[ABD]X users viewing forums

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
MrMontana
Registered User
Posts: 86
Joined: Wed Sep 03, 2008 7:14 am

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by MrMontana » Tue Sep 16, 2008 5:46 pm

If you can change it, then that is a sexy mod right there.. gonna wake up, and get it.. cheers mane..

Anyasha
Registered User
Posts: 704
Joined: Mon Aug 07, 2006 4:02 am
Name: Anyasha

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by Anyasha » Mon Sep 29, 2008 5:22 am

This didn't work for me at all, it constantly showed 0. I fiddled with the settings and it never changed from 0, so I uninstalled it.
Kiss me, I'm Polish!

tommekemc
Registered User
Posts: 457
Joined: Wed May 14, 2008 6:36 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by tommekemc » Mon Sep 29, 2008 6:03 am

it says 0 when nobody is browsing the forum.
if you don't want 0 to display, go to your ACP and edit this setting to 1 (or more):

Code: Select all

Show the x users online to guests:
if it still does not work, please let me know.
my sig
my projects

images deleted because of the 6kb (wtf?) rule...

Anyasha
Registered User
Posts: 704
Joined: Mon Aug 07, 2006 4:02 am
Name: Anyasha

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by Anyasha » Sun Oct 05, 2008 3:42 am

It shows 0 even when someone IS in the forum.
Kiss me, I'm Polish!

tommekemc
Registered User
Posts: 457
Joined: Wed May 14, 2008 6:36 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by tommekemc » Sun Oct 05, 2008 12:51 pm

that's strange...
Are you sure you installed it correctly?
it works with a lot of people...
my sig
my projects

images deleted because of the 6kb (wtf?) rule...

satandream
Registered User
Posts: 383
Joined: Thu Mar 06, 2008 12:47 pm

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by satandream » Mon Oct 06, 2008 2:21 pm

When will there come a update on users viewing subforums as i cant see it works for me?

tommekemc
Registered User
Posts: 457
Joined: Wed May 14, 2008 6:36 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by tommekemc » Mon Oct 06, 2008 2:49 pm

there will be an update, but it will take some time, I'm still figuring out how to do it.
my sig
my projects

images deleted because of the 6kb (wtf?) rule...

User avatar
BucsFan
Registered User
Posts: 253
Joined: Tue Nov 04, 2008 2:41 pm

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by BucsFan » Sat Nov 08, 2008 5:42 am

Ok, I just tried to get this mod to work on my forum and after all of the steps (including clearing the cache), I go to the settings and when I hit "Submit", I get this error...

Code: Select all

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Duplicate entry 'x_users_show' for key 1 [1062]

SQL

INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value, is_dynamic) VALUES ('x_users_show', 1, 0)

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions.php
LINE: 156
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/acp/acp_x_users_viewing.php
LINE: 39
CALL: set_config()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 471
CALL: acp_x_users_viewing->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()
Also, its not working at all.

I'll tell you this... I've never done sql before. So, I just guessed my way through that part... and it was scary because I know that messing with sql without knowing what you're doing can do damage. Anyway, Heres what I did for the "sql" portion of the instructions...

1. Clicked "phpmyadmin"
2. (in the left side bar) Clicked the database for my phpbb3 installation
3. Clicked the "SQL" tab
4. copied the sql lines (included in the instructions) into the box...
5. Hit the button

I'm assuming that I did something wrong here but I don't know what to do. Please help. I will give access to my cpanel and admin CP if need be.

-PHPBB v3.0.2-
Hostgator - The very best webhosting available on the net
The most reliable uptime - The lowest prices - Excellent tech support

tommekemc
Registered User
Posts: 457
Joined: Wed May 14, 2008 6:36 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by tommekemc » Sat Nov 08, 2008 6:11 pm

let's handle this in PM.
This is an error that is caused by phpbb itself.
I use the function 'set_config()', phpbb updates an entry or creates it if it doesn't exist.
Yours creates it (but he hasn't checked for an allready existing entry).
my sig
my projects

images deleted because of the 6kb (wtf?) rule...

User avatar
BucsFan
Registered User
Posts: 253
Joined: Tue Nov 04, 2008 2:41 pm

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by BucsFan » Sat Nov 08, 2008 7:48 pm

Thank you very much, tommekemc for fixing my problem. This mod works great.

A side note: I gave the creator of this mod (tommekemc) access to my cpanel and my admin panel. He did not abuse it and he fixed my problem like a champ. If anyone ever needs his support and giving him access is necessary, I suggest you do it without reservations.
Hostgator - The very best webhosting available on the net
The most reliable uptime - The lowest prices - Excellent tech support

wormman
Registered User
Posts: 7
Joined: Tue Mar 18, 2008 10:12 am

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by wormman » Mon Nov 17, 2008 5:03 am

Code: Select all

SQL ERROR [ mysql4 ]

Unknown column 's.session_forum_id' in 'field list' [1054]

SQL

SELECT s.session_forum_id, s.session_user_id, u.group_id, u.username, u.user_colour FROM (phpbb_sessions s) LEFT JOIN phpbb_users u ON (u.user_id = s.session_user_id) WHERE s.session_time > 1226897648 AND s.session_forum_id != 0

BACKTRACE


FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions_display.php
LINE: 124
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: index.php
LINE: 28
CALL: display_forums()
Help me plz ....

tommekemc
Registered User
Posts: 457
Joined: Wed May 14, 2008 6:36 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by tommekemc » Mon Nov 17, 2008 7:03 am

do you have phpbb version 3.0.1 or higher?
my sig
my projects

images deleted because of the 6kb (wtf?) rule...

tommekemc
Registered User
Posts: 457
Joined: Wed May 14, 2008 6:36 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by tommekemc » Mon Nov 17, 2008 7:56 pm

UPDATE:
mod updated to version 0.1.1!
bugfix for the subforums!
my sig
my projects

images deleted because of the 6kb (wtf?) rule...

User avatar
Sunka
Registered User
Posts: 566
Joined: Wed Mar 26, 2008 2:48 pm
Location: Croatia, Zvoneca

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by Sunka » Tue Nov 18, 2008 11:27 am

Could I update to v0.1.1 from v0.1.0?
I am still on phpBB v3.0.2

tommekemc
Registered User
Posts: 457
Joined: Wed May 14, 2008 6:36 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by tommekemc » Tue Nov 18, 2008 5:33 pm

sure, check the 'contrib' folder :)
my sig
my projects

images deleted because of the 6kb (wtf?) rule...

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”