[STYLEDB] AcidTech (phpBB 3.0.3)

For style authors to post and receive feedback on 3.0.x styles still in development. Any development styles you wish to use on your live board should be installed with caution!
Get Involved
Locked
User avatar
ArchY
Registered User
Posts: 42
Joined: Sat Nov 03, 2001 10:34 am
Location: Saint Germain en Laye

Re: [Release] AcidTech

Post by ArchY »

CyberAlien wrote:Try adding this to ie7.css:

Code: Select all

.subforum { white-space: nowrap; display: inline; }
Ok I have try several way of using display in css, and the one that works was inline-block (no w3c valid)...

Code: Select all

.subforum { white-space: nowrap; display: inline-block; }
Do you know if it can be replace by something more "pretty" ?
User avatar
Arty
Former Team Member
Posts: 16654
Joined: Wed Mar 06, 2002 2:36 pm
Name: Vjacheslav Trushkin
Contact:

Re: [Release] AcidTech

Post by Arty »

If it works fine for IE7, then I think its a good idea to keep it that way. Just make sure you put it in ie7.css that is used only for IE7 so other browsers won't be affected
Vjacheslav Trushkin / Arty.
Free phpBB 3.1 styles | New project: Iconify - modern SVG framework
User avatar
ArchY
Registered User
Posts: 42
Joined: Sat Nov 03, 2001 10:34 am
Location: Saint Germain en Laye

Re: [Release] AcidTech

Post by ArchY »

Ok thanks you !
User avatar
mathmission
Registered User
Posts: 51
Joined: Thu Sep 27, 2007 8:04 pm

Re: [Release] AcidTech

Post by mathmission »

Hope you can help. I posted on this here, and was directed here. Hope you can help!

Problem:

In the text editor, clicking on the smilies will not work. Clicking on any of the code for bold, quote, code, URL, all that stuff...that entire row will not respond; it will just return me to the top of the page. I reverted back to prosilver to see if these problems carried over. It did not. It is only a problem with this skin (ACID TECH, which I'd prefer to use).

What's strange --> If I click on MORE SMILIES, and click on the images in the new window, the smilies ARE INSERTED. The problem exists everywhere else (regular posting, reply, PMs)

PLEASE PLEASE HELP. VERY FRUSTRATED.

Running:
http://www.scribefarm.com
3.0 R7
AcidTech
Mods --> Shoutbox and Visited Today
I installed this onto my database personally
I've made all modifications personally
User avatar
Arty
Former Team Member
Posts: 16654
Joined: Wed Mar 06, 2002 2:36 pm
Name: Vjacheslav Trushkin
Contact:

Re: [Release] AcidTech

Post by Arty »

What browser are you using?
Vjacheslav Trushkin / Arty.
Free phpBB 3.1 styles | New project: Iconify - modern SVG framework
User avatar
mathmission
Registered User
Posts: 51
Joined: Thu Sep 27, 2007 8:04 pm

Re: [Release] AcidTech

Post by mathmission »

Been tested in Opera, Internet Explorer, and Firefox. The problem is in all three.
User avatar
mathmission
Registered User
Posts: 51
Joined: Thu Sep 27, 2007 8:04 pm

Re: [Release] AcidTech

Post by mathmission »

anyone else have this problem?
User avatar
Arty
Former Team Member
Posts: 16654
Joined: Wed Mar 06, 2002 2:36 pm
Name: Vjacheslav Trushkin
Contact:

Re: [Release] AcidTech

Post by Arty »

Vjacheslav Trushkin / Arty.
Free phpBB 3.1 styles | New project: Iconify - modern SVG framework
User avatar
mathmission
Registered User
Posts: 51
Joined: Thu Sep 27, 2007 8:04 pm

Re: [Release] AcidTech

Post by mathmission »

mathmission wrote:anyone else have this problem?
Made those changes... still not working. Smilies, and BBcode buttons just send me to the top of the page. And the "more Smilies" still works
User avatar
mathmission
Registered User
Posts: 51
Joined: Thu Sep 27, 2007 8:04 pm

Re: [Release] AcidTech

Post by mathmission »

UNRELATED QUESTION: Is there a way to increase the width of the standard AcidTech theme for PHPBB3 RC7
User avatar
will_hough
Former Team Member
Posts: 1952
Joined: Mon Feb 06, 2006 8:47 pm
Location: Michigan
Name: Will Hough
Contact:

Re: [Release] AcidTech

Post by will_hough »

mathmission wrote:UNRELATED QUESTION: Is there a way to increase the width of the standard AcidTech theme for PHPBB3 RC7
Open: ca_config.html
Edit:

Code: Select all

<!-- DEFINE $CA_WIDTH = '800' -->
replacing 800 with the width or percentage you want to achieve.
User avatar
Arty
Former Team Member
Posts: 16654
Joined: Wed Mar 06, 2002 2:36 pm
Name: Vjacheslav Trushkin
Contact:

Re: [Release] AcidTech

Post by Arty »

mathmission wrote:
mathmission wrote:anyone else have this problem?
Made those changes... still not working. Smilies, and BBcode buttons just send me to the top of the page. And the "more Smilies" still works
Works fine on all forums other than yours. Probably you've messed up javascript when installing some mod.
Vjacheslav Trushkin / Arty.
Free phpBB 3.1 styles | New project: Iconify - modern SVG framework
ghettowboy
Registered User
Posts: 216
Joined: Tue Jun 12, 2007 3:53 pm

Re: [Release] AcidTech

Post by ghettowboy »

question.....

i have just installed a fresh copy of RC7 and also a fresh copy on acidtech 1.1.0 but when i go to do a test post.. it says this.. : The submitted form was invalid. Try submitting again.

does anyone else have this issue?? also how can i fix it???
MasterNow
Registered User
Posts: 9
Joined: Wed Nov 14, 2007 4:39 pm
Contact:

Re: [Release] AcidTech

Post by MasterNow »

I apologize at the beginning for my english. As it is possible to decrease (to belittle) width of (latitude of) this style :?:
I invite on: Forum Kulturystyka
User avatar
will_hough
Former Team Member
Posts: 1952
Joined: Mon Feb 06, 2006 8:47 pm
Location: Michigan
Name: Will Hough
Contact:

Re: [Release] AcidTech

Post by will_hough »

MasterNow wrote:I apologize at the beginning for my english. As it is possible to decrease (to belittle) width of (latitude of) this style :?:
Open: ca_config.html
Edit:

Code: Select all

<!-- DEFINE $CA_WIDTH = '800' -->
replacing 800 with the width or percentage you want to achieve.
Locked

Return to “[3.0.x] Styles in Development”