[ABD] Activity MOD

A place for MOD Authors to post and receive feedback on MODs still in development. No MODs within this forum should be used within a live environment! No new topics are allowed in this forum.
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: MOD Development Forum rules

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
Locked
robindr
Registered User
Posts: 160
Joined: Wed Aug 21, 2002 1:56 pm
Location: Belgium
Contact:

Post by robindr »

Hey,

Is there a chance that there will be new games for this mod?

I have downloaded and installed many games from spidy's website, but I was wondering if there are other games out there
numba1dawg
Registered User
Posts: 1
Joined: Fri Mar 26, 2004 10:10 pm

problem

Post by numba1dawg »

im having a problem with this and cash mod it wont work together for me it says when i try to play a game i dont have enuf pts and i do
User avatar
Lightfeather
Registered User
Posts: 246
Joined: Sat Jan 25, 2003 4:52 am

Post by Lightfeather »

I can't seem to get java games to install.

How do I set the configuration settings if my paths are thus:

http://www.myurl.com/forum/games/(java folders and .swf game files)

http://www.myurl.com/forum/games/gamelib/(all gamelib files)

http://www.myurl.com/forum/games/tetris/(all tetris files)

I get a java error on a white page in the popup window when I set

Gamelib Games Path to: games/

and

Gamelib Javascript Library Path to: games/gamelib/


Is it because all my java stuff is in it's own folders?

http://www.lightfeather.net/pso

user:tester
pass:testing

Also, moonlander and tetris .swf don't keep highscores =( Is there a way I can fix this?
Narc0sis
Registered User
Posts: 662
Joined: Tue Apr 09, 2002 12:59 am
Contact:

Post by Narc0sis »

swf files arent java, theyre flash

make a directory for each game, for example if you had pacman.swf you would make a folder in the games folder called pacman

then in the pacman folder put pacman.swf, pacman.php, pacman.gif

when you go to add the game in your acp, youd put games\pacman\ as the game path. for flash games, "use the gamelib"=no and "uses macromedia flash"=yes
Majorflam
Registered User
Posts: 217
Joined: Mon Sep 01, 2003 9:42 pm

Post by Majorflam »

Whoo, the game "kickups" isn't recording high scores.
User avatar
Lightfeather
Registered User
Posts: 246
Joined: Sat Jan 25, 2003 4:52 am

Post by Lightfeather »

I know swf isn't java, but I have flash AND java games and whereas the swf games ARE working, the java one's are not. swf isn't an issue but I can't get any dang java things to work so I just junked them all and am going to stick with flash.
User avatar
Cryo
Registered User
Posts: 455
Joined: Tue Oct 21, 2003 5:28 pm
Location: Canada
Name: Chris

Post by Cryo »

works fine for me :-)
User avatar
Lightfeather
Registered User
Posts: 246
Joined: Sat Jan 25, 2003 4:52 am

Post by Lightfeather »

Also having trouble with moonlander registering highscores due to the nature of the moonlander scoring system. It seems to score in the negitive and the board doesn't record any negitive scores. Only positive.
whoo
Registered User
Posts: 575
Joined: Fri Mar 07, 2003 4:12 am

Post by whoo »

youve broke something flam, must have, because it is working for me..and i modded it exactly the same way as the others.

make sure you added the game correctly, with the right name, etc..
Narc0sis
Registered User
Posts: 662
Joined: Tue Apr 09, 2002 12:59 am
Contact:

Post by Narc0sis »

Lightfeather wrote: I know swf isn't java, but I have flash AND java games and whereas the swf games ARE working, the java one's are not. swf isn't an issue but I can't get any dang java things to work so I just junked them all and am going to stick with flash.


i know whatcha mean. i could never get moon patrol to store high scores and the puzzle bobble game wont either. Anyone have the fixed versions of either of these?

Only java game i could get to really work right was mahjongg

hey thanks for all the cool flash games whoo, keep em comin 8)

-edit, lightfeather heres a cool flash version of tetris, and it does save your score

http://www.deviantcore.com/tetris3.zip
alegis gensan
Registered User
Posts: 310
Joined: Fri Nov 01, 2002 5:49 pm
Location: Belgium

Post by alegis gensan »

Lightfeather wrote: Also having trouble with moonlander registering highscores due to the nature of the moonlander scoring system. It seems to score in the negitive and the board doesn't record any negitive scores. Only positive.


There's a SQL change in the moonlander download
Majorflam
Registered User
Posts: 217
Joined: Mon Sep 01, 2003 9:42 pm

Post by Majorflam »

whoo wrote: youve broke something flam, must have, because it is working for me..and i modded it exactly the same way as the others.

make sure you added the game correctly, with the right name, etc..



I sorted the problem with the highscores, it's recording them now......... but it isn't paying a bonus.

Is it modded for the points system?
whoo
Registered User
Posts: 575
Joined: Fri Mar 07, 2003 4:12 am

Post by whoo »

majorflam,
the ONLY change i make to the core of the game is to add a getURL action that sends the score, using either a button, or an empty frame.. thats it..

whether or not something doesnt work with this or that money/points hack is of no concern of mine, nor would be affected by what i do.. unless I completely screwed up the actionscript, in which case nothing would work.
Majorflam
Registered User
Posts: 217
Joined: Mon Sep 01, 2003 9:42 pm

Post by Majorflam »

whoo wrote: majorflam,
the ONLY change i make to the core of the game is to add a getURL action that sends the score, using either a button, or an empty frame.. thats it..

whether or not something doesnt work with this or that money/points hack is of no concern of mine, nor would be affected by what i do.. unless I completely screwed up the actionscript, in which case nothing would work.


You seem to be a bit touchy, whoo.

Thanks for the reply, but try to bear in mind that not everyone is 100% clued up on how things work, scripting-wise.

Your help is appreciated, try to loosen up a bit.

:roll:
A.I. BOT
Registered User
Posts: 1848
Joined: Thu Apr 17, 2003 11:43 pm
Location: Newfoundland, Canada
Contact:

Post by A.I. BOT »

When will this beable to work with 2.0.8
Locked

Return to “[2.0.x] MODs in Development”