Page 30 of 34

Posted: Fri Feb 27, 2004 4:42 am
by Bayhawk
Freefall, can you elaborate?

it would be of much help if you could let us knwo what ya did to get them working together, or not, whichever the case may be..

Posted: Sun Feb 29, 2004 10:43 am
by masterdavid
eleanor wrote: can i use this mod in combination with the cat. hierachy? i just tried it, but my complete forum screwed so much, that thought it was a waste of time to report it. has anyone done this mod with cat. hierachy mod?


I have already fixed this problem. But I am still documenting the changes.. together with Approve MOD and other MODs that should be made compatible with. Anyway, you can visit http://phpbbintegramod.sourceforge.net for a sample. You can also download the package and try it :)

Posted: Sun Feb 29, 2004 11:27 pm
by masterdavid
I am done with the code changes. Please take a look here for the instructions. Other compatibility fixes are also posted in that link. I hope that those will help you guys! :D

Posted: Thu Mar 18, 2004 8:29 pm
by kermit_criminal
hi, im just wondering.. is this mod similar to hyperion's weblog mod? would the two work together? or are they basically the same thing.. or is it more like Netclectic's FIND input news?

Posted: Sun Mar 21, 2004 5:35 pm
by FreeFall
Bayhawk wrote: Freefall, can you elaborate?

it would be of much help if you could let us knwo what ya did to get them working together, or not, whichever the case may be..

i just took out the actions mod code from my files, i dont have them working together

Posted: Tue Mar 23, 2004 2:38 am
by skittlesF
I have a big Problem! But my Englisch is very bad so i hope you unterstand me.
I installed the Mod! Its super!
But a have a Problem, it is the same Problem es you can find here
There are no Error Messages ore other Messages.
Only a screen as the same as, on the picture at the Link i had postet. I Thing the codemonkey Forum had closed, because i have no permission to post e topic oder sonething else.

So i hope you can held me.
My phphBB2 is a 2.0.6 and the Link to my Board is
http://www.ta-allianz.at/phpBB2/
nick: test
pwd: test

I hope anybody can help me, because i had read a lot of Topics and Posts this Mod! In this and in otzer Forums, and it is not easy for me.

lovely greetings
Skittles

Posted: Tue Mar 23, 2004 5:30 pm
by NativeMind
skittlesF,

I have taken this mod and re-wrote as part of MX system and removed almost all of the modifications you need to do to phpBB. Instead of adding a column to the topics table stating that the post is a forum, I have a separate table, like a list of pointers of which topic is a news topic. I also did a bunch of fixes and added some new admin features. Also added a news queue and a submit news page that is separate from a forum post.

You can view information: here and here. Two sites that are using this live right now are here and here..

I only support people who run it as an mx-system module, and support for that is over at the mx forum.

CodeMonkeyX choose to go work on Drupal instead of phpBB+mods on his site so I don't think he's doing any support for this mod anymore.

Posted: Wed Mar 24, 2004 5:14 pm
by masterdavid
Too bad codemonkey is not around anymore. Maybe the reasom why he is not answering my PM's and mails regarding the addition of this module as the homepage news section of IntegraMOD. I have also made this to a block for IM Portal.

Anyway, since codemonkey is not around and permission might not be granted as expected, I'll just post relevant information what I did with this modification here:

IntegraMOD - Slashdot News MOD as the main news module in the homepage

Integration with other MODs - code changes to integrate Slashdot News MOD with other available MODs

IM Portal - Slashdot News MOD can exist as a block in this portal project [ phpBB Beta development thread

Posted: Mon Apr 12, 2004 11:05 am
by heyyoBB
Is there anything to modify to have the archives section translated ?
The month and days are not translated.

Posted: Mon Apr 12, 2004 5:10 pm
by johnk12
When you make a post a news item the images don't work, (BBcode disabled) - when you change it back to not-news the images still don't work.

Is it supposed to do that? I remember using images in earlier versions.

Posted: Mon Apr 12, 2004 11:06 pm
by johnk12
whups!

Missing bits - template trouble!

Posted: Mon Apr 12, 2004 11:06 pm
by johnk12
OK now I know what it should do, and it nearly works.
(this one works, but is it 1.0.1? http://forum.toddalbert.com/news_viewnews.php )

But I can't get some elements to appear..

The category images at the top don't appear, the title..

The following elements in the news.tpl = ""

{INDEX_FILE}

<!-- BEGIN categories -->
<div style="border: #ddd solid 1px; float: left; padding: 10px; margin: 10px;">
<a href="{INDEX_FILE}?cat_id={categories.ID}"><img style="border: 0" src="{categories.IMAGE}" alt="{articles.TITLE}" /></a>
</div>
<!-- END categories -->

--
Anyone know why?

Posted: Tue Apr 13, 2004 12:18 am
by johnk12
Hi John!

The categories are not at the top anymore, but you can put them back by moving the code below up out of the 'if' in news_index.php

Code: Select all

  // View the news categories.
  $content->setVariables( array( 'TITLE' => $lang['News'] . ' ' . $lang['Categories'] ) );
  $content->renderTopics( );
I got the missing info in with a bit messy fiddling. I don't really understand why it works now, but it does. hurrah!

Posted: Tue Apr 13, 2004 10:18 pm
by heyyoBB
Anyone for help on translation of archives section ?

Install Issue

Posted: Mon Apr 26, 2004 7:24 pm
by imagedude
Was just going to install the news mod. There is an issue with the installation instructions.

After running the DB install, I started to copy files. On line 48, it says to:

Code: Select all

copy root/includes/functions_news.php to includes/functions_news.php
Only problem is, there IS no such file. In the includes directory from the zip file there is only, news.php, news_common.php, and news_data.php.

Help?