[BETA] FIND - Forum Integrated News Delivery - Input

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
User avatar
scoobie
Registered User
Posts: 237
Joined: Sun May 12, 2002 6:07 pm

Post by scoobie »

I'm tryiong to execute news_insert.php and getting this error

Code: Select all

XML error: mismatched tag at line 193
Any Ideas?
You can have it all if you like... but you can pay for it the rest of your life.

netclectic
Former Team Member
Posts: 4439
Joined: Wed Mar 13, 2002 3:08 pm
Location: Omnipresent
Contact:

Post by netclectic »

Are you sure it's a valid xml / rss file?
What's the url?
Defend the game:
Image

User avatar
scoobie
Registered User
Posts: 237
Joined: Sun May 12, 2002 6:07 pm

Post by scoobie »

http://www.moreover.com/cgi-local/page? ... news&o=rss

i put the &o=rss at the end of it directly from the list of moreover newsfeeds.

My site is music based so I need music feeds... moreover have them
You can have it all if you like... but you can pay for it the rest of your life.

User avatar
IDB
Registered User
Posts: 67
Joined: Thu Jan 17, 2002 10:52 pm
Location: Milwaukee, Wi
Contact:

Post by IDB »

You need to change it to

Code: Select all

http://p.moreover.com/cgi-local/page?c=Pop%20music&o=rss
Regards, Ian.

netclectic
Former Team Member
Posts: 4439
Joined: Wed Mar 13, 2002 3:08 pm
Location: Omnipresent
Contact:

Post by netclectic »

Updated to Version 0.9.4 BETA

Changes are...
  • Added explanations for admin page
  • Changed layout of admin page
  • Added Forum Categories to list of newsfeeds on admin page
To update...
  • Additions to lang_admin.php (see find.txt)
  • Changes to functions_news.php - just re upload
  • Changes to newsfeed_body.tpl - just re upload
  • Changes to admin_news.php - just re upload
Hopefully, there will only be one more beta release (which will be to finalise the windoze automation instructions) before submitting to the mods database, unless somebody finds a bug :wink:
Last edited by netclectic on Wed Sep 25, 2002 7:36 am, edited 2 times in total.
Defend the game:
Image

User avatar
LaZeR
Registered User
Posts: 671
Joined: Sat Jun 29, 2002 8:38 pm
Contact:

Post by LaZeR »

Also it seems when upgrading you need to replace: admin_newsfeeds.php also. I just did the previous steps and noticed in the admin panel, no news feeds listing so I guessed and re-uploaded the file mentioned from the current zip and refreshed, had my newsfeeds list back. :wink:

pollix
Registered User
Posts: 153
Joined: Tue Jul 23, 2002 6:29 pm
Location: Ridgecrest, CA
Contact:

Post by pollix »

Ok... quick question. If I want to make a quarter daily cron job, how would I add the minutes/hours/days etc... block work. I can't figure it out.

In the minutes block you can put 0-59 for minutes/0-23 for hours/ * to make it work all the time.

So can you explain how I would make it work every 6 hours? It looks like in a cron job you can only set the time you wanted it to post these news.

:?

Thanks for your help.

P.S. Other than my cron job question, everything works great!! You can check it out by going to http://www.drunksquids.com/forums The forum for my news is KDSF News I use "connie chung" as my thread user. 8O

netclectic
Former Team Member
Posts: 4439
Joined: Wed Mar 13, 2002 3:08 pm
Location: Omnipresent
Contact:

Post by netclectic »

Hhmm, i'm no expert on cron i'm afraid.

You might want to have a read of these (thanks to google! Image)
- http://www.uwsg.iu.edu/usail/automation/cron.html
- http://kb.indiana.edu/data/afiz.html



p.s. nice site - check out this age old mp3.com station i made some time ago (which has been sadly neglected) for some great drinking songs!
Defend the game:
Image

surtin3xposed
Registered User
Posts: 154
Joined: Sat Aug 10, 2002 10:40 am
Location: Chicago, IL
Contact:

Post by surtin3xposed »

netclectic wrote: create a batch file (task.bat) containing the followin...
Code:
"start YOUR_PATH\news_insert.php"


create a batch file (start_task.bat) containing the following...
Code:
"start /min /low YOUR_PATH\start_task.bat"


for YOUR_PATH i used c:\webroot\forums since it's the full path on the server, was I supposed to use something else? and why start "start_task.bat" instead of "task.bat"?

