[RC] Virtual Casino 1.2.4a

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
User avatar
yexusbeliever
Registered User
Posts: 586
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:49 pm
Location: Olympus phpBB3

Post by yexusbeliever »

For your next version, maybe you can use something like ChanceAce that they had on that mod. I like your mod better. It gives a harder chance to win. :D

I am not good at php. If you can, can you make the background and all the graphics to be more userfriendly? Such like not having a bright background. Have links back to the forum board.
User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 52300
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Post by Brf »

yexusbeliever wrote: I am not good at php. If you can, can you make the background and all the graphics to be more userfriendly? Such like not having a bright background. Have links back to the forum board.


The background is easy to change. I could make it user-selectable too.

There are already "Home" and "Virtual Casino" links in each game.
User avatar
yexusbeliever
Registered User
Posts: 586
Joined: Mon Dec 08, 2003 8:49 pm
Location: Olympus phpBB3

Post by yexusbeliever »

On the casino page, it shows all the games. With this my page is extended wider. Hmm.. I wonder if you can make the icons smaller or do not have to have icons but just links to the page of each game like how the old casino mod did?
User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 52300
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Post by Brf »

You can resize the images if you like.
User avatar
goranbaxy
Registered User
Posts: 60
Joined: Tue Jul 26, 2005 6:24 am

Post by goranbaxy »

I get this error when I try to play blackjack:

Code: Select all

Error in updating server cookie

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'user_gamecookie' in 'field list'

UPDATE phpbb_users SET user_gamecookie = 'Slot|6|8|7' WHERE user_id = 2

Line : 185
File : slot.php
I cant play non of the games!?
User avatar
goranbaxy
Registered User
Posts: 60
Joined: Tue Jul 26, 2005 6:24 am

Post by goranbaxy »

My mastake, problem was with easy_mod, didnt run SQL, I have allwas problem with easy mod, whant use it any more
Kenzi
Registered User
Posts: 51
Joined: Thu Oct 26, 2006 8:17 pm

Post by Kenzi »

i changed the currency settings in my cash mod, it was user_cash i changed it to user_points. I deleted the old user_cash currency (the currency name stayed the same "Gold")

now i get this error with the casino

Code: Select all

Fatal error: Call to a member function on a non-object in //htdocs/Poker.php on line 32
in the ACP the cuurency for each game still show as Gold
User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 52300
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Post by Brf »

Did you save the new settings in the game control panel?
Kenzi
Registered User
Posts: 51
Joined: Thu Oct 26, 2006 8:17 pm

Post by Kenzi »

i'll double check, but all the games currency stayed at "gold" as thats what the new currencies name was.
User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 52300
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Post by Brf »

Well... The config was setup to use currency #1. But you deleted currency #1 and created currency #2.

If you bring up a game config page, the only currency it can display in the dropdown is currency #2, since #1 was deleted.

If you do not save the new config, it will remain at #1. That is why you are getting the error.
User avatar
Roks
Registered User
Posts: 119
Joined: Thu Sep 14, 2006 1:15 am

Post by Roks »

Thanks for the MOD, wokring out of the box. Is there any plan to add more games :?:
User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 52300
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Post by Brf »

I had a request for Keno and added that one. I havent had any requests for any more....

In any case, I have been waiting since Oct-1 for Release or Reject...
Kenzi
Registered User
Posts: 51
Joined: Thu Oct 26, 2006 8:17 pm

Post by Kenzi »

Brf wrote: Well... The config was setup to use currency #1. But you deleted currency #1 and created currency #2.

If you bring up a game config page, the only currency it can display in the dropdown is currency #2, since #1 was deleted.

If you do not save the new config, it will remain at #1. That is why you are getting the error.


so how do i go about changing it to the new currency?

i was able to get black jack working again, but no luck onthe others
User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 52300
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Post by Brf »

For Poker, BlackJack, and Slot Machine just bring up the game config and click the Submit. For Keno, click the Set Cash
Kenzi
Registered User
Posts: 51
Joined: Thu Oct 26, 2006 8:17 pm

Post by Kenzi »

Brf wrote: For Poker, BlackJack, and Slot Machine just bring up the game config and click the Submit. For Keno, click the Set Cash



i did that, no luck
Post Reply

Return to “[2.0.x] MODs in Development”