[BETA] WYSIWYG - Rich Text Editor for posting HTML message

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
cosisonoio
Registered User
Posts: 17
Joined: Wed Oct 13, 2004 9:57 pm
Location: Italy

Post by cosisonoio »

Here it is

Image

User avatar
mcdanielnc89
Registered User
Posts: 703
Joined: Tue Feb 06, 2007 10:49 pm
Location: Missouri
Contact:

Post by mcdanielnc89 »

So is this mod released?

User avatar
drathbun
Former Team Member
Posts: 12204
Joined: Thu Jun 06, 2002 3:51 pm
Location: TOPICS_TABLE
Contact:

Post by drathbun »

mcdanielnc89 wrote: So is this mod released?

Ummm, no. :-) It's listed as BETA status. Released MODs are approved by the MOD Validator Team and appear in the Released MODs forum.
I blog about phpBB: phpBBDoctor blog
Still using phpbb2? So am I! Click below for details
Image

applegrew
Registered User
Posts: 28
Joined: Wed Jan 24, 2007 2:36 pm
Contact:

Post by applegrew »

eCardMax.com wrote: Hi!
Yes all of them and they show up pretty well in the review window but they disappear when posted.


Did you edit file viewtopic.php? see below

File viewtopic.php - around line number 1156

Code: Select all

$row_class = ( !($i % 2) ) ? $theme['td_class1'] : $theme['td_class2'];
AFTER ADD

Code: Select all

$message = get_hoteditor($message,1);


Yes I have added that code.
Hosting an intranet college forum.

hanebu
Registered User
Posts: 61
Joined: Tue Feb 20, 2007 10:16 pm

Post by hanebu »

Hello,

got it installed, works fine, but some bugs:

-i got no font-sizes to change, the popup stays empty
-the format of text will changed, no empty lines

How to change this?

Cheers,
Tommy

KAITO KED
Registered User
Posts: 21
Joined: Mon Jan 08, 2007 10:02 am

Post by KAITO KED »

hanebu wrote: Hello,

got it installed, works fine, but some bugs:

-i got no font-sizes to change, the popup stays empty
-the format of text will changed, no empty lines

How to change this?

Cheers,
Tommy


Same my problem ^_^

thanks you for this mod ^^

KAITO KED
Registered User
Posts: 21
Joined: Mon Jan 08, 2007 10:02 am

Post by KAITO KED »

I have two problem :(

- Attechment in posting topic it doesn't show

- Admin CP show blank page 8O :

Image

Please help me :roll:

hanebu
Registered User
Posts: 61
Joined: Tue Feb 20, 2007 10:16 pm

Post by hanebu »

hm...., will remove it, and take an better one. No support here.....

KAITO KED
Registered User
Posts: 21
Joined: Mon Jan 08, 2007 10:02 am

Post by KAITO KED »

hanebu wrote: hm...., will remove it, and take an better one. No support here.....


I think that :(

User avatar
eCardMax.com
Registered User
Posts: 61
Joined: Thu Jan 01, 2004 11:10 am
Contact:

Post by eCardMax.com »

Hello!

Sorry guys! I'm so busy ti work on the new version of Hoteditor - take a look at it here http://www.ecardmax.com/hoteditor/index.html (this still the beta)

You may need to uninstall the current WYSIWYG MOD and wait for the next update. I'm so sorry for this.

The next update will be available on March 17, 2007 (or sooner)

Again, I'm so sorry for those who installed my MOD and have the problem with that.
- Attechment in posting topic it doesn't show

--> You need to include attachment code inside new template files posting_body.tpl and posting_body_ie.tpl
- Admin CP show blank page Shocked :

--> WYSIWYG MOD will not touch admin part. Your problem could be from the way you installed easymod.
-i got no font-sizes to change, the popup stays empty
-the format of text will changed, no empty lines

--> File overall_header.tpl - look around line number 36

Code: Select all

font,th,td,p { font-family: {T_FONTFACE1} }
remove font so that user can see new font face and size

what you mean "popup stays empty" and "no empty lines"? do you have screen shot of it?

Regards,

M1ke_T
Registered User
Posts: 2
Joined: Mon Mar 19, 2007 3:40 pm

Re: [BETA] WYSIWYG - Rich Text Editor for posting HTML message

Post by M1ke_T »

Hi, Ive installed you mod, and it runs ok except for it doesnt show smilies :(; how can I fix that?
Thanks

M1ke_T
Registered User
Posts: 2
Joined: Mon Mar 19, 2007 3:40 pm

Re: [BETA] WYSIWYG - Rich Text Editor for posting HTML message

Post by M1ke_T »

uninstalling too... no support :neutral:
Ill go try FCK editor mod

tomhead
Registered User
Posts: 3
Joined: Fri Mar 30, 2007 11:33 am

Re: [BETA] WYSIWYG - Rich Text Editor for posting HTML message

Post by tomhead »

Can I integrated http://www.imageshock.eu in Rich Text Editor?
thanks

nuzzosono
Registered User
Posts: 45
Joined: Sun May 28, 2006 9:38 am

Re: [BETA] WYSIWYG - Rich Text Editor for posting HTML message

Post by nuzzosono »

M1ke_T wrote: Hi, Ive installed you mod, and it runs ok except for it doesnt show smilies :(; how can I fix that?
Thanks


the same for me, it seems that the path to smiles has been changed to the root ot the website insted of the correct phpbb/images/smilies

nuzzosono
Registered User
Posts: 45
Joined: Sun May 28, 2006 9:38 am

Re: [BETA] WYSIWYG - Rich Text Editor for posting HTML message

Post by nuzzosono »

nuzzosono wrote: the same for me, it seems that the path to smiles has been changed to the root ot the website insted of the correct phpbb/images/smilies


I'm sorry it was my fault. I changed the path of smiles in Admin CP.

The only problem I have with this nice editor is that I had to disable Html in message from Admin CP because with HTML ON it doesn't work at all.

It's a problem because I had autorized my users to embed music and videos in messages and now they can't no more.

Is there a way to fix this?

Post Reply

Return to “[2.0.x] MODs in Development”