[Release] subBlack 1.05 for phpBB 2.0.12 (Updated)

This forum is now closed. Please ask all styles-related questions in the phpBB 3.0 Styles Support & Discussion Forum.
T1Cybernetic
Registered User
Posts: 98
Joined: Wed Sep 01, 2004 4:31 am
Location: Wakefield, West Yorkshire, Uk, Nr Earth
Name: Christopher Maxwell
Contact:

Post by T1Cybernetic »

Appologies for not reading the hole thread and all posts but i've been using
subblack 1.04 on my old phpBB2 v2.0.11 and now that i've just gone and
installed a new v2.0.13 i wanted this theme but i am a little unsure if it's
going to work ok with v2.0.13?

So again appologies if i missed the obvious already but am i safe to download
subblack v1.05 and install it on a fresh install of phpBB2 v2.0.13?
Empty your mind. Be formless, shapeless, like water.
Now you put water into a cup, it becomes the cup.
You put water into a bottle, it becomes the bottle.
You put it into a teapot, it becomes the teapot.
Now, water can flow, or it can crash! Be water, my friend. (Bruce Lee)
LordAndy
Registered User
Posts: 5
Joined: Fri Apr 01, 2005 10:36 am

Post by LordAndy »

This should be ok. SubBlack v1.05 is designed for PHPBB v2.0.12. In v2.0.13 no changes to the templates have been introduced, so it should work without porblems.
caffeine
Registered User
Posts: 2
Joined: Wed Oct 06, 2004 11:23 am

Post by caffeine »

spectre wrote: here is the SDK. It's just a subSilver SDK modified..


is this SDK still available anywhere ?
(caffeine)
LordAndy
Registered User
Posts: 5
Joined: Fri Apr 01, 2005 10:36 am

Post by LordAndy »

You can find the link in this thread.
spectre
Registered User
Posts: 385
Joined: Fri Nov 16, 2001 5:40 am
Location: USA
Contact:

Post by spectre »

Right. Also just updated the first post of this thread with a link.
Coltrain
Registered User
Posts: 2
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:06 am

A couple of questions

Post by Coltrain »

I am a newbie at this, so please have patience. First, the icons for new posts, no new posts, and forum is locked are not showing when appropriate, i.e. when I make a new post or lock a forum. Also, how do I add links into the Links section?
spectre
Registered User
Posts: 385
Joined: Fri Nov 16, 2001 5:40 am
Location: USA
Contact:

Post by spectre »

Browsers are tricky that way. It is probably a browser cache issue. To test, try logging out and then see if your icons change.

As for the links section. I think you mean for the subBlackPortal??? If so open overall_header.tpl and find the links section then change the html for your link:

Code: Select all

<a href="{U_INDEX}" target=_blank class="mainmenu">Sample Link 1</a><br />
To:

Code: Select all

<a href="http://www.yoursite.com/yourlink.html" target=_blank class="mainmenu">Your Link</a><br />
Fenixoid
Registered User
Posts: 18
Joined: Sat Dec 13, 2003 11:15 am
Location: Klaipeda / Lithuania
Contact:

Post by Fenixoid »

I installed subBlack and subBlackPortal, but there's and error in user group dislpaying...

Screenshot

How can this be fixed?
GSM

My english sucks, sorry about that ;)
churchyard
Registered User
Posts: 267
Joined: Sun Dec 05, 2004 3:08 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Post by churchyard »

Fenixoid wrote: I installed subBlack and subBlackPortal, but there's and error in user group dislpaying...

Screenshot

How can this be fixed?

Thy to find my & spectre replies in this topic
Tux Penguin Avatars: Discuss/Rate/Review | Pingus Ranks: Discuss/Rate/Review
BBLangs - MOD translations - GE, FR, CZ, SK - Support us with your translation
Image
Jabber: churchyard@njs.netlab.cz
spectre
Registered User
Posts: 385
Joined: Fri Nov 16, 2001 5:40 am
Location: USA
Contact:

Post by spectre »

The link to the screenshot is not found.
Fenixoid
Registered User
Posts: 18
Joined: Sat Dec 13, 2003 11:15 am
Location: Klaipeda / Lithuania
Contact:

Post by Fenixoid »

spectre wrote: The link to the screenshot is not found.


fixed the bug my self :)
GSM

My english sucks, sorry about that ;)
stripes mcgee
Registered User
Posts: 1
Joined: Thu May 12, 2005 8:26 am
Location: Kansas City, MO
Contact:

Post by stripes mcgee »

has anybody installed both the profile control panel mod (link) on a forum with subBlack?

I can take care of the installation no problem, but I was wondering if somebody had already created matching buttons needed for the site.

Just trying to save myself some time.

Any help would be much appreciated.
User avatar
trekken46
Registered User
Posts: 79
Joined: Mon Feb 03, 2003 4:45 am
Location: Beyond Ordinary And Into Your Dreams
Contact:

Post by trekken46 »

SOrry if this was posted elswhere in this thread, but what are the changes between version 4 and 5? are they major changes or is it safe to keep using the version 4 on 2.0.15?

thanks Spectre, this template rocks.
spectre
Registered User
Posts: 385
Joined: Fri Nov 16, 2001 5:40 am
Location: USA
Contact:

Post by spectre »

I think the only change to the template files since 2.0.12 was a minor correction to the login page. You should have no problems.
Mr.Lupo
Registered User
Posts: 25
Joined: Wed Sep 01, 2004 3:09 pm

Post by Mr.Lupo »

Hello,
thanks for the nice style!

Where I could find a bulgarian or a russian translation for this style?

Thanks in advance!
Locked

Return to “[2.0.x] Styles Development & Discussion”