[2.0.20] subMerged

This is an archive of the phpBB 2.0.x styles that were in our database. The release topics are here for reference, but we no longer host or support these styles.

Rating:

Excellent!
42
55%
Very Good
18
24%
Good
5
7%
Fair
3
4%
Poor
8
11%
 
Total votes: 76

watashiwa
Registered User
Posts: 3
Joined: Fri Feb 08, 2002 1:07 am
Location: Vallejo, Ca.

Post by watashiwa » Wed May 04, 2005 5:22 pm

Noticed a small bug on this theme, could affect other pages as well.

When replying to private messages that have apostrophes in the subject field. When the reply subject is created "RE: subject" it cuts off everything after the apostrophe.

This is fixed by editing the posting_body.tpl and changing '{SUBJECT}' to "{SUBJECT}" but I don't know how many other pages are affected with this same bug.

Also I noticed this template is very slow on IE at larger resolutions. But that's probably IE's fault and not the template. Works fine on FireFox, though. =)

User avatar
redhair
Registered User
Posts: 118
Joined: Tue Jan 18, 2005 3:46 pm
Contact:

Post by redhair » Wed May 04, 2005 5:44 pm

Thank you for your valuable bug rapport! I didn't notice it at all.
This will be fixed next release.

And about IE... well what can I say.
What resolution are we talking about?
I want to test it.

Personaly I use Suse Linux :) ...also with FireFox!
redhair like no other.

subMerged for phpBB3?

watashiwa
Registered User
Posts: 3
Joined: Fri Feb 08, 2002 1:07 am
Location: Vallejo, Ca.

Post by watashiwa » Wed May 04, 2005 9:13 pm

Well, it could be just for slower video cards. But I can still notice a little lag on my Laptop which runs in 1920x1200.

The PC I'm on now at work is running 1152x864 and it's a bit unbearable to scroll in IE with subMerged. It's cool in FireFox, though. Mostly what slows it down looks like when it draws the background.

I also tried it on another machine 1024x768 and it's a bit laggy there too. Of course these are my work machines so they're not using really powerful video cards. The first is an ATI AIW 128 Pro and the second a simple nVidia GeForce 2.. Haha.

My laptop runs a Mobility Radeon 9700. I haven't tried this theme on my desktop at home which runs a Radeon 9800 Pro.

I've just noticed on the other systems the theme is laggy, scrolling especially, when using IE.

Wulf_9
Registered User
Posts: 130
Joined: Sun Mar 20, 2005 8:13 pm
Location: Norwich, UK

Post by Wulf_9 » Sat May 07, 2005 9:00 am

In Firefox 1.0.3 it goes like a demon - very fast indeed, even the Javascript/DHTML stuff I've installed. IE sux anyway :twisted:
`
"It's not the things you do right that matter, it's the things you don't do wrong"

ronnel
Registered User
Posts: 15
Joined: Tue May 10, 2005 10:26 pm

Post by ronnel » Thu May 12, 2005 7:33 am

CoMpaX wrote: I like but i find it is too much blue :lol:
others colours are good too

gh :wink:

ronnel
Registered User
Posts: 15
Joined: Tue May 10, 2005 10:26 pm

Post by ronnel » Thu May 12, 2005 7:33 am

CoMpaX wrote: I like but i find it is too much blue :lol:
others colours are good too

gh :wink:

suffocate
Registered User
Posts: 7
Joined: Thu Apr 28, 2005 2:05 pm

Post by suffocate » Thu Jun 02, 2005 9:37 am

I love it ... SO MUCH!! :D

aktino
Registered User
Posts: 6
Joined: Sun Jun 26, 2005 12:10 pm
Location: Greece

Post by aktino » Sun Jun 26, 2005 12:18 pm

excellent theme!
but i think I found a bug
from the administration panel, when i try to find a username
(through useramdin/management) a window doesn't pop
just like the other themes i have istalled....
instead.....
Sorry, but that user does not exist.
Is this a bug or......

Menfas
Registered User
Posts: 4
Joined: Mon May 30, 2005 10:02 pm

Post by Menfas » Sun Jun 26, 2005 9:52 pm

Yea i agree i think it looks very cool how all the controls are up the sides :wink: good work 8)

User avatar
El Barto
Registered User
Posts: 110
Joined: Sun Jun 20, 2004 2:30 pm
Location: Springfield

Post by El Barto » Tue Jun 28, 2005 12:19 pm

COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10/10 :D
DO YOU HAVE A PROBLEM WITH YOUR FORUM STYLES?? ASK THE DOC. THE NAMES' BARTO, EL BARTO!!

Lord Meshadieme
Registered User
Posts: 2
Joined: Sat Aug 06, 2005 5:16 am

Post by Lord Meshadieme » Sat Aug 06, 2005 5:25 am

Amazing Style Red Hair .. im new to this stuff so can someone fill me in on what to do afteri download it i usually use the one available on the list on my forum http://www.getphpbb.com/phpbb/admin/ind ... mforum=mrs
but this one is soo good i want it on mine and can u also like tell me if i can edit i so tht the logon and registered users part are on the same side of the screen it make the categories a little too thin. thnx

Freestyle XL
Registered User
Posts: 1608
Joined: Sun Jul 31, 2005 4:09 pm
Contact:

Post by Freestyle XL » Sat Aug 06, 2005 6:52 am

Greetings,

You don't have access to files, so you can't upload and install any styles. If you want to use this style download normal phpBB and install normal forum instead of that free hosted junk.
»AcidTech« »Counter-Strike« »Flower Power« »Getaway« »GreenTech« »Jet«

All styles are updated for phpBB 2.0.21

User avatar
shinke36
Registered User
Posts: 86
Joined: Thu Jun 09, 2005 9:48 pm
Location: at home.... bla bla
Contact:

Post by shinke36 » Sat Aug 06, 2005 6:33 pm

very cool man...

i like the style

Lord Meshadieme
Registered User
Posts: 2
Joined: Sat Aug 06, 2005 5:16 am

Post by Lord Meshadieme » Sun Aug 07, 2005 2:08 am

ok thnx ..hmm i geuss ill do it i hope i can transfer the same settings a stuff ...

unifiedjedi
Registered User
Posts: 62
Joined: Wed Jan 19, 2005 6:39 am

Post by unifiedjedi » Tue Sep 13, 2005 5:13 am

GREAT THEME! The only thing is that it changes the name of my page to have a ". /" in front of it, and how would I go about changing the home.gif? I tried changing it in the index.htm and it didn't work. Thanks!
Webmaster
Unified Jedi
Jedi Realism at it's best!
http://www.unifiedjedi.com

Locked

Return to “[2.0.x] Styles Database Releases”