Page 1 of 1

Installation Complete Page Before Installed

Posted: Wed Sep 16, 2009 6:59 pm
by Garn
I tried to install automod and when I went to www.mypage.com/install i had the installation successful before I'd even done anything. And i have checked to see if it was installed and it wasn't :D

Re: Installation Complete Page Before Installed

Posted: Thu Sep 17, 2009 12:34 am
by A_Jelly_Doughnut
Are you sure you had the AutoMOD installer? It seems likely to me there was another installer in the /install/ directory which was run instead of the AutoMOD installer.

(Easy way to be sure: AutoMOD's installer would explicitly say you've installed AutoMOD)

Re: Installation Complete Page Before Installed

Posted: Thu Sep 17, 2009 3:10 pm
by Garn
Yes im sure its automod as it does have the automod logo, I can get a picture although that wouldn't help because it wouldn't show it happening, rather happened.

Re: Installation Complete Page Before Installed

Posted: Thu Sep 17, 2009 3:38 pm
by A_Jelly_Doughnut
Did you have AutoMOD installed on your board previously? The installer checks for the existence of the 'automod_version' entry in the phpbb_config table when deciding whether to perform an update or a full install.

If the automod_version is set, then AutoMOD will do an upgrade, which, for most versions of AutoMOD, means only changing the version number.

Can you check whether this is present with phpMyAdmin or some similar tool?

Re: Installation Complete Page Before Installed

Posted: Sun Sep 20, 2009 1:59 pm
by Garn
Sorry for late reply,
I've checked phpbb_config and there is no automod_version.

Re: Installation Complete Page Before Installed

Posted: Sun Sep 20, 2009 2:47 pm
by A_Jelly_Doughnut
Then I have no idea what is happening. :?