[RC1] ReportSystem

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
User avatar
Wicher
Registered User
Posts: 1806
Joined: Wed May 07, 2003 10:33 pm
Location: Netherlands or Holland, your choice..
Contact:

Re: [BETA] ReportSystem

Post by Wicher » Mon Jun 25, 2007 9:28 am

Are you logged in when viewing posts?

marian0810
Former Team Member
Posts: 3011
Joined: Mon May 21, 2007 9:17 pm
Location: The Netherlands
Name: Marian
Contact:

Re: [RC1] ReportSystem

Post by marian0810 » Fri Aug 10, 2007 11:53 am

Any chance that there's a dutch translation available already?
You and me, time and space. You watch us run!

User avatar
Wicher
Registered User
Posts: 1806
Joined: Wed May 07, 2003 10:33 pm
Location: Netherlands or Holland, your choice..
Contact:

Re: [RC1] ReportSystem

Post by Wicher » Fri Aug 10, 2007 3:47 pm

take a look in the contrib folder ;)

marian0810
Former Team Member
Posts: 3011
Joined: Mon May 21, 2007 9:17 pm
Location: The Netherlands
Name: Marian
Contact:

Re: [RC1] ReportSystem

Post by marian0810 » Fri Aug 10, 2007 4:06 pm

Oops, sorry should have done that first :oops: Thanks!

EDIT: how can I change this so mods can see and handle reports as well as admins? I have modcp 1.0.5 installed, so moderators already have their own control panel.
You and me, time and space. You watch us run!

marian0810
Former Team Member
Posts: 3011
Joined: Mon May 21, 2007 9:17 pm
Location: The Netherlands
Name: Marian
Contact:

Re: [RC1] ReportSystem

Post by marian0810 » Sat Dec 22, 2007 10:35 am

marian0810 wrote:EDIT: how can I change this so mods can see and handle reports as well as admins? I have modcp 1.0.5 installed, so moderators already have their own control panel.
I'd still like to do this, can anyone help please?
You and me, time and space. You watch us run!

User avatar
zero061099
Registered User
Posts: 328
Joined: Wed Jun 13, 2007 1:19 am

Re: [RC1] ReportSystem

Post by zero061099 » Mon Jun 23, 2008 3:06 am

cant find the necessary edits for the FI SUBICE theme!

Any fix for this??

heres the codes that u said to find for subsilver but are not there for the subsilver based them FI SUBICE...

Code: Select all

#-----[ OPEN ]-----------------------------------------
# 
templates/subSilver/overall_header.tpl
# 
#-----[ FIND ]-----------------------------------------
# 
a.gen:hover,a.genmed:hover,a.gensmall:hover	{ color: {T_BODY_HLINK}; text-decoration: underline; }
# 
#-----[ AFTER, ADD ]-----------------------------------------
# 

/* ReportSystem by Wicher */
.reason_error {font-size : {T_FONTSIZE2}px; color: {T_FONTCOLOR3}; text-decoration: none; }
# 
#-----[ FIND ]-----------------------------------------
# 
				</table></td>
			</tr>
		</table>
# 
#-----[ BEFORE, ADD ]-----------------------------------------
# 
					<!-BEGIN switch_admin_logged_in -->
					<tr>
						<td height="25" align="center" valign="top" nowrap="nowrap"><span class="mainmenu">&nbsp;{ADMIN_REPORT_LINK}&nbsp;</td>
					</tr>
					<!-END switch_admin_logged_in -->
AND

Code: Select all

open:
templates/subSilver/subSilver.css
# 
#-----[ FIND ]-----------------------------------------
# 
a.gen:hover,a.genmed:hover,a.gensmall:hover	{ color: #DD6900; text-decoration: underline; }
# 
#-----[ AFTER, ADD ]-----------------------------------------
# 

/* ReportSystem by Wicher */
.reason_error {font-size : 11px; color: #FFA34F; text-decoration: none; }
# 
theres more. Can u pleae post the edit for the FI SUBICE theme? Thanks

User avatar
Wicher
Registered User
Posts: 1806
Joined: Wed May 07, 2003 10:33 pm
Location: Netherlands or Holland, your choice..
Contact:

Re: [RC1] ReportSystem

Post by Wicher » Mon Jun 23, 2008 6:55 pm

if you provide me with those 2 files, i could take a look for you.

User avatar
Wicher
Registered User
Posts: 1806
Joined: Wed May 07, 2003 10:33 pm
Location: Netherlands or Holland, your choice..
Contact:

Re: [RC1] ReportSystem

Post by Wicher » Mon Jun 23, 2008 8:19 pm

I think these will fix the files you mentioned.

