error entering AutoMOD tab

Archive of support for the automated MOD installation tool codenamed "Blinky". For support questions regarding AutoMOD please visit here.
Scam Warning
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: IF YOU NEED SUPPORT FOR AUTOMOD PLEASE VISIT THE APPROPRIATE LOCATION HERE.
Locked
Metal Gabber
Registered User
Posts: 1
Joined: Mon Dec 29, 2008 6:45 pm

error entering AutoMOD tab

Post by Metal Gabber » Mon Dec 29, 2008 6:47 pm

hi all,
i've succesfull installed AutoMOD, but when i clic AutoMOD tab in admin pannel i get this error

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/it/acp/mods.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/it/acp/mods.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/it/acp/mods.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/it/acp/mods.php:1)
can you help me please?

Thanks

User avatar
A_Jelly_Doughnut
Former Team Member
Posts: 34457
Joined: Sat Jan 18, 2003 1:26 am
Location: Where the Rivers Run
Contact:

Re: error entering AutoMOD tab

Post by A_Jelly_Doughnut » Mon Dec 29, 2008 9:30 pm

Hi,

That is a problem with the Italian translation that you have. I've not seen or tested the translation ... perhaps you should contact the translation author?
A Donut's Blog
"Bach's Prelude (Cello Suite No. 1) is driving Indiana country roads in Autumn" - Ann Kish

User avatar
3Di
Former Team Member
Posts: 13782
Joined: Mon Apr 04, 2005 11:09 pm
Location: Milan (IT) Frankfurt (DE)
Name: Marco
Contact:

Re: error entering AutoMOD tab

Post by 3Di » Mon Dec 29, 2008 11:50 pm

I'm interested in watching that translation. :)

Could you please provide me a link to where to download it (also via PM if you like).

Regards. :)
Please PM me only to request paid works. Thx.
Want to compensate me for my interest? Donate
My development's activity º PhpStorm's proud user
Extensions, Scripts, MOD porting, Update/Upgrades
👨‍🏫 | Take a tour to | The Studio | 👨‍🏫

User avatar
daroPL
Translator
Posts: 515
Joined: Tue Mar 27, 2007 11:58 am
Location: Poznan, Poland
Name: Darek
Contact:

Re: error entering AutoMOD tab

Post by daroPL » Tue Dec 30, 2008 12:09 am

Probably translation files have not saved in UTF8 (without BOM).

Salomon V
Registered User
Posts: 32
Joined: Tue Oct 16, 2007 11:54 am

Re: error entering AutoMOD tab

Post by Salomon V » Tue Dec 30, 2008 8:02 am

It seems to me that there is a a space and/or a newline before the <? in language/it/acp/mods.php, if so, remove it. the < should be the first token.

User avatar
3Di
Former Team Member
Posts: 13782
Joined: Mon Apr 04, 2005 11:09 pm
Location: Milan (IT) Frankfurt (DE)
Name: Marco
Contact:

Re: error entering AutoMOD tab

Post by 3Di » Tue Dec 30, 2008 11:08 pm

Salomon V wrote:It seems to me that there is a a space and/or a newline before the <? in language/it/acp/mods.php, if so, remove it. the < should be the first token.
Being the guilty line the #1 as the error states itself, there could be something wrong, like you said, there instead of

Code: Select all

<?php
though.
Please PM me only to request paid works. Thx.
Want to compensate me for my interest? Donate
My development's activity º PhpStorm's proud user
Extensions, Scripts, MOD porting, Update/Upgrades
👨‍🏫 | Take a tour to | The Studio | 👨‍🏫

Locked

Return to “[3.0.x] AutoMOD”