[ABD]X users viewing forums

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
tommekemc
Registered User
Posts: 457
Joined: Wed May 14, 2008 6:36 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by tommekemc »

V 0.0.2 is up ^^
including:
smaller SQL fetches (users on the index aren't fetched)
guests settings
my sig
my projects

images deleted because of the 6kb (wtf?) rule...
satandream
Registered User
Posts: 383
Joined: Thu Mar 06, 2008 12:47 pm

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by satandream »

thanks for the mod i installed it and now i have to see if its working ;)
satandream
Registered User
Posts: 383
Joined: Thu Mar 06, 2008 12:47 pm

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by satandream »

i get this

Code: Select all

Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /var/www/vhosts/dreambox-center.com/httpdocs/forum/cache/tpl_fisubsilver2_forumlist_body.html.php on line 50
Edit my mistake as i didnt do the whole input in forumlist_body.html

But i also want guests and bots to show,is that possible?

And does it support subforums?
tommekemc
Registered User
Posts: 457
Joined: Wed May 14, 2008 6:36 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by tommekemc »

Edit my mistake as i didnt do the whole input in forumlist_body.html

But i also want guests and bots to show,is that possible?

And does it support subforums?
It works perfectly on subforums with me :)
but the users aren't counted with the parent forums.
check your ACP for guests and bots allowance.
my sig
my projects

images deleted because of the 6kb (wtf?) rule...
satandream
Registered User
Posts: 383
Joined: Thu Mar 06, 2008 12:47 pm

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by satandream »

I dont see this mod work,is it confirmed that its working?

Guests=No access
Bots =Bot access

Ok is it a edit so the subforums can be shown in parent forum?
tommekemc
Registered User
Posts: 457
Joined: Wed May 14, 2008 6:36 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by tommekemc »

so you mean: if a user views a subforum, he shows up in the parent forum as well?
that would take more code, but I'll start working on it.
my sig
my projects

images deleted because of the 6kb (wtf?) rule...
satandream
Registered User
Posts: 383
Joined: Thu Mar 06, 2008 12:47 pm

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by satandream »

thanks
User avatar
Stitch625
Registered User
Posts: 683
Joined: Wed Jun 20, 2007 3:38 pm
Location: Michigan
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by Stitch625 »

Thanks for your reply tommekemc,

This sounds good I didn't think it really ran all those SQL's but I had to ask because I have downloaded somw mods that just killed my DB load. This is really a great Idea for a mod. I am glad somebidy finally put this together. I will definetly try it out ;)

Thanks. :D
autinhyeu
Registered User
Posts: 685
Joined: Mon Apr 14, 2008 6:34 am
Location: Vietnamese
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by autinhyeu »

Please help me, After install this MOD, i can't join my Forum :( This error:

Code: Select all

Lỗi tổng quát
SQL ERROR [ mysql4 ]

Unknown column 's.session_forum_id' in 'field list' [1054]

SQL

SELECT s.session_forum_id, s.session_user_id, u.group_id, u.username, u.user_colour FROM (phpbb_sessions s) LEFT JOIN phpbb_users u ON (u.user_id = s.session_user_id) WHERE s.session_time > 1214753222 AND s.session_forum_id != 0

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions_display.php
LINE: 119
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: index.php
LINE: 32
CALL: display_forums()
I very love this MOD, help me.
Thanks
phpBB Community in Vietnamese: http://www.phpbbvn.com

Sorry, my English language is fine impossible
tommekemc
Registered User
Posts: 457
Joined: Wed May 14, 2008 6:36 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by tommekemc »

well, the sql works with me...
what's your database type?
have you purged the cache?
my sig
my projects

images deleted because of the 6kb (wtf?) rule...
autinhyeu
Registered User
Posts: 685
Joined: Mon Apr 14, 2008 6:34 am
Location: Vietnamese
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by autinhyeu »

This SQL:

Code: Select all

INSERT INTO `phpbb_config` (`config_name` ,`config_value` ,`is_dynamic` )VALUES ('x_users_show', '1', '0');
INSERT INTO `phpbb_config` (`config_name` ,`config_value` ,`is_dynamic` ) VALUES ('x_users_number', '0', '0');
INSERT INTO `phpbb_config` (`config_name` ,`config_value` ,`is_dynamic` )VALUES ('x_users_guests', '1', '0');
........
phpBB Community in Vietnamese: http://www.phpbbvn.com

Sorry, my English language is fine impossible
tommekemc
Registered User
Posts: 457
Joined: Wed May 14, 2008 6:36 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by tommekemc »

sure, that's correct.
But have you purged your cahce, this seems like the only thing that could solve this problem.
Try typing this in into phpMyAdmin (in the SQL tab)

Code: Select all

SELECT s.session_forum_id, s.session_user_id, u.group_id, u.username, u.user_colour FROM (phpbb_sessions s) LEFT JOIN phpbb_users u ON (u.user_id = s.session_user_id) WHERE s.session_time > 1214753222 AND s.session_forum_id != 0
if phpMyAdmin generates an error, my code would need to be optimalised for the databasetype you're using.
But the strange thing is:
my database fetches are created as phpbb wnats them to...
my sig
my projects

images deleted because of the 6kb (wtf?) rule...
autinhyeu
Registered User
Posts: 685
Joined: Mon Apr 14, 2008 6:34 am
Location: Vietnamese
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by autinhyeu »

Thanks, I try :)
phpBB Community in Vietnamese: http://www.phpbbvn.com

Sorry, my English language is fine impossible
autinhyeu
Registered User
Posts: 685
Joined: Mon Apr 14, 2008 6:34 am
Location: Vietnamese
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by autinhyeu »

Hixxx, not success :( i had run sql, but this is error :(, i had bug cache...
phpBB Community in Vietnamese: http://www.phpbbvn.com

Sorry, my English language is fine impossible
tommekemc
Registered User
Posts: 457
Joined: Wed May 14, 2008 6:36 pm
Location: Belgium
Contact:

Re: [BETA]X users viewing forums

Post by tommekemc »

well, what error do you get?
the error I see it one that says that some tables don't exist, this should be cache errors.
my sig
my projects

images deleted because of the 6kb (wtf?) rule...
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”