Mods won't create tables in database

Archive of support for the automated MOD installation tool codenamed "Blinky". For support questions regarding AutoMOD please visit here.
Anti-Spam Guide
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: IF YOU NEED SUPPORT FOR AUTOMOD PLEASE VISIT THE APPROPRIATE LOCATION HERE.
Locked
Dartz654
Registered User
Posts: 7
Joined: Fri Jul 02, 2010 7:59 am

Mods won't create tables in database

Post by Dartz654 »

I think AutoMod is the problem, because the scripts seem fine. On every mod i've tried that involves creating a table in the database, it says it does, but it doesn't. All the permissions are fine, but it won't work. It edits the databases, but nots create new ones. HELP plox?
csat
Registered User
Posts: 78
Joined: Tue Aug 05, 2008 10:38 am

Re: Mods won't create tables in database

Post by csat »

This may be the problem I'm having too. Sorry can't offer any help as I'm also stuck.
User avatar
Rahber
Former Team Member
Posts: 2720
Joined: Tue Feb 12, 2008 3:39 pm
Location: Pakistan
Name: Rahber
Contact:

Re: Mods won't create tables in database

Post by Rahber »

how did you come to know it was not creating tables in database ?

and kindly name the mod you were trying to install and you faced the problem.
csat
Registered User
Posts: 78
Joined: Tue Aug 05, 2008 10:38 am

Re: Mods won't create tables in database

Post by csat »

various but "Global announcements" is one.
User avatar
Rahber
Former Team Member
Posts: 2720
Joined: Tue Feb 12, 2008 3:39 pm
Location: Pakistan
Name: Rahber
Contact:

Re: Mods won't create tables in database

Post by Rahber »

a mod must be in modx format to work with automod

as you mentioned global announcement i assume that one http://www.phpbb.com/customise/db/mod/g ... uncements/
that mod can not be installed through automod and i guess its not available for download anymore ;)
csat
Registered User
Posts: 78
Joined: Tue Aug 05, 2008 10:38 am

Re: Mods won't create tables in database

Post by csat »

ah ok thank you ever so much. It explains a lot :) I shall just have to install it manually.
Locked

Return to “[3.0.x] AutoMOD”