Page 37 of 55

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Posted: Fri Oct 08, 2010 2:49 pm
by jedrek
Hi,
Maël Soucaze wrote: Simply duplicate /styles/aero/imageset/en to /styles/aero/imageser/pl ;) .
I've already done it but there are buttons for blue theme only (as I said, I can see them) in /styles/aero/imageset/en.

I noticed that buttons for black, green and red color are in styles/aero/theme/images/"color" "color" is for black, green or red. There is no subdirectory for language like /images/"color"/en.

Thanks.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Posted: Fri Oct 08, 2010 3:19 pm
by jrolson
jedrek wrote:Hi,
Maël Soucaze wrote: Simply duplicate /styles/aero/imageset/en to /styles/aero/imageser/pl ;) .
I've already done it but there are buttons for blue theme only (as I said, I can see them) in /styles/aero/imageset/en.

I noticed that buttons for black, green and red color are in styles/aero/theme/images/"color" "color" is for black, green or red. There is no subdirectory for language like /images/"color"/en.

Thanks.
Most likely I messed up the image location in the CSS, I will take a look and provide a solution soon.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Posted: Sat Oct 09, 2010 5:55 pm
by jrolson
Aero 1.3.9 Released

*Fixed some IE and Opera browser bugs.

*Also added 3 new colors- Teal, Purple, and Pink for all the ladies that use Aero.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Posted: Sat Oct 09, 2010 7:55 pm
by jedrek
Is my bug fixed in 1.3.9?

Thanks.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Posted: Sat Oct 09, 2010 8:01 pm
by jrolson
jedrek wrote:Is my bug fixed in 1.3.9?

Thanks.
I didnt see any problems in the code.

Have you tried clearing your cache?

What browser are you using?

What is the address of your site?

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Posted: Sat Oct 09, 2010 8:44 pm
by Sierron
In Ineternet Explorer 8 the 1.3.9 style changer is not working. And there is an other issue as well. If you are on the default blue theme, then the style changer just show 4 buttons in IE 8 and Opera 10.63. If I am on a different style, then all style changer colors are shown. In my firefox is the box empty. Nothing to choose from.

And the IE8 gave me that error code:

Code: Select all

Details to the error on this site

Benutzer-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Zeitstempel: Sat, 9 Oct 2010 20:44:05 UTC


Meldung: The display attributes couldn't found. Invalid argument.
Line: 116
Char: 165
Code: 0
URI: http://localhost/www/phpBB3/styles/Aero/template/jquery-1.4.2.min.js

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Posted: Sat Oct 09, 2010 9:08 pm
by jrolson
You should clear the template and themes cache in the APC.

You also have to clear your browser's cache for these changes to appear right.

As for the error, press this button twice and the error should go away.
Image

Dont know why IE has a problem with this function but I hope to fix it in the future.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Posted: Sun Oct 10, 2010 6:14 am
by Sierron
jrolson wrote:You should clear the template and themes cache in the APC.You also have to clear your browser's cache for these changes to appear right.
I have done both before and now too. Now the style changer images disappeared too.
Image

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Posted: Sun Oct 10, 2010 9:35 pm
by jrolson
That happened to me also but I just keep refreshing the cache and it was fixed.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Posted: Mon Oct 11, 2010 11:59 am
by Sierron
No difference for me. Deleted browser cache two times and phpBB3 cache 5 times. Still nothing showed up for me. The last version works better for me.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Posted: Mon Oct 11, 2010 5:49 pm
by jedrek
Sierron wrote:Deleted browser cache two times and phpBB3 cache 5 times. Still nothing showed up for me.
I cleared phpBB3 cache 3 times and then it was ok.

I noticed that color changer is not working in IE9 beta browser.
jrolson wrote:
I didnt see any problems in the code.

Have you tried clearing your cache?

What browser are you using?

What is the address of your site?
I cleared my cache.
I'm using Firefox, but users of my forum are using IE, Chrome, Opera and they can't see the buttons too.
Address of my forum is http://www.94-lo2.pl/

In 1.3.9 I still can see the buttons from blue theme (after creating imageset/pl directory). I can't see the buttons after changing the color to sth different than blue.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Posted: Mon Oct 11, 2010 7:02 pm
by Sierron
jedrek wrote:Address of my forum is http://www.94-lo2.pl/
On your board I can see the images, but the box are slightly out of the right window.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Posted: Mon Oct 11, 2010 7:11 pm
by jrolson
Can you visit my board and does it look and work correctly? It's using the latest version.
http://www.phpbbhq.com/forum/

They only thing I can tell you is maybe to re-download the zip file and upload all the files again... that might work.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Posted: Mon Oct 11, 2010 7:18 pm
by jrolson
jedrek wrote:I noticed that color changer is not working in IE9 beta browser.
Right now I have re-written the color changer code, havent tested it on the IE9 beta yet but im confident that it will work.

Also will have to wait until the final release of IE9 to see how well it works.

So far ive tested it on Firefox, IE8, Opera, and Chrome and it works.

Re: [Release] Aero (phpBB 3.0.7)

Posted: Mon Oct 11, 2010 7:40 pm
by jedrek
Screenshots from your forum:
aero blue
Image
aero pink - it's the same with other colors
Image

EDIT: I checked the color changer in IE9 for the 2nd time - it's working, I had to refresh the page. :)