[Alpha] Ajax Shoutbox

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
billvasko
Registered User
Posts: 90
Joined: Wed Nov 08, 2006 5:25 am

Post by billvasko » Thu Jan 18, 2007 7:34 pm

Well, I attempted to insert the values, but not sure if I did it correctly. Is there anyway to confirm? I can't find the values anywhere.......

Kinfule
Registered User
Posts: 706
Joined: Tue Mar 02, 2004 12:16 am
Location: Chile

Post by Kinfule » Thu Jan 18, 2007 8:00 pm

Forum Configuration in the ACP, there is a shoutbox section there.
My Mods:
Show Voters || Moderate Own Topics || Thanks Mod || Tibian Char BBcode || Tibian Guild BBCode
Working on:
Ajax Shoutbox
I don't support by PM

billvasko
Registered User
Posts: 90
Joined: Wed Nov 08, 2006 5:25 am

Post by billvasko » Fri Jan 19, 2007 2:01 am

what's ACP? Sorry and thanks for the assistance :)

User avatar
iyeru42
Registered User
Posts: 1120
Joined: Wed Feb 01, 2006 7:22 pm
Location: Madison, WI
Contact:

Post by iyeru42 » Fri Jan 19, 2007 2:34 am

billvasko wrote: what's ACP? Sorry and thanks for the assistance :)


As an admin, on any forum page... go to the bottom, it WILL say the following:

Go to Administration Panel

or similar. If not, enter in the following:

{YourBOARDURLHERE}/admin/index.php

Where {YourBOARDURLHERE} = something like http://www.yourdomain.com/forum
My Website | My MOD Requests | Foreign Key Docs (some topics are not requests)
"It's easy to rebel, but it's hard to be recognized."

chris207
Registered User
Posts: 182
Joined: Thu Mar 31, 2005 4:18 am
Location: Maine, US
Contact:

Post by chris207 » Fri Jan 19, 2007 3:27 am

It is saying you need to change {YourBOARDURLHERE} to your board's URL.

craigsman
Registered User
Posts: 33
Joined: Mon Jun 12, 2006 5:09 am

Post by craigsman » Fri Jan 19, 2007 3:52 am

Bump. Can someone please look at my shoutbox that isn't working?
> nega.com.au
Thanks

warlock-kun
Registered User
Posts: 1
Joined: Wed Jan 17, 2007 2:25 am
Contact:

Post by warlock-kun » Fri Jan 19, 2007 4:38 am

Hi... I am chilean and don´t speak [or write :) :D ] english very well...

My doubt is...

Since I can add a top poster to the shoutbox?

that's folk!!!

mmm plis answer me too by mp or e-mail

warlock_khamyel_fmp@hotmail.com


thanks!!!

User avatar
Firefox Zealot
Registered User
Posts: 7
Joined: Wed Jan 17, 2007 7:40 pm
Location: London, England.

Post by Firefox Zealot » Fri Jan 19, 2007 7:50 am

craigsman wrote: Bump. Can someone please look at my shoutbox that isn't working?
> nega.com.au
Thanks
You'll need to post more information than "its broken" if you want anyone to help you. =s
Have you made any modifications to the script, any other mods installed, etc?

craigsman
Registered User
Posts: 33
Joined: Mon Jun 12, 2006 5:09 am

Post by craigsman » Fri Jan 19, 2007 10:51 am

The shoutbox is the only mod.
I have altered the layout of the shoutbox only to suit the style. However even before I changed things it wasnt working.

--EDIT--
Im hoping that the person who made the mod will be able to just look at it and be able to know what is wrong.

It seems it wont read or write to the database.

Kinfule
Registered User
Posts: 706
Joined: Tue Mar 02, 2004 12:16 am
Location: Chile

Post by Kinfule » Fri Jan 19, 2007 12:50 pm

Craig, run the Sql Queries.
**Sorry for the spanish here but it will be easier for him to understand me**
Warlock, que queires decir? ver quienes son los maximos posteadores en la shoutbox? Eso lo hare para la proxima release.
My Mods:
Show Voters || Moderate Own Topics || Thanks Mod || Tibian Char BBcode || Tibian Guild BBCode
Working on:
Ajax Shoutbox
I don't support by PM

billvasko
Registered User
Posts: 90
Joined: Wed Nov 08, 2006 5:25 am

Post by billvasko » Fri Jan 19, 2007 7:11 pm

Ok, I went to the ACP, entered the configuration area, and there was nothing for Shoutbox. So I must not have entered the values correctly?

User avatar
tbtguide
Registered User
Posts: 29
Joined: Sat Sep 25, 2004 7:34 am

Great Mod!

Post by tbtguide » Fri Jan 19, 2007 9:09 pm

knucker wrote: Well, I spent 3 hours last night reading all 46 pages of posts, only to find out that I had the chat box installed and that you have to click the little chat button at the top to see the chat box...lol

Anyhow, the way this shoutbox is set up without having the visibility set on the main index page when you first log in sucks, so if you are going to install this mod, be aware that users would have to click this button and go to a separate page to view the chat box.

I think most would agree that a chat box needs to be viewed on the main page, so I give this mod 2 thumbs down until that is corrected...

knucker


I feel completely the opposite. I think this is a terrific mod and a great addition to my site. Plus, I give the author two thumbs up for being responsible in the way he has introduced the mod. This is a mod in development and it is so refreshing for someone not to rush people into making possibly detrimental changes to their index page just to show off.

So kudos to the author and a big thank you from me for an easy to install and run mod. My site is pretty quiet at the moment with people coming and going at very different times, so we haven't given it a real workout, but so far, so good.

Looking forward to further development. :)

Kinfule
Registered User
Posts: 706
Joined: Tue Mar 02, 2004 12:16 am
Location: Chile

Post by Kinfule » Fri Jan 19, 2007 9:54 pm

billvasko wrote: Ok, I went to the ACP, entered the configuration area, and there was nothing for Shoutbox. So I must not have entered the values correctly?

Seems you haven't donde the code changes then :S

Tbtguide, Thanks for you support :)
My Mods:
Show Voters || Moderate Own Topics || Thanks Mod || Tibian Char BBcode || Tibian Guild BBCode
Working on:
Ajax Shoutbox
I don't support by PM

hurricane84
Registered User
Posts: 1
Joined: Fri Jan 19, 2007 9:57 pm

Post by hurricane84 » Fri Jan 19, 2007 10:00 pm

i have set up ajax mode but my shoutbox is not working, it is not loading.
what can i do ?

http://www.saugeyik.com/chat.php

baerenwurm
Registered User
Posts: 131
Joined: Wed Nov 06, 2002 2:38 pm
Location: Germany

Post by baerenwurm » Sun Jan 21, 2007 3:54 am

I got an "Object required at line 682" error in IE6 (shoutbox just works in Firefox).

Line 682:

Code: Select all

for (var iNode = 0; iNode < root.childNodes.length; iNode++)
http://www.quentintarantino.de

Any suggestions? Thanks a lot!

Post Reply

Return to “[2.0.x] MODs in Development”