[RC] vBulletin Style DHTML Menu

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
cavallino
Registered User
Posts: 317
Joined: Thu Aug 04, 2005 7:06 am

Post by cavallino »

no, it doesnt work..
well , never mind... i give up with this :(
heonix
Registered User
Posts: 12
Joined: Mon Dec 26, 2005 12:56 pm
Contact:

Post by heonix »

+1 ;)

Is there a problem with the 2.0.20 Version ?
phpBB.biz
Jane Doe
Registered User
Posts: 145
Joined: Thu Aug 11, 2005 12:35 pm

Post by Jane Doe »

Cavallino could you provide a link to overall_header.tpl and viewtopic_body.tpl

and no there is no problem with 2.0.20
Darezettl
Registered User
Posts: 53
Joined: Thu Jun 30, 2005 4:55 pm

Post by Darezettl »

I installed it today on a vanilla phpbb from a) phpbb.com and b) from phpbb.de and I got no errors at all! ;)
[...]
JamesNesbit
Registered User
Posts: 13
Joined: Sat Jan 14, 2006 11:48 am

Post by JamesNesbit »

Darezettl wrote: I installed it today on a vanilla phpbb from a) phpbb.com and b) from phpbb.de and I got no errors at all! ;)


Did you test with large posts with a mixture of guest posts and registered users? Tested on a clean phpBB 2.0.20 board with IE and Firefox, same results on both. See the screenshot below and notice how it's showing links for the user admin for an unregistered user

Image
Jane Doe
Registered User
Posts: 145
Joined: Thu Aug 11, 2005 12:35 pm

Post by Jane Doe »

Can't confirm your guest problem. Tested in different threads with reg users and guest. All ok.
Image

This part from the mod
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

$yim_img = '';
$yim = '';

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#

$vb_menu_profile = '';
$vb_menu_pm = '';
$vb_menu_search = '';
$vb_menu_email = '';
$vb_menu_www = '';
//$vb_menu_album = '';

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

leads to above image.
User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy »

Jane,

thanks for taking the time to look, but after trying your suggestions I still couldn;'t get it to work. Wroks fine being logged out, but not logged in. I've got quite a lot of MODs installed, along with the DHTML menu, so it will be something else buggering it up ;)

I'll keep trying though. I'll post back if I ever figure it out. Great MOD :)
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red
Jane Doe
Registered User
Posts: 145
Joined: Thu Aug 11, 2005 12:35 pm

Post by Jane Doe »

i could upload somewhere your changed viewtopic_body.tpl and the overall_header.tpl that i used for the screenshot of the two working
menues, and i was logged in, so you can compare.

Done, Files here. http://www.filefactory.com/?fdc9b0
Darezettl
Registered User
Posts: 53
Joined: Thu Jun 30, 2005 4:55 pm

Post by Darezettl »

Please be sure to install the latest (and last!) version of this mod (1.0.3) !!!!!
[...]
net83it
Registered User
Posts: 500
Joined: Sun Jan 15, 2006 2:42 pm
Location: Sicily
Contact:

Post by net83it »

thuis mod doesn't work

the status bar of IE shows me an error

http://www.ioguadagno.it/prova/viewtopic.txt
Jane Doe
Registered User
Posts: 145
Joined: Thu Aug 11, 2005 12:35 pm

Post by Jane Doe »

can't find #dropmenudiv{ etc in your file.
And found no link to an external css file.
net83it
Registered User
Posts: 500
Joined: Sun Jan 15, 2006 2:42 pm
Location: Sicily
Contact:

Post by net83it »

just uploaded the css file
http://www.ioguadagno.it/prova/subsilver.css
please check again

thank you
Jane Doe
Registered User
Posts: 145
Joined: Thu Aug 11, 2005 12:35 pm

Post by Jane Doe »

Yes it is in your css file.
But in your overall_header.tpl you have this:

Code: Select all

<!-- link rel="stylesheet" href="subSilver.css" type="text/css" -->
so your css file will never be used.
Put the css part for the mod in your overall_header.tpl not in the css file
net83it
Registered User
Posts: 500
Joined: Sun Jan 15, 2006 2:42 pm
Location: Sicily
Contact:

Post by net83it »

Jane Doe wrote: Put the css part for the mod in your overall_header.tpl not in the css file


done.... :? but there is always an error on IE status bar.... :cry:

here the viewtopic wiht the css part on overall_header.tpl

http://www.ioguadagno.it/prova/viewtopic2.txt
Jane Doe
Registered User
Posts: 145
Joined: Thu Aug 11, 2005 12:35 pm

Post by Jane Doe »

Problem is here:
var menu311?sid=59046b7a....=new Array()
should be
var menu311=newArray()
where 311 is the poster_id, without sid=...
so something is wrong here with the poster_id

could you provide a link to your viewtopic.php.
Post Reply

Return to “[2.0.x] MODs in Development”