Mod wont install in AutoMod

Archive of support for the automated MOD installation tool codenamed "Blinky". For support questions regarding AutoMOD please visit here.
Ideas Centre
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: IF YOU NEED SUPPORT FOR AUTOMOD PLEASE VISIT THE APPROPRIATE LOCATION HERE.
Locked
snpri3
Registered User
Posts: 16
Joined: Mon Jun 14, 2010 6:26 am

Mod wont install in AutoMod

Post by snpri3 »

i tried installing the Mod "Topic Preview" i clicked on install on the forum but after my forum crashed for a bit, after a while the forum came back but nothing is changed everything looks the same in ACP did i miss something? when i installed the mod it had a red message saying something about Permissions can someone help please
User avatar
Rahber
Former Team Member
Posts: 2720
Joined: Tue Feb 12, 2008 3:39 pm
Location: Pakistan
Name: Rahber
Contact:

Re: Mod wont install in AutoMod

Post by Rahber »

what do you mean by "crashed for a bit" ?
and secondly please tell the complete error that was displayed
secondly check that in the administrative permission of the administrator group, is Can use AutoMOD set to yes ?
snpri3
Registered User
Posts: 16
Joined: Mon Jun 14, 2010 6:26 am

Re: Mod wont install in AutoMod

Post by snpri3 »

well now it installed correctly after i added the correct permissions, but after install i dont see the options for topic preview in order to modify it, and everything was successful installed, what went wrong?
snpri3
Registered User
Posts: 16
Joined: Mon Jun 14, 2010 6:26 am

Re: Mod wont install in AutoMod

Post by snpri3 »

bump... anyone?
FreeBaGeL
Registered User
Posts: 76
Joined: Wed Mar 23, 2005 8:50 pm

Re: Mod wont install in AutoMod

Post by FreeBaGeL »

Does this not work with 3.0.8?

I just installed it on my forum, made all the appropriate updates to my theme's style pages, and nothing shows up at all.
Locked

Return to “[3.0.x] AutoMOD”