Code: Select all

#-----[ OPEN ]-----------------------------------------
# 
templates/subSilver/overall_header.tpl
# 
#-----[ FIND ]-----------------------------------------
# 
&#8226; &nbsp;<a href="{U_LOGIN_LOGOUT}">{L_LOGIN_LOGOUT}</a></td>
</tr>
# 
#-----[ BEFORE, ADD ]-----------------------------------------
# 
					<!-BEGIN switch_admin_logged_in -->
					<tr>
						<td height="25" align="center" valign="top" nowrap="nowrap"><span class="mainmenu">&nbsp;{ADMIN_REPORT_LINK}&nbsp;</td>
					</tr>
					<!-END switch_admin_logged_in -->
AND

Code: Select all

open:
templates/subSilver/subSilver.css
# 
#-----[ FIND ]-----------------------------------------
# 
/* General page style */
# 
#-----[ BEFORE, ADD ]-----------------------------------------
# 

/* ReportSystem by Wicher */
.reason_error {font-size : 11px; color: #FFA34F; text-decoration: none; }
# 

User avatar
Wicher
Registered User
Posts: 1806
Joined: Wed May 07, 2003 10:33 pm
Location: Netherlands or Holland, your choice..
Contact:

Re: [RC1] ReportSystem

Post by Wicher » Mon Jun 23, 2008 8:36 pm

the other tpl files:

Code: Select all

# 
#-----[ OPEN ]-----------------------------------------
# 
templates/subSilver/viewtopic_body.tpl
# 
#-----[ FIND ]-----------------------------------------
# 
{postrow.IP_IMG}
#			
#-----[ IN-LINE AFTER, ADD ]-----------------------------------------
# 
 {postrow.REPORT}
# 
#-----[ FIND ]-----------------------------------------
# 
{postrow.MESSAGE}
# 
#-----[ IN-LINE BEFORE, ADD ]-----------------------------------------
# 
{postrow.REPORTED}

Code: Select all

# 
#-----[ OPEN ]-----------------------------------------
# 
templates/subSilver/admin/board_config_body.tpl
# 
#-----[ FIND ]-----------------------------------------
# 
<input type="radio" name="prune_enable" value="0" {PRUNE_NO} />
{L_NO}</td>
</tr>
# 
#-----[ AFTER, ADD ]-----------------------------------------
# 
	<!-- ReportSystem by Wicher -->
	<tr>
		<th colspan="2">{L_ReportSystem_SETTINGS}</th>
	</tr>
	<tr>
		<td class="row1">{L_USE_REPORT_SYSTEM}</td>
		<td class="row2"><input type="radio" name="ReportSystem" value="1" {REPORTSYSTEM_YES} /> {L_YES}&nbsp;&nbsp;<input type="radio" name="ReportSystem" value="0" {REPORTSYSTEM_NO} /> {L_NO}</td>
	</tr>
	<tr>
		<td class="row1">{L_USER_VIEW_MESSAGE}</td>
		<td class="row2"><input type="radio" name="ReportSystem_user_view_message" value="1" {VIEWMESSAGE_YES} /> {L_YES}&nbsp;&nbsp;<input type="radio" name="ReportSystem_user_view_message" value="0" {VIEWMESSAGE_NO} /> {L_NO}</td>
	</tr>
	<tr>
		<td class="cat" colspan="2" align="center">{S_HIDDEN_FIELDS}<input type="submit" name="submit" value="{L_SUBMIT}" class="mainoption" />&nbsp;&nbsp;<input type="reset" value="{L_RESET}" class="liteoption" />
		</td>
	</tr>
	<!-- ReportSystem by Wicher -->

User avatar
zero061099
Registered User
Posts: 328
Joined: Wed Jun 13, 2007 1:19 am

Re: [RC1] ReportSystem

Post by zero061099 » Mon Jun 23, 2008 8:44 pm

OK cool it seems to have taken the code u gave with a couple small adjustments by me..

-On the first edit the "#" was removed

If not my forum links would be blue...LOL

-On the second edit it was AFTER not BEFORE...when I did it the way u said my logou would be out of place

Last question...where is the report button???

Thanks for ur support!!

THDInfernos
Registered User
Posts: 57
Joined: Sun Nov 25, 2007 10:31 pm

Re: [RC1] ReportSystem

Post by THDInfernos » Wed Jun 25, 2008 1:25 pm

is this similar to the report posts mod 1.2.3c

User avatar
Wicher
Registered User
Posts: 1806
Joined: Wed May 07, 2003 10:33 pm
Location: Netherlands or Holland, your choice..
Contact:

Re: [RC1] ReportSystem

Post by Wicher » Wed Jun 25, 2008 6:09 pm

the report button is at top right of every post.


I am not familiar with report posts mod 1.2.3c

User avatar
zero061099
Registered User
Posts: 328
Joined: Wed Jun 13, 2007 1:19 am

Re: [RC1] ReportSystem

Post by zero061099 » Wed Jun 25, 2008 7:38 pm

oh man way to overstate the obvious...LOL. BUT thats not what I meant. I meant as in its not appearing. I have done the edits as u said with the 2 exceptions which I told u about that I had done slightly differently.

User avatar
Wicher
Registered User
Posts: 1806
Joined: Wed May 07, 2003 10:33 pm
Location: Netherlands or Holland, your choice..
Contact:

Re: [RC1] ReportSystem

Post by Wicher » Wed Jun 25, 2008 9:07 pm

did you also edit the other 2 tpl files i posted a few posts above?
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p5929465

Post Reply

Return to “[2.0.x] MODs in Development”