jasidogdotcom

This is an archive of the phpBB 2.0.x styles that were in our database. The release topics are here for reference, but we no longer host or support these styles.

Rating:

Excellent!
11
34%
Very Good
8
25%
Good
8
25%
Fair
4
13%
Poor
1
3%
 
Total votes: 32

Rakka
Registered User
Posts: 8
Joined: Fri Mar 25, 2005 11:06 pm

Post by Rakka »

I think its great but i don't see any options for users to "attach" a picture.. Hmmm maybe im missing something?? :(
AngusThermopile
Registered User
Posts: 259
Joined: Mon Apr 08, 2002 1:56 am
Location: Scotland
Contact:

Post by AngusThermopile »

Hmm, I don't quite understand, attach?

Phpbb doesn't have atatchments, do you mean bb code for [img]? That should be there.
Darkheald
Registered User
Posts: 15
Joined: Tue Aug 30, 2005 4:26 pm

Post by Darkheald »

Donde puedo encontrar los botones en español? :roll:
AngusThermopile
Registered User
Posts: 259
Joined: Mon Apr 08, 2002 1:56 am
Location: Scotland
Contact:

Post by AngusThermopile »

They don't exist but I'll see about making some for you tonight. :)
AngusThermopile
Registered User
Posts: 259
Joined: Mon Apr 08, 2002 1:56 am
Location: Scotland
Contact:

Post by AngusThermopile »

Darkheald
Registered User
Posts: 15
Joined: Tue Aug 30, 2005 4:26 pm

Post by Darkheald »

Muchas gracias! :wink:
tplowe
Registered User
Posts: 40
Joined: Mon May 09, 2005 3:50 am

Main Menu Bar - Hover colors

Post by tplowe »

Great looking style. I have one small problem, The Hover colors on the "Main menu bar" do not act properly on my forum. If I close my browser and load my forum they present properly, but if I reload the page one time then the Hover color does not change on all the Main Menu items except the [Log out User] one. The underline shows up but the color stay the same. is this a bug?

I notice that on the demo here at phpbb it exhibits the same characteristic on the "Member List" item in the Main menu.
AngusThermopile
Registered User
Posts: 259
Joined: Mon Apr 08, 2002 1:56 am
Location: Scotland
Contact:

Post by AngusThermopile »

Yes, I'm surprised no one (Including me.) has noticed that before.

If you open up the css file in notepad or some other text editor.

your-phpbb/templates/jasidogdotcom/jasidogdotcom.css

Once opened search for the following -

Code: Select all

/* The register, login, search etc links at the top of the page */
.mainmenu		{ font-size : 10px; color : #003366;
}
a.mainmenu		{ text-decoration: none; color : #003366;  }
a.mainmenu:hover{ text-decoration: underline; color : #669999; }
a.mainmenu:visited{ color : #003366;  }
Change it to the following -

Code: Select all

/* The register, login, search etc links at the top of the page */
.mainmenu		{ font-size : 10px; color : #003366;
}
a.mainmenu		{ text-decoration: none; color : #003366;  }
a.mainmenu:hover{ text-decoration: underline; color : #669999; }
Should fix it I think.
tplowe
Registered User
Posts: 40
Joined: Mon May 09, 2005 3:50 am

Post by tplowe »

Thanks!!

That fixed it. I was looking at that code but didn't notice the error. Pretty simple
AngusThermopile
Registered User
Posts: 259
Joined: Mon Apr 08, 2002 1:56 am
Location: Scotland
Contact:

Post by AngusThermopile »

Cool! :)
kikiqq
Registered User
Posts: 8
Joined: Mon Nov 21, 2005 12:27 pm
Contact:

Post by kikiqq »

way to go pal..
User avatar
WuLabsWuTecH
Registered User
Posts: 77
Joined: Tue Aug 27, 2002 1:34 pm
Location: Earth
Contact:

Post by WuLabsWuTecH »

the download package seems ot have been corrupted...

Any ideas?
Having Technical Difficulties? Want to throw your computer out the window? Is your network a net doesn't work? Visit TechTalk. We can help!!!
AngusThermopile
Registered User
Posts: 259
Joined: Mon Apr 08, 2002 1:56 am
Location: Scotland
Contact:

Post by AngusThermopile »

Hmm, where were you trying to download from? If from here then try at www.jasidog.com/phpbb/ :)
Ozzyyyy
Registered User
Posts: 34
Joined: Sun Dec 18, 2005 4:19 pm

Post by Ozzyyyy »

This is really good style, the only problem is the avatar and poster datails are on the right, which makes posts look really odd, and my members seem to dislike that too....has anyone got a code to change it over to the left at all, or do I just try and do it myself with viewtopic_body.tpl
AngusThermopile
Registered User
Posts: 259
Joined: Mon Apr 08, 2002 1:56 am
Location: Scotland
Contact:

Post by AngusThermopile »

There's a download here http://jasidog.com/forums/index.php?sho ... entry30340 should do the trick. :)
Locked

Return to “[2.0.x] Styles Database Releases”