[RC2] Statistics Mod 4.2.9

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
King_S
Registered User
Posts: 7
Joined: Fri Dec 01, 2006 4:54 pm
Location: Simmerath

Post by King_S » Sat Dec 02, 2006 5:55 pm

Wicher wrote: @King_S: i dont see bar graphics on your statistics page either.

Hi,
now are the pictures uploaded, as you can see it here:
Image

Image
Image
Image

And the error I've got is, that the bars are not correct.

EDIT:
What's about the "--reloaded: true-->" in the statistics?
King_S uses Bablefish to translate :D

User avatar
Wicher
Registered User
Posts: 1806
Joined: Wed May 07, 2003 10:33 pm
Location: Netherlands or Holland, your choice..
Contact:

Post by Wicher » Sat Dec 02, 2006 6:52 pm

I updated first post to version 4.0.1b
MarieMM: Please reinstall this version. I saw you are running 4.0.0 on your board.

MarieMM
Registered User
Posts: 42
Joined: Wed Nov 29, 2006 10:03 pm
Contact:

Post by MarieMM » Sat Dec 02, 2006 7:12 pm

Wicher wrote: I updated first post to version 4.0.1b
MarieMM: Please reinstall this version. I saw you are running 4.0.0 on your board.


So the version that was listed as 4.0.1a on the first page was actually 4.0.0? I installed it, but I thought you had just forgotten to change the version number...

giovannicosta
Registered User
Posts: 86
Joined: Sat Oct 07, 2006 7:02 pm
Contact:

Post by giovannicosta » Sat Dec 02, 2006 7:41 pm

While running the install_statistics.php file i got an error:

39 modules/pakfiles directory is not installed correctly, Activity_Arcade_Mod_xx_Newest_Games.pak is missing.

So when I click statistics i get this:


DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'giovanni_phpb1.phpbb_stats_config' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_stats_config

Line : 49
File : statistics.php



Help!

User avatar
Wicher
Registered User
Posts: 1806
Joined: Wed May 07, 2003 10:33 pm
Location: Netherlands or Holland, your choice..
Contact:

Post by Wicher » Sat Dec 02, 2006 7:49 pm

King_S wrote:
Wicher wrote:@King_S: i dont see bar graphics on your statistics page either.

Hi,
now are the pictures uploaded, as you can see it here:
Image

Image
Image
Image

And the error I've got is, that the bars are not correct.

EDIT:
What's about the "--reloaded: true-->" in the statistics?


I still dont see any bar images at your stats page.
I even registered at your forums but no bar images to see there.
"--reloaded: true-->" means i guess there went something wrong with the install or you have been editting files your self.

User avatar
bum63
Registered User
Posts: 262
Joined: Tue Oct 10, 2006 8:36 pm

Post by bum63 » Sat Dec 02, 2006 8:10 pm

Hey Wicher
did you switch to different Gender mod in this B version? do you mean we have to reinstall Gender mod also?

User avatar
Wicher
Registered User
Posts: 1806
Joined: Wed May 07, 2003 10:33 pm
Location: Netherlands or Holland, your choice..
Contact:

Post by Wicher » Sat Dec 02, 2006 8:12 pm

giovannicosta wrote: While running the install_statistics.php file i got an error:

39 modules/pakfiles directory is not installed correctly, Activity_Arcade_Mod_xx_Newest_Games.pak is missing.

So when I click statistics i get this:


DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'giovanni_phpb1.phpbb_stats_config' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_stats_config

Line : 49
File : statistics.php



Help!


I forgot including Activity_Arcade_Mod_xx_Newest_Games.pak for copying in the install.txt, sorry about that.
The sql error you are getting is an error you get when the install/install_statistics.php is not completely finished, as in your case.
The tables where not created then.
I included the copy line in statistics 4.0.1c
You can start the install again or hjust copy Activity_Arcade_Mod_xx_Newest_Games.pak to modules/pakfiles at your server and execute install/install_statistics.php again.

User avatar
Wicher
Registered User
Posts: 1806
Joined: Wed May 07, 2003 10:33 pm
Location: Netherlands or Holland, your choice..
Contact:

Post by Wicher » Sat Dec 02, 2006 8:14 pm

bum63 wrote: Hey Wicher
did you switch to different Gender mod in this B version? do you mean we have to reinstall Gender mod also?


No, there is a second gender module from evil now.
You dont have to install the gender mod from evil if you allready have the normal gender mod installed, just dont activate the module for evils gender mod then.

User avatar
bum63
Registered User
Posts: 262
Joined: Tue Oct 10, 2006 8:36 pm

Post by bum63 » Sat Dec 02, 2006 8:31 pm

cool thanks

MarieMM
Registered User
Posts: 42
Joined: Wed Nov 29, 2006 10:03 pm
Contact:

Post by MarieMM » Sat Dec 02, 2006 8:47 pm

Wicher wrote: I updated first post to version 4.0.1b
MarieMM: Please reinstall this version. I saw you are running 4.0.0 on your board.


I uninstalled everything, reinstalled everything (losing my settings :(). My board now says that it is running 4.0.1b, but the problem is not solved. My previous post in this topic is updated with more details.

Would it help you to be set as admin?
Last edited by MarieMM on Sat Dec 02, 2006 9:41 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Wicher
Registered User
Posts: 1806
Joined: Wed May 07, 2003 10:33 pm
Location: Netherlands or Holland, your choice..
Contact:

Post by Wicher » Sat Dec 02, 2006 9:03 pm

If your admin is in english language then it might be help full yes.
I dont understand a single word norway's though.
But perhaps if you tell me wich forums you have set as admin or moderater forums i could take a look in there.
But only if you trust me ofcourse.

I am thinking about redoing those 7 modules al together btw if i cant solve it easy next time.

I uploaded btw version 4.0.1d.
Only changes from c is the two gender modules.
Those are seperatly downloadable from the first post.

John Hjorth
Registered User
Posts: 603
Joined: Sun Aug 07, 2005 8:24 am
Location: Odense, Denmark, EU
Contact:

Post by John Hjorth » Sun Dec 03, 2006 11:28 am

Wicher,

In the first half of the comming week the Danish translation team for Olympus will have the Danish language package for phpBB 3.0 Beta 4 ready, perhaps already comming monday.

So I will roll up my sleeves and hit the road again about doing some work on this MOD again.

How do you think is the best way to proceed ? Simply translate the English language file to Danish as the first step, and then work on the translation of the pakfiles afterwards ?

I am sorry to read, that the Statistics MOD 4.0.0 RC was rejected for release because of some harcoded language issues (I suppose it was among other things author info etc. in ACP for each module, right ?)

- Will you fix these issues under version 4.0.1 ? (I must admit, that I haven't even downloaded newest version of 4.0.1 yet, but naturally I will do it).
John Hjorth • Official Danish phpBB language package maintainer and translator
The Danish Olympus & Ascreaus translation projectDanish phpBB support site

User avatar
Wicher
Registered User
Posts: 1806
Joined: Wed May 07, 2003 10:33 pm
Location: Netherlands or Holland, your choice..
Contact:

Post by Wicher » Sun Dec 03, 2006 12:54 pm

John Hjorth wrote: Wicher,

In the first half of the comming week the Danish translation team for Olympus will have the Danish language package for phpBB 3.0 Beta 4 ready, perhaps already comming monday.

So I will roll up my sleeves and hit the road again about doing some work on this MOD again.
Good news!!
How do you think is the best way to proceed ? Simply translate the English language file to Danish as the first step, and then work on the translation of the pakfiles afterwards ?

I excluded the english language file for the moment.
I added some more modules so the file was not compleet any more.
But you can easy go to the language cp of statistics and export a english language file yourself to translate.
I have to do more work on some paks, but that wont affect the languages.
I am sorry to read, that the Statistics MOD 4.0.0 RC was rejected for release because of some harcoded language issues (I suppose it was among other things author info etc. in ACP for each module, right ?)

In fact they only told me that there was hardcoded language troughout the mod and some html here and there.
But thats mostly in the install file, i dont know yet when i will have the time to fix all that.
- Will you fix these issues under version 4.0.1 ? (I must admit, that I haven't even downloaded newest version of 4.0.1 yet, but naturally I will do it).
I dont know yet when i will attend to this.

King_S
Registered User
Posts: 7
Joined: Fri Dec 01, 2006 4:54 pm
Location: Simmerath

Post by King_S » Sun Dec 03, 2006 1:15 pm

Hello,
I have reinstalled the Mod, but in my Theme "AdInfinitum", I get the error with the bars. When I use subSilver, then everythings working well....i can't see the error in the template...wicher, can you look at this theme? I can provide all the files :)
Greets
King_S
King_S uses Bablefish to translate :D

User avatar
Wicher
Registered User
Posts: 1806
Joined: Wed May 07, 2003 10:33 pm
Location: Netherlands or Holland, your choice..
Contact:

Post by Wicher » Sun Dec 03, 2006 1:35 pm

give me a download link to that complete style.
That might be better
Last edited by Wicher on Sun Dec 03, 2006 1:56 pm, edited 1 time in total.

Post Reply

Return to “[2.0.x] MODs in Development”