Page 4 of 51

Posted: Sat Dec 02, 2006 5:55 pm
by King_S
Wicher wrote: @King_S: i dont see bar graphics on your statistics page either.

Hi,
now are the pictures uploaded, as you can see it here:
Image

Image
Image
Image

And the error I've got is, that the bars are not correct.

EDIT:
What's about the "--reloaded: true-->" in the statistics?

Posted: Sat Dec 02, 2006 6:52 pm
by Wicher
I updated first post to version 4.0.1b
MarieMM: Please reinstall this version. I saw you are running 4.0.0 on your board.

Posted: Sat Dec 02, 2006 7:12 pm
by MarieMM
Wicher wrote: I updated first post to version 4.0.1b
MarieMM: Please reinstall this version. I saw you are running 4.0.0 on your board.


So the version that was listed as 4.0.1a on the first page was actually 4.0.0? I installed it, but I thought you had just forgotten to change the version number...

Posted: Sat Dec 02, 2006 7:41 pm
by giovannicosta
While running the install_statistics.php file i got an error:

39 modules/pakfiles directory is not installed correctly, Activity_Arcade_Mod_xx_Newest_Games.pak is missing.

So when I click statistics i get this:


DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'giovanni_phpb1.phpbb_stats_config' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_stats_config

Line : 49
File : statistics.php



Help!

Posted: Sat Dec 02, 2006 7:49 pm
by Wicher
King_S wrote:
Wicher wrote:@King_S: i dont see bar graphics on your statistics page either.

Hi,
now are the pictures uploaded, as you can see it here:
Image

Image
Image
Image

And the error I've got is, that the bars are not correct.

EDIT:
What's about the "--reloaded: true-->" in the statistics?


I still dont see any bar images at your stats page.
I even registered at your forums but no bar images to see there.
"--reloaded: true-->" means i guess there went something wrong with the install or you have been editting files your self.

Posted: Sat Dec 02, 2006 8:10 pm
by bum63
Hey Wicher
did you switch to different Gender mod in this B version? do you mean we have to reinstall Gender mod also?

Posted: Sat Dec 02, 2006 8:12 pm
by Wicher
giovannicosta wrote: While running the install_statistics.php file i got an error:

39 modules/pakfiles directory is not installed correctly, Activity_Arcade_Mod_xx_Newest_Games.pak is missing.

So when I click statistics i get this:


DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'giovanni_phpb1.phpbb_stats_config' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_stats_config

Line : 49
File : statistics.php



Help!


I forgot including Activity_Arcade_Mod_xx_Newest_Games.pak for copying in the install.txt, sorry about that.
The sql error you are getting is an error you get when the install/install_statistics.php is not completely finished, as in your case.
The tables where not created then.
I included the copy line in statistics 4.0.1c
You can start the install again or hjust copy Activity_Arcade_Mod_xx_Newest_Games.pak to modules/pakfiles at your server and execute install/install_statistics.php again.

Posted: Sat Dec 02, 2006 8:14 pm
by Wicher
bum63 wrote: Hey Wicher
did you switch to different Gender mod in this B version? do you mean we have to reinstall Gender mod also?


No, there is a second gender module from evil now.
You dont have to install the gender mod from evil if you allready have the normal gender mod installed, just dont activate the module for evils gender mod then.

Posted: Sat Dec 02, 2006 8:31 pm
by bum63
cool thanks

Posted: Sat Dec 02, 2006 8:47 pm
by MarieMM
Wicher wrote: I updated first post to version 4.0.1b
MarieMM: Please reinstall this version. I saw you are running 4.0.0 on your board.


I uninstalled everything, reinstalled everything (losing my settings :(). My board now says that it is running 4.0.1b, but the problem is not solved. My previous post in this topic is updated with more details.

Would it help you to be set as admin?

Posted: Sat Dec 02, 2006 9:03 pm
by Wicher
If your admin is in english language then it might be help full yes.
I dont understand a single word norway's though.
But perhaps if you tell me wich forums you have set as admin or moderater forums i could take a look in there.
But only if you trust me ofcourse.

I am thinking about redoing those 7 modules al together btw if i cant solve it easy next time.

I uploaded btw version 4.0.1d.
Only changes from c is the two gender modules.
Those are seperatly downloadable from the first post.

Posted: Sun Dec 03, 2006 11:28 am
by John Hjorth
Wicher,

In the first half of the comming week the Danish translation team for Olympus will have the Danish language package for phpBB 3.0 Beta 4 ready, perhaps already comming monday.

So I will roll up my sleeves and hit the road again about doing some work on this MOD again.

How do you think is the best way to proceed ? Simply translate the English language file to Danish as the first step, and then work on the translation of the pakfiles afterwards ?

I am sorry to read, that the Statistics MOD 4.0.0 RC was rejected for release because of some harcoded language issues (I suppose it was among other things author info etc. in ACP for each module, right ?)

- Will you fix these issues under version 4.0.1 ? (I must admit, that I haven't even downloaded newest version of 4.0.1 yet, but naturally I will do it).

Posted: Sun Dec 03, 2006 12:54 pm
by Wicher
John Hjorth wrote: Wicher,

In the first half of the comming week the Danish translation team for Olympus will have the Danish language package for phpBB 3.0 Beta 4 ready, perhaps already comming monday.

So I will roll up my sleeves and hit the road again about doing some work on this MOD again.
Good news!!
How do you think is the best way to proceed ? Simply translate the English language file to Danish as the first step, and then work on the translation of the pakfiles afterwards ?

I excluded the english language file for the moment.
I added some more modules so the file was not compleet any more.
But you can easy go to the language cp of statistics and export a english language file yourself to translate.
I have to do more work on some paks, but that wont affect the languages.
I am sorry to read, that the Statistics MOD 4.0.0 RC was rejected for release because of some harcoded language issues (I suppose it was among other things author info etc. in ACP for each module, right ?)

In fact they only told me that there was hardcoded language troughout the mod and some html here and there.
But thats mostly in the install file, i dont know yet when i will have the time to fix all that.
- Will you fix these issues under version 4.0.1 ? (I must admit, that I haven't even downloaded newest version of 4.0.1 yet, but naturally I will do it).
I dont know yet when i will attend to this.

Posted: Sun Dec 03, 2006 1:15 pm
by King_S
Hello,
I have reinstalled the Mod, but in my Theme "AdInfinitum", I get the error with the bars. When I use subSilver, then everythings working well....i can't see the error in the template...wicher, can you look at this theme? I can provide all the files :)
Greets
King_S

Posted: Sun Dec 03, 2006 1:35 pm
by Wicher
give me a download link to that complete style.
That might be better