by Prizem
weird, his shows the setup from way back when, did you download the mod from the first post in this topic and upload those files to your server? did you perhaps upload files from an older version of the store mod?

Posted: Thu Nov 16, 2006 2:08 am
by zachpl
thats what i did.... lol.... Now I installed that and this came up when i press configureation


Please ensure that admin_store_list.php, admin_store_items.php,
admin_store_users.php, and admin_store_config.php have been deleted.
Store MOD will not function properly if those files aren't removed.

but those files are no where.

Btw i am thankful for u guyses help.

Posted: Thu Nov 16, 2006 6:11 am
by Prizem
really? weird, have you ever installed any other version of the store mod before? the line for that is just a series of file_exists() functions checking if they exist in the /admin folder

Posted: Thu Nov 16, 2006 9:26 pm
by zachpl
zachpl wrote: thats what i did.... lol.... Now I installed that and this came up when i press configureation


Please ensure that admin_store_list.php, admin_store_items.php,
admin_store_users.php, and admin_store_config.php have been deleted.
Store MOD will not function properly if those files aren't removed.

but those files are no where.

Btw i am thankful for u guyses help.


Did you just read my last post? lol. I installed 0.0.5 or whaterever that waw....

Posted: Thu Nov 16, 2006 9:51 pm
by expx
Hi,
I was wondering if there is any kind of exploit for the wgeric store mod. I have a store on my site, where users can download files for points. A couple of people have managed to download files worth 20-300 points with 0 posts. (it pm's me when someone buys something from the store). I need this to be fixed so if anyone can help that would be great.

Thanks

Posted: Sun Nov 19, 2006 5:48 am
by Prizem
>>zachpl
You installed 0.0.5? If you have, and have also deleted those two mentioned files in /admin, the only thing I could suggest is that you try uninstalling it except for the database. I dont know otherwise, since I'm pretty confident that file_exists works properly. You could, however, try copying and pasting the file_exists check from admin_store to your own test page and try it. If it still gives the error and you still dont believe the files exist, you could try accessing the file in php with something like fopen() or file()

>>expx
There is an exploit in versions < 0.2.1 that did not process purchases correctly. 0.2.1 was a critical release that fixed that. Now, there are no other exploits that we know of for the current version.

Posted: Wed Nov 22, 2006 8:25 pm
by Greywing
Follow all steps in the current install.txt or upgrade.txt, or run easyMOD.


.. does that mean it's compatible? :S

I tried it but I get some templating error (I think it's probably because we have some mods already installed, though).
Warning

FIND FAILED: In file [templates/xandblue/overall_header.tpl] could not find:

<td align="center" valign="top" nowrap="nowrap"><span class="mainmenu">&nbsp;<a href="{U_FAQ}" class="mainmenu">