[ABD] AIR-box Auto Image Resizer Box

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
rufuz
Registered User
Posts: 249
Joined: Wed Oct 17, 2007 8:07 am
Location: Rome - New York - Rome - New York - and on...

Re: [RC] AIR-box Auto Image Resizer Box

Post by rufuz » Fri Mar 27, 2009 6:47 pm

Luk4ward wrote:thx for gr8 mod :). I want to share with the block around the img which gives information about the source of the img and zoom. Example in bbcode.php:

Code: Select all

'img'  => '<div class="attachtitle">Source: <a href="$1" target="_blank">url</a> (click for full size)</div><div class="attachcontent"><a href="$1" rel="lightbox" title="" /><img class="postimage" src="$1" alt="' . $user->lang['IMAGE'] . '" /></a></div>',
But we have or author find a way to disable catching small images, which neednt to be open via lightbox...

p.s there is one major problem with this mod:
- big images are downscaling, but viewers have to wait until all big images will load. Only after that images are going to scale, which is not a good way :cry:
Thanx for the suggestion :)

yes, if you link sevral big images that problem become evident and need to be fixed. I'm looking into it.

bye

ricc.

User avatar
monoxera
Registered User
Posts: 399
Joined: Fri Feb 13, 2009 11:37 am

Re: [RC] AIR-box Auto Image Resizer Box

Post by monoxera » Fri Mar 27, 2009 10:12 pm

ricc you are so amazing

Code: Select all

Dum dum dum

DSL Line
Registered User
Posts: 168
Joined: Tue May 20, 2008 5:49 am

Re: [RC] AIR-box Auto Image Resizer Box

Post by DSL Line » Sat Mar 28, 2009 8:34 am

rufuz wrote:I cannot retrieve that image, it gives me a blank screen...
DSL Line wrote:Nice Mod

but there is problem...

...this mod resize the image but if the image contain URL link u can't look full size for the image
It's the way it works more than a problem. Linked images are expected to bring you to another url... I don't see how in a single click could the image be viewed at natural size and goes to another url...

bye
ricc..
u can add small button on the image for full size and when click on the image goes to another url if the image linked like this mod

http://www.taletn.com/phpbb3/viewtopic.php?f=11&t=18

but taletn MOD not Compatible with hoteditor Mod....

User avatar
monoxera
Registered User
Posts: 399
Joined: Fri Feb 13, 2009 11:37 am

Re: [RC] AIR-box Auto Image Resizer Box

Post by monoxera » Sat Mar 28, 2009 7:38 pm

oh hey ric is there a way to implement this to a chat box? Reference: www.monoxera.com
the mod i'm talking about is here http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p2979957

do i just copy/paste that code in the chat.php?

halp

Code: Select all

Dum dum dum

rufuz
Registered User
Posts: 249
Joined: Wed Oct 17, 2007 8:07 am
Location: Rome - New York - Rome - New York - and on...

Re: [RC] AIR-box Auto Image Resizer Box

Post by rufuz » Sat Mar 28, 2009 9:01 pm

Update RC4

-rel. RC 04 fixed --> Images are resized once all them are loaded. Now they resize while they are loading.

to update from previous release replace airbox.js

In this improvement the images start to resize as they are loaded, no need to wait until last images loads. But they still load at full size to be resized just after.

any testing is welcome.

bye
ricc.

rufuz
Registered User
Posts: 249
Joined: Wed Oct 17, 2007 8:07 am
Location: Rome - New York - Rome - New York - and on...

Re: [RC] AIR-box Auto Image Resizer Box

Post by rufuz » Sat Mar 28, 2009 9:13 pm

DSL Line wrote: ...u can add small button on the image for full size and when click on the image goes to another url if the image linked...
Considering it, but not in priority list.... there a couple of things still must be tuned...

thanks.

ricc.
monoxera wrote:do i just copy/paste that code in the chat.php?
mhhm It should be loaded as the script is attached to the overall_header.html ... did you tried it ? doesn't it work? but primarily, can you post images in that chat??

bye!

ricc

User avatar
monoxera
Registered User
Posts: 399
Joined: Fri Feb 13, 2009 11:37 am

Re: [RC] AIR-box Auto Image Resizer Box

Post by monoxera » Sat Mar 28, 2009 9:41 pm

rufuz wrote:
DSL Line wrote: ...u can add small button on the image for full size and when click on the image goes to another url if the image linked...
Considering it, but not in priority list.... there a couple of things still must be tuned...

thanks.

ricc.
monoxera wrote:do i just copy/paste that code in the chat.php?
mhhm It should be loaded as the script is attached to the overall_header.html ... did you tried it ? doesn't it work? but primarily, can you post images in that chat??

bye!

ricc

eay it's already attached but not for chat box ajax

yea i tried ti and when i post image and i click on it it opens image in current page

Code: Select all

Dum dum dum

rufuz
Registered User
Posts: 249
Joined: Wed Oct 17, 2007 8:07 am
Location: Rome - New York - Rome - New York - and on...

Re: [RC] AIR-box Auto Image Resizer Box

