[DEV] Item Shop

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
Locked
herooflight
Registered User
Posts: 3
Joined: Sat Mar 01, 2003 10:23 am
Contact:

Post by herooflight » Sat Mar 01, 2003 10:42 am

check this site www.eliteclanz.com/forum it has lots of mod install and running this shop mod well :)

kip2001
Registered User
Posts: 313
Joined: Sun Sep 15, 2002 9:44 am

Post by kip2001 » Sat Mar 01, 2003 12:43 pm

This may be a stupid question, but what is the sql to run in phpMyadmin, becuase in 2.0.4 you intall files don't work :(

kip2001
Registered User
Posts: 313
Joined: Sun Sep 15, 2002 9:44 am

Post by kip2001 » Sat Mar 01, 2003 1:41 pm

n/m I got the code!
Great mod, now it's working with 2.0.4! :D

Zarath
Registered User
Posts: 736
Joined: Fri Dec 06, 2002 9:01 am
Contact:

Post by Zarath » Sat Mar 01, 2003 1:53 pm

Please don't advertise on this thread unless it's for educational purposes. :P

Spider Slay
I am too lazy to register

Post by Spider Slay » Sat Mar 01, 2003 8:57 pm

guess this can be found somewhere but are you still going to update this MOD, Zarath?

kip2001
Registered User
Posts: 313
Joined: Sun Sep 15, 2002 9:44 am

Post by kip2001 » Sat Mar 01, 2003 9:28 pm

I want my mods to have the capability to go into shop config stuff, can you make it so that they can do that??? :?

cinder
Registered User
Posts: 63
Joined: Sat Mar 01, 2003 9:23 pm
Location: Canada
Contact:

Post by cinder » Sat Mar 01, 2003 10:33 pm

oh no! The items don't show up in your inventory. It only shows up while viewing discussion posts. How do you fix it?

Secondly.. in the Shop Editor: Nothing shows up in the Profile Display or Inventory Type. Is this just something I did wrong somewhere?

Zarath
Registered User
Posts: 736
Joined: Fri Dec 06, 2002 9:01 am
Contact:

Post by Zarath » Sat Mar 01, 2003 11:22 pm

Yes. I will be updating it. It's just taken longer than I would have liked for the next update.

So far I've added "actions" to profile (soon to allow people to "use" items).
Added the give page, which was already released.
Added the "preview" for names/titles etc in the special shop.
Added ability to use ' in shop names.
Added ability to clear messages.

Added some other stuff which I'm too tired to remember at this moment.

User avatar
Grema
Registered User
Posts: 36
Joined: Tue Feb 25, 2003 3:16 pm

Post by Grema » Sun Mar 02, 2003 11:47 am

How do i make this mod to work with 2.0.4 :?:

Spider Slay
I am too lazy to register

Post by Spider Slay » Sun Mar 02, 2003 11:49 am

Zarath wrote: Yes. I will be updating it. It's just taken longer than I would have liked for the next update.

So far I've added "actions" to profile (soon to allow people to "use" items).
Added the give page, which was already released.
Added the "preview" for names/titles etc in the special shop.
Added ability to use ' in shop names.
Added ability to clear messages.

Added some other stuff which I'm too tired to remember at this moment.


Have you already released those?

kip2001
Registered User
Posts: 313
Joined: Sun Sep 15, 2002 9:44 am

Post by kip2001 » Sun Mar 02, 2003 11:53 am

kip2001 wrote: I want my mods to have the capability to go into shop config stuff, can you make it so that they can do that??? :?


is it possible :?

Ghyste
Registered User
Posts: 38
Joined: Sun Sep 15, 2002 10:32 pm

Post by Ghyste » Mon Mar 03, 2003 5:23 am

I been having toubles with this xtra mod the "Scratch Card"
I got rid of all those errors now I keep getting

You don't have a Scratch Card!

everything is named right
i even played around with it nameing it other stuff
even the Chest one and I still keep getting the message
I have no idea why its acting up..

if anyone can help that would be Great :P

User avatar
Moogie
Registered User
Posts: 363
Joined: Thu Aug 22, 2002 11:39 am
Location: UK
Contact:

Post by Moogie » Mon Mar 03, 2003 8:10 am

Have you tried out lowercase for the itemname in the script, just in case?
Moogie

Ghyste
Registered User
Posts: 38
Joined: Sun Sep 15, 2002 10:32 pm

Post by Ghyste » Tue Mar 04, 2003 6:18 am

yeah..

the only part I messed with was the Scratch Card

$username = $userdata[username];
$itemname = 'Scratch Card'; <----------------

I renamed it, lowered case everything even the .jpg card and repeat in different ways
and also edited the Scratch Card.php to the right name and such
still tells me I Don't have a Scratch Card
nothin works
:x

DigitalBackSpin
Registered User
Posts: 16
Joined: Wed Feb 19, 2003 4:26 pm

Post by DigitalBackSpin » Tue Mar 04, 2003 3:58 pm

I keep everything lower case and even enter it into the store as lower case and I don't have the problem.

I DID have it when I was first setting it up because I kept screwing up the case.

Locked

Return to “[2.0.x] MODs in Development”