[BETA] Prune Inactive Users

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
User avatar
Dragonwolf
Registered User
Posts: 603
Joined: Mon Aug 20, 2007 7:46 pm

Re: [BETA] Prune Inactive Users

Post by Dragonwolf » Sat Jan 26, 2008 10:41 pm

In other words, replace everything in the query that says phpbb_ with phpbb2_ and re-execute..
Yah, that's what I did :P

I had renamed the database because I had installed a different version of Phpbb first, which didn't work :/

User avatar
Renodil
Registered User
Posts: 668
Joined: Mon Nov 14, 2005 8:48 am
Contact:

Re: [BETA] Prune Inactive Users

Post by Renodil » Sun Jan 27, 2008 1:30 pm

kkroo wrote:They may have registered under a different name with the same email, hence your error. As I said in my previous post, it has nothing to do with this mod.
I just finished checking all current user names looking for the email addresses that match up and didn't find them.

deanmoke
Registered User
Posts: 23
Joined: Tue May 20, 2008 9:05 am

Re: [BETA] Prune Inactive Users

Post by deanmoke » Thu Jun 12, 2008 10:08 am

I am trying to download the mod from the link at the start of this topic and am getting this error message:
"You can not download this file directly from another site!"
Dean

kkroo
Registered User
Posts: 729
Joined: Sat Dec 03, 2005 4:49 pm
Contact:

Re: [BETA] Prune Inactive Users

Post by kkroo » Thu Jun 12, 2008 12:04 pm

sorry about that.

Should be good now
My MODs

Need a coder?

Enjoy my Mods? - Image

Amybrasil
Registered User
Posts: 2
Joined: Wed Jul 09, 2008 11:21 pm

Re: [BETA] Prune Inactive Users

Post by Amybrasil » Wed Jul 09, 2008 11:26 pm


kkroo
Registered User
Posts: 729
Joined: Sat Dec 03, 2005 4:49 pm
Contact:

Re: [BETA] Prune Inactive Users

Post by kkroo » Thu Jul 10, 2008 12:07 pm

You did not properly install the mod. You didn't copy the new lines into common.php and you didnt copy the new lines into lang_admin.php. Please go through the installation file again and make sure you got everything.

Omar
My MODs

Need a coder?

Enjoy my Mods? - Image

Amybrasil
Registered User
Posts: 2
Joined: Wed Jul 09, 2008 11:21 pm

Re: [BETA] Prune Inactive Users

Post by Amybrasil » Thu Jul 10, 2008 3:01 pm

Thank you, but "new lines into common.php" what lines????
That's someone that can to install this MOD to me???

Xanox
Registered User
Posts: 3
Joined: Thu Dec 11, 2008 10:56 am

Re: [BETA] Prune Inactive Users

Post by Xanox » Thu Dec 11, 2008 11:01 am

Hello,

I installed your mod and it works great.

But i got a little problem with it.

The mod doesnt seem to be able to get last login attempt data.

It just says `never` everywhere.

Could you help me with this?

Thanks!

User avatar
drathbun
Former Team Member
Posts: 12204
Joined: Thu Jun 06, 2002 3:51 pm
Location: TOPICS_TABLE
Contact:

Re: [BETA] Prune Inactive Users

Post by drathbun » Thu Dec 11, 2008 5:44 pm

Have you checked the data? maybe they've never logged in. :) By the way, phpBB2 doesn't store "attempts" it only stores the most recent successful login in the user_lastvisit column. A value of 0 (zero) means they have never logged in.
I blog about phpBB: phpBBDoctor blog
Still using phpbb2? So am I! Click below for details
Image

Post Reply

Return to “[2.0.x] MODs in Development”