Page 1 of 1

What could cause Question marks on templates (?'s)?

Posted: Tue Mar 27, 2007 11:43 pm
by JuanJohnSilver
I installed DAJ Glass, and around some of the item on the index there are ?'s, when I remove <span.... that are around the Text it doesn't show the marks anymore, but the font changes since the it was <span class:...

Is there anyway around this to fix it? Doesn't happen on other templates (maybe very few of them have question marks, but the majority do not).

Re: What could cause Question marks on templates (?'s)?

Posted: Tue Mar 27, 2007 11:53 pm
by Thatbitextra
What are you using to edit it?

Re: What could cause Question marks on templates (?'s)?

Posted: Wed Mar 28, 2007 12:43 am
by JuanJohnSilver
Dreamweaver 8, they dont show in dreamweaver but show in both IE and firefox

Re: What could cause Question marks on templates (?'s)?

Posted: Wed Mar 28, 2007 6:47 am
by Arty
Don't use dreamweaver, frontpage, or any other WYSIWYG editor. They mess up code. Get EditPlus or TextPad instead.

Re: What could cause Question marks on templates (?'s)?

Posted: Mon May 07, 2007 11:59 pm
by smitjel
I can confirm this behavior from DAJ Glass. It's not your editor. The author put non-standard symbols in his template files. You'd have to go through each template file and delete those characters one by one to resolve the issue. I went through and corrected overall_header and overall_footer to prove it...kinda not worth it though, however good it looks.

This is what it looks like for me (running Firefox on Fedora linux):
Image

Re: What could cause Question marks on templates (?'s)?

Posted: Sun Oct 14, 2007 4:40 pm
by Pada
I've used Crimson Editor to replace the following characters in all the .tpl files with their associated HTML Entity codes:
  • ALT+0160 ( ) with &nbsp;
    ALT+0171 («) with &laquo;
    ALT+0187 (») with &raquo;
    ALT+0169 (©) with &copy;
It is possible that more of these characters exist.
See http://www.w3schools.com/tags/ref_entities.asp for the HTML entities...