Issue with the creation of folders...

Archive of support for the automated MOD installation tool codenamed "Blinky". For support questions regarding AutoMOD please visit here.
Suggested Hosts
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: IF YOU NEED SUPPORT FOR AUTOMOD PLEASE VISIT THE APPROPRIATE LOCATION HERE.
Locked
User avatar
Anubis_The_Jackal
Registered User
Posts: 127
Joined: Sun Mar 30, 2003 9:59 am

Issue with the creation of folders...

Post by Anubis_The_Jackal »

Well I decided to give the AutoMOD another try after doing everything manually since the release of BB3, and it seemed to do just fine - until it came to making folders. Or rather, specifically empty folders I gather. Not sure exactly what the issue is here, but it happens when, after a successful installation of AutoMOD I always go for the first mod as the Mod Version Check mod.

Well, it runs through that just fine. Until I use the version check.

It basically shows the folder mods in /adm as a file, and I have to delete it, and manually remake it for the version check to work.

My issue is, if I start doing a mass-mod install, how often is this going to happen for me, and what is causing this issue?

I use hostgator, on a shared configuration. I'd rather not go off and do all the 60 I wish to install manually, again, but if this is because of the host rather than the AutoMOD tool, I guess I will. However if it has something to do with permissions, I will adjust as needed >.>

I just don't want to spend a huge amount of time installing 60 mods again. Oh, and this is on a blank vanilla fresh install board (I made a few just in case).
PHPBB since 03
Jackuul Empire-MSRP V
User avatar
wang5555
Translator
Posts: 607
Joined: Wed Oct 27, 2004 2:57 pm
Location: Taiwan

Re: Issue with the creation of folders...

Post by wang5555 »

Anubis_The_Jackal wrote:Well I decided to give the AutoMOD another try after doing everything manually since the release of BB3, and it seemed to do just fine - until it came to making folders. Or rather, specifically empty folders I gather. Not sure exactly what the issue is here, but it happens when, after a successful installation of AutoMOD I always go for the first mod as the Mod Version Check mod.

Well, it runs through that just fine. Until I use the version check.

It basically shows the folder mods in /adm as a file, and I have to delete it, and manually remake it for the version check to work.

My issue is, if I start doing a mass-mod install, how often is this going to happen for me, and what is causing this issue?
I think the problem is caused by "Mod Version Check mod".
It's (/store/mod_version_check/)MOD_Version_Check.xml maybe need to fix following:

FIND:

Code: Select all

<file from="root/adm/mods" to="adm/mods" />
REPLACE WITH:

Code: Select all

<file from="root/adm/mods/" to="adm/mods/" />
It is more blessed to give than to reveive, welcome to letter, thanks & good-bye!
Good luck ^_^
Welcome to my forum!!
http://wang5555.hopto.org/phpBB3/
p.s. Shut down computer before 11 clock night!!!
User avatar
Anubis_The_Jackal
Registered User
Posts: 127
Joined: Sun Mar 30, 2003 9:59 am

Re: Issue with the creation of folders...

Post by Anubis_The_Jackal »

Awesome! Thank you very much :)

I was worried it would do it to the rest of the mods I have planned for install.
PHPBB since 03
Jackuul Empire-MSRP V
User avatar
Anubis_The_Jackal
Registered User
Posts: 127
Joined: Sun Mar 30, 2003 9:59 am

Re: Issue with the creation of folders...

Post by Anubis_The_Jackal »

Okay, tried it, but...

root/adm/mods/ adm/mods/ Error

when I changed it to

Code: Select all

<file from="root/adm/mods/" to="adm/mods/" />
PHPBB since 03
Jackuul Empire-MSRP V
hroar
Registered User
Posts: 17
Joined: Sat Dec 22, 2007 8:10 pm

Re: Issue with the creation of folders...

Post by hroar »

Anubis_The_Jackal wrote:Okay, tried it, but...

root/adm/mods/ adm/mods/ Error

when I changed it to

Code: Select all

<file from="root/adm/mods/" to="adm/mods/" />
just so i get it staight you want it to make the folder adm/mods ?
if yes just make a dummy file in root/adm/mods and use that line
just copied this from a working xml file

Code: Select all

<file from="root/adm/mods/*.*" to="adm/mods/*.*" />
Last edited by hroar on Mon May 18, 2009 8:50 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Anubis_The_Jackal
Registered User
Posts: 127
Joined: Sun Mar 30, 2003 9:59 am

Re: Issue with the creation of folders...

Post by Anubis_The_Jackal »

Tried that too, odd thing is odd...
PHPBB since 03
Jackuul Empire-MSRP V
User avatar
Anubis_The_Jackal
Registered User
Posts: 127
Joined: Sun Mar 30, 2003 9:59 am

Re: Issue with the creation of folders...

Post by Anubis_The_Jackal »

The mod already has that folder and already has a file in it to be copied.

root/adm/mods/mod_version_check_version.php is the file within root/adm/mods
PHPBB since 03
Jackuul Empire-MSRP V
User avatar
A_Jelly_Doughnut
Former Team Member
Posts: 34457
Joined: Sat Jan 18, 2003 1:26 am
Location: Where the Rivers Run
Contact:

Re: Issue with the creation of folders...

Post by A_Jelly_Doughnut »

Indeed, the MOD Version Check does not install properly with AutoMOD with the symptoms you describe.

I am unsure why you're still having problems.
A Donut's Blog
"Bach's Prelude (Cello Suite No. 1) is driving Indiana country roads in Autumn" - Ann Kish
User avatar
Anubis_The_Jackal
Registered User
Posts: 127
Joined: Sun Mar 30, 2003 9:59 am

Re: Issue with the creation of folders...

Post by Anubis_The_Jackal »

Would it have anything to do with me using hostgator?
PHPBB since 03
Jackuul Empire-MSRP V
User avatar
A_Jelly_Doughnut
Former Team Member
Posts: 34457
Joined: Sat Jan 18, 2003 1:26 am
Location: Where the Rivers Run
Contact:

Re: Issue with the creation of folders...

Post by A_Jelly_Doughnut »

I don't know of any problems using autoMOD on HostGator, but I can't guarantee that it isn't a hosting problem.

You're always getting a file with the directory name instead of a directory with that name? Or only sometimes? :?
A Donut's Blog
"Bach's Prelude (Cello Suite No. 1) is driving Indiana country roads in Autumn" - Ann Kish
User avatar
Anubis_The_Jackal
Registered User
Posts: 127
Joined: Sun Mar 30, 2003 9:59 am

Re: Issue with the creation of folders...

Post by Anubis_The_Jackal »

I'm constantly getting the folder and included file showing up as just "mods" as if it is a single file, and it cannot be opened or used.
PHPBB since 03
Jackuul Empire-MSRP V
User avatar
Sajaki
Registered User
Posts: 1379
Joined: Mon Mar 02, 2009 1:41 pm
Location: Amsterdam
Contact:

Re: Issue with the creation of folders...

Post by Sajaki »

hi,

folders won't be created unless you have a file in them. so if you wanted to create an "empty"

Code: Select all

adm/mods/*.*
then create a html file "index.htm" inside "adm/mods/" with

Code: Select all

<html>
<head>
<title></title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
</body>
</html>
then

Code: Select all

<file from="root/adm/mods/*.*" to="adm/mods/*.*" />
will work.
User avatar
Anubis_The_Jackal
Registered User
Posts: 127
Joined: Sun Mar 30, 2003 9:59 am

Re: Issue with the creation of folders...

Post by Anubis_The_Jackal »

But it is not empty...
PHPBB since 03
Jackuul Empire-MSRP V
User avatar
A_Jelly_Doughnut
Former Team Member
Posts: 34457
Joined: Sat Jan 18, 2003 1:26 am
Location: Where the Rivers Run
Contact:

Re: Issue with the creation of folders...

Post by A_Jelly_Doughnut »

Anubis_The_Jackal: Ok, its happening all the time for all MODs. So it must be either a weird bug or a web server restriction. What write method are you using in AutoMOD Configuration?
A Donut's Blog
"Bach's Prelude (Cello Suite No. 1) is driving Indiana country roads in Autumn" - Ann Kish
Locked

Return to “[3.0.x] AutoMOD”