Error AFTER AutoMOD installation

Archive of support for the automated MOD installation tool codenamed "Blinky". For support questions regarding AutoMOD please visit here.
Ideas Centre
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: IF YOU NEED SUPPORT FOR AUTOMOD PLEASE VISIT THE APPROPRIATE LOCATION HERE.
Locked
Selbyville
Registered User
Posts: 27
Joined: Fri Dec 23, 2011 2:10 pm

Error AFTER AutoMOD installation

Post by Selbyville » Tue Aug 07, 2012 6:07 pm

Hey Guys,

I seem to have gotten the tab for AutoMod to show up in my ACP, but when I click on it...I get an error. Can someone tell me what is wrong??

Thanks so much!!

Image

Image

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69293
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: Error AFTER AutoMOD installation

Post by KevC » Tue Aug 07, 2012 6:19 pm

The error says a file in that location is missing.
Is it?
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

Selbyville
Registered User
Posts: 27
Joined: Fri Dec 23, 2011 2:10 pm

Re: Error AFTER AutoMOD installation

Post by Selbyville » Thu Aug 09, 2012 2:18 am

Yes Sir. Not sure what file or why it's missing?

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66555
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Error AFTER AutoMOD installation

Post by Lumpy Burgertushie » Thu Aug 09, 2012 2:20 am

the error tells you what file is missing.

the arrow you put in the image also indicates that the language file is missing as well.

the why is probably because you did not upload it when you uploaded the automod files.

check to make sure all the files are uploaded and to the correct places.


luck,
robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

Locked

Return to “[3.0.x] AutoMOD”