I haven't gotten this to work to actually execute the php file... still working on that

[EDIT] This is what I have in my task and start_task .bat files...

task.bat:

Code: Select all

"start c:\webroot\forums\news_insert.php"
start_task.bat

Code: Select all

"start /min /low c:\webroot\forums\start_task.bat"
[/EDIT]

netclectic
Former Team Member
Posts: 4439
Joined: Wed Mar 13, 2002 3:08 pm
Location: Omnipresent
Contact:

Post by netclectic »

surtin3xposed wrote: for YOUR_PATH i used c:\webroot\forums since it's the full path on the server

Try this...

Code: Select all

start "YOUR_PATH_TO_IE" "file://c:\webroot\forums"
ie is probably at - "C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE"

if that doesn't work then you might want to try the full url.

surtin3xposed wrote: why start "start_task.bat" instead of "task.bat"?

This was a work around i found to stop it opening a dos command window.

surtin3xposed wrote: I haven't gotten this to work to actually execute the php file... still working on that

Thanks for trying!
Defend the game:
Image

netclectic
Former Team Member
Posts: 4439
Joined: Wed Mar 13, 2002 3:08 pm
Location: Omnipresent
Contact:

Post by netclectic »

surtin3xposed wrote: start_task.bat

Code: Select all

"start /min /low c:\webroot\forums\start_task.bat"


Oops! :oops:
My mistake that should be task.bat
Defend the game:
Image

surtin3xposed
Registered User
Posts: 154
Joined: Sat Aug 10, 2002 10:40 am
Location: Chicago, IL
Contact:

Post by surtin3xposed »

netclectic wrote: start "YOUR_PATH_TO_IE" "file://c:\webroot\forums"


umm... i put "start "YOUR_PATH_TO_IE" "file://c:\webroot\forums\news_insert.php" in task.bat, still no cigar (i did file out your_path_to_ie)

User avatar
LaZeR
Registered User
Posts: 671
Joined: Sat Jun 29, 2002 8:38 pm
Contact:

Post by LaZeR »

pollix wrote: Ok... quick question. If I want to make a quarter daily cron job, how would I add the minutes/hours/days etc... block work. I can't figure it out.

In the minutes block you can put 0-59 for minutes/0-23 for hours/ * to make it work all the time.

So can you explain how I would make it work every 6 hours? It looks like in a cron job you can only set the time you wanted it to post these news.


Pollix, I'm just guessing as am also new to this "Cron" stuff, although I think we have to simply create multiple crons and set the hour only which would allow 4x a day, ect... = 4 seperate crons :? :?:

BTW, I first took a look at your forum-site a few weeks ago when I was starting my "forumAI" and seen your post in that thread and I have to tell you that is simply brilliant and hilarious what you've done with it :wink: .

pollix
Registered User
Posts: 153
Joined: Tue Jul 23, 2002 6:29 pm
Location: Ridgecrest, CA
Contact:

Post by pollix »

Thanks LaZer for your comments! I guess I will be adding 4 cron jobs so I can get recent updates every 6 hours. Right now I have it set to fetch the news every day at 6 a.m. Thanks for your reply!

My news lady for this mod is Connie Chung holding a glass of wine. :wink:

Image

She is my news reporter!

User avatar
LaZeR
Registered User
Posts: 671
Joined: Sat Jun 29, 2002 8:38 pm
Contact:

Post by LaZeR »

:lol: at Connie Chang. Yea I will probably do it that way also once I get setup how I am goin to leave it. Actually I've just set one cron to update hourly :oops: = probably not a good idea to leave this way though.

On a lighter note, I really need to come up with a better name for my reporter. Reporter is pretty lame :roll:

Wonder why this feed won't work: :?: http://www.fark.com/XML.xml

Locked

Return to “[2.0.x] MODs in Development”