[RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

For style authors to post and receive feedback on 3.0.x styles still in development. Any development styles you wish to use on your live board should be installed with caution!
Scam Warning
User avatar
Derky
Development Team Member
Development Team Member
Posts: 4814
Joined: Sun Apr 10, 2005 9:58 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

Post by Derky » Mon Jun 30, 2008 1:00 pm

270GB wasn't enough for this month... stupid bandwidth limits :oops: but Paul noticed it and increased it. 8-)
(So it was only a few hours offline this morning)

User avatar
*Christian*
I've Been Banned!
Posts: 884
Joined: Sat Nov 03, 2007 1:35 pm
Location: Location, Location.

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

Post by *Christian* » Mon Jun 30, 2008 1:41 pm

Download should now be fixed :)
Proud owner of Bertie 3.0
:: No support via PM or IM ::

Raj-G
Registered User
Posts: 3
Joined: Thu Sep 01, 2005 3:54 pm

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

Post by Raj-G » Mon Jul 14, 2008 4:43 pm

Hi, I want to change the green colour 'around' the forums.
(I mean the green 'border' were you see "Your first category, Topics, Posts & Last post" in.)

How do i do this?

User avatar
*Christian*
I've Been Banned!
Posts: 884
Joined: Sat Nov 03, 2007 1:35 pm
Location: Location, Location.

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

Post by *Christian* » Mon Jul 14, 2008 6:01 pm

The top part is controlled by this image:

/styles/UTIS/theme/images/bg_list.gif

The overall background colour of it is controlled by this bit of code in /UTIS/theme/colours.css

Code: Select all

.forabg {
	background-color: #01353E;
	background-image: url("{T_THEME_PATH}/images/bg_list.gif");
}

Code: Select all

background-color: #01353E;
:)
Proud owner of Bertie 3.0
:: No support via PM or IM ::

Raj-G
Registered User
Posts: 3
Joined: Thu Sep 01, 2005 3:54 pm

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

Post by Raj-G » Sat Jul 19, 2008 8:12 pm

Thanx it worked! I got also another problem, but i don't know if it can be solved. :D

It's about the corners of the Forum. I've seen that the colour of the corners is different than the background-color of the Forum. When you zoom in you will see it. I got here the example of this Forum and my edited style.

ImageImage

I changed the colour of the corner-files already in Photoshop in the colour i want. As you can see the colour is still darker than the background.

Can this be solved?

Brooksy87
Registered User
Posts: 32
Joined: Mon Apr 28, 2008 4:40 pm

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

Post by Brooksy87 » Fri Sep 12, 2008 1:44 pm

Hi,
Great theme, very popular on my forums. But one thing i'm having troubles with is adding an extra links header bar to it for external use to other pages within my website.
Could you be able to supply the code that keeps the original border/bg nav links bar and add an extra section.
As i've ran out of space next to members & faq. and next to board index is where theme uses it's navigation and i don't want to interrupt this.

here's an image of what i wish to achieve...
Image


Is this possible? I've tried server al searches within this community on adding custom header but of which doens't help with this style due to placement, font sizing and also the navbar bg keeps repeating and ic an't seem to just get an extra drop down from it. So if you could be able to supply the code to add and where in the overall_header.htm that would be perfect. I can manage with links and thigns just placement and code to input to get it to sit perfect. :)

Hextall
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Oct 08, 2007 9:39 pm

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

Post by Hextall » Sun Sep 14, 2008 9:36 pm

Hello. Perfect style, but I have one problem with it.

When the topic has a vote turned on, the results are not showing properly. It´s showed only the first name. The others are just not there. (see screenshot). This problem exist only in Firefox. When I use for example Internet Explorer, everything is fine. Somebody knows how to fix it ? Is it a problem in Firefox or in UTIS ?

Thanks

Screenshot
Image

User avatar
TheIlluminative
Former Team Member
Posts: 2451
Joined: Thu Jun 26, 2003 11:34 pm
Location: Egypt
Name: Mahmoud
Contact:

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

Post by TheIlluminative » Mon Sep 15, 2008 2:10 pm

Link to your board please, Hextall.

Hextall
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Oct 08, 2007 9:39 pm

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

Post by Hextall » Mon Sep 15, 2008 4:50 pm

Code: Select all

www.forum.mysteria.sk

User avatar
TheIlluminative
Former Team Member
Posts: 2451
Joined: Thu Jun 26, 2003 11:34 pm
Location: Egypt
Name: Mahmoud
Contact:

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

Post by TheIlluminative » Tue Sep 16, 2008 12:59 pm

Try this, open file: styles/prosilver/theme/colours.css, find:

Code: Select all

fieldset.polls dl.voted {
	color: #000000;
}
replace with:

Code: Select all

fieldset.polls dl.voted {
	color: #666666;
}
then refresh your themes.

Hextall
Registered User
Posts: 10
Joined: Mon Oct 08, 2007 9:39 pm

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

Post by Hextall » Tue Sep 16, 2008 3:24 pm

Now it´s OK, thank you friend.

xsmile
Registered User
Posts: 2
Joined: Wed Sep 17, 2008 8:15 pm

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

Post by xsmile » Wed Sep 17, 2008 8:19 pm

Hello! I wanted to thank you for this great theme!
I've got one problem though. The banner (banner.gif) shows up only in IE (7), Firefox (3.0.1) just shows a black square. I have tried changing some div positions but had no success.
The URL of the board, in case you need it, is

Code: Select all

http://mooncrows.pytalhost.de
Thanks in advance for your help!

User avatar
Marc
Development Team Leader
Development Team Leader
Posts: 5387
Joined: Tue Oct 30, 2007 10:57 pm
Location: Munich, Germany
Name: Marc
Contact:

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

Post by Marc » Wed Sep 17, 2008 8:25 pm

The banner shows up. Try refreshing your browser with Ctrl+F5 (Strg+F5). ;)

xsmile
Registered User
Posts: 2
Joined: Wed Sep 17, 2008 8:15 pm

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

Post by xsmile » Wed Sep 17, 2008 8:40 pm

I found the error. Ctrl+F5 didn't help, it wasn't the cache.. Adblock has somehow managed to remove the banner constantly. Found it out by creating a new profile and took a look at the Addons.
Well, thanks for the help and for the style. The more I use it, the more I like it :mrgreen:

zerocooly2kde
Registered User
Posts: 16
Joined: Sun Dec 23, 2007 2:24 pm

Re: [RELEASE] UTIS [Blue] (for Gold 3.0.1)

Post by zerocooly2kde » Sat Nov 01, 2008 1:02 am

I really like this style, too bad that it is no longer supported.
Is there anyone who takes over?

Locked

Return to “[3.0.x] Styles in Development”