Installation Panel will not load

Archive of support for the automated MOD installation tool codenamed "Blinky". For support questions regarding AutoMOD please visit here.
Get Involved
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: IF YOU NEED SUPPORT FOR AUTOMOD PLEASE VISIT THE APPROPRIATE LOCATION HERE.
Locked
tplowe
Registered User
Posts: 40
Joined: Mon May 09, 2005 3:50 am

Installation Panel will not load

Post by tplowe » Wed Aug 19, 2009 6:07 am

I installed files correctly for AutoMOD but when I go to phpBB/install/

I get the standard "Please delete, move or rename the install directory before you use your board. If this directory is still present, only the Administration Control Panel (ACP) will be accessible." message.

I have installed AutoMOD on another board no problem, can't figure out what is causing this.
Last edited by tplowe on Wed Aug 19, 2009 3:24 pm, edited 1 time in total.

Realisty
Registered User
Posts: 92
Joined: Sun Jan 21, 2007 5:15 pm

Re: Installation Page will not load

Post by Realisty » Wed Aug 19, 2009 7:14 am

Did you remove the install directory ?

tplowe
Registered User
Posts: 40
Joined: Mon May 09, 2005 3:50 am

Re: Installation Page will not load

Post by tplowe » Wed Aug 19, 2009 2:11 pm

No. I'm trying to run install, not delete it. It's obviously there or I wouldn't get the message I am receiving.

tplowe
Registered User
Posts: 40
Joined: Mon May 09, 2005 3:50 am

Re: Installation Panel will not load

Post by tplowe » Wed Aug 19, 2009 3:32 pm

I'm assuming I need to apply this:

Code: Select all

@define('DEBUG', true);
@define('DEBUG_EXTRA', true); 
I'll have to try tonight.
I see lots people pointing to the know issues thread for this work around but when I go to that thread I don't see any mention of this work around.

User avatar
A_Jelly_Doughnut
Former Team Member
Posts: 34457
Joined: Sat Jan 18, 2003 1:26 am
Location: Where the Rivers Run
Contact:

Re: Installation Panel will not load

Post by A_Jelly_Doughnut » Wed Aug 19, 2009 4:30 pm

That is an old fix and does not apply to the RC-2 release. Assuming that you actually downloaded the RC2 release :) (I've found a number of people have downloaded an old release when they had this problem)
A Donut's Blog
"Bach's Prelude (Cello Suite No. 1) is driving Indiana country roads in Autumn" - Ann Kish

tplowe
Registered User
Posts: 40
Joined: Mon May 09, 2005 3:50 am

Re: Installation Panel will not load

Post by tplowe » Wed Aug 19, 2009 5:25 pm

I don't think I have the wrong files uploaded. But if I did would I just upload the latest release, which will automatically overwrite the old versions. Then go to the install directory.

User avatar
A_Jelly_Doughnut
Former Team Member
Posts: 34457
Joined: Sat Jan 18, 2003 1:26 am
Location: Where the Rivers Run
Contact:

Re: Installation Panel will not load

Post by A_Jelly_Doughnut » Thu Aug 20, 2009 6:44 pm

tplowe wrote:I don't think I have the wrong files uploaded. But if I did would I just upload the latest release, which will automatically overwrite the old versions. Then go to the install directory.
Yes, that's correct :)
A Donut's Blog
"Bach's Prelude (Cello Suite No. 1) is driving Indiana country roads in Autumn" - Ann Kish

Locked

Return to “[3.0.x] AutoMOD”