Can't install Mods with AutoMod

Archive of support for the automated MOD installation tool codenamed "Blinky". For support questions regarding AutoMOD please visit here.
Anti-Spam Guide
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: IF YOU NEED SUPPORT FOR AUTOMOD PLEASE VISIT THE APPROPRIATE LOCATION HERE.
Locked
CrisisX
Registered User
Posts: 16
Joined: Thu Jan 01, 2009 7:41 pm

Can't install Mods with AutoMod

Post by CrisisX » Fri Jan 02, 2009 6:05 pm

I uploaded alphaportal files to my /store/mods/ section of my forum. I put all the files in the mod section and it says No uninstalled MODs detected. What did I do wrong?

Alphaportal is found here: http://www.phpbbhacks.com/download/8401
Last edited by DavidIQ on Sat Jan 03, 2009 2:20 am, edited 1 time in total.
Reason: Marked as resolved

User avatar
A_Jelly_Doughnut
Former Team Member
Posts: 34457
Joined: Sat Jan 18, 2003 1:26 am
Location: Where the Rivers Run
Contact:

Re: Can't install Mods with AutoMod

Post by A_Jelly_Doughnut » Fri Jan 02, 2009 6:57 pm

Hi,

Did you place the files directly in the /store/mods/ directory, or in a subdirectory of /store/mods/? The second one is what is intended.
A Donut's Blog
"Bach's Prelude (Cello Suite No. 1) is driving Indiana country roads in Autumn" - Ann Kish

CrisisX
Registered User
Posts: 16
Joined: Thu Jan 01, 2009 7:41 pm

Re: Can't install Mods with AutoMod

Post by CrisisX » Fri Jan 02, 2009 7:37 pm

I fixed my problem, thanks.

Locked

Return to “[3.0.x] AutoMOD”