Help?

Archive of support for the automated MOD installation tool codenamed "Blinky". For support questions regarding AutoMOD please visit here.
Get Involved
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

NOTICE: IF YOU NEED SUPPORT FOR AUTOMOD PLEASE VISIT THE APPROPRIATE LOCATION HERE.
Locked
brad111111111
Registered User
Posts: 36
Joined: Mon Mar 04, 2013 4:30 pm

Help?

Post by brad111111111 » Mon Mar 04, 2013 4:35 pm

Ok so i am using hostgator and i want to install automod onto my forum

When i add the file to my public_html using file manager (only root) it does not appear and when i go to mydomain.com/phpbb3/install

I get a 404 error?

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 68307
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: Help?

Post by KevC » Mon Mar 04, 2013 4:38 pm

A 404 error is what it says. The file or lacation you're asking it for doesn't exist.

What's the real address of your site?
Is your board in a folder called /phpbb3?
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

brad111111111
Registered User
Posts: 36
Joined: Mon Mar 04, 2013 4:30 pm

Re: Help?

Post by brad111111111 » Mon Mar 04, 2013 4:44 pm

Kevin Clark wrote:A 404 error is what it says. The file or lacation you're asking it for doesn't exist.

What's the real address of your site?
Is your board in a folder called /phpbb3?
www.Returnofwilderness.com

I don't really know tbh, i don't think i have a phpbb3 folder.

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 68307
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: Help?

Post by KevC » Mon Mar 04, 2013 4:51 pm

That's why mydomain.com/phpbb3/install gives you a 404 message.
Your site is just in the root and not in a folder called phpbb3.

So you need to upload the autoMOD files that are inside the /root folder of the download and put them in to your public_html folder (the same place that the boards config.php file is located).

If you've done it right, your site will go offline as an /install folder is present on the server.

Then go to
http://www.returnofwilderness.com/install and follow the directions.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

brad111111111
Registered User
Posts: 36
Joined: Mon Mar 04, 2013 4:30 pm

Re: Help?

Post by brad111111111 » Mon Mar 04, 2013 4:55 pm

Kevin Clark wrote:That's why mydomain.com/phpbb3/install gives you a 404 message.
Your site is just in the root and not in a folder called phpbb3.

So you need to upload the autoMOD files that are inside the /root folder of the download and put them in to your public_html folder (the same place that the boards config.php file is located).

If you've done it right, your site will go offline as an /install folder is present on the server.

Then go to
http://www.returnofwilderness.com/install and follow the directions.
Hello mate,

I have them all zipped heres what it looks like i just uploaded them into my public_html
Image

I don't see any phpbb3 folder? i see config.php

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 68307
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: Help?

Post by KevC » Mon Mar 04, 2013 4:58 pm

You have to open the zip that you downloaded. Then upload the contents of the root folder that's inside the zip.

https://www.phpbb.com/customise/db/offi ... /faq/f_786
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

brad111111111
Registered User
Posts: 36
Joined: Mon Mar 04, 2013 4:30 pm

Re: Help?

Post by brad111111111 » Mon Mar 04, 2013 5:04 pm

Kevin Clark wrote:You have to open the zip that you downloaded. Then upload the contents of the root folder that's inside the zip.

https://www.phpbb.com/customise/db/offi ... /faq/f_786
I'm really confused mate, i've took a look at that how am i ment to empty the contents itself because when i go to do it just opens another file. like i go to upload it but it opens the file in the root.

brad111111111
Registered User
Posts: 36
Joined: Mon Mar 04, 2013 4:30 pm

Re: Help?

Post by brad111111111 » Mon Mar 04, 2013 5:17 pm

Fixed.

Locked

Return to “[3.0.x] AutoMOD”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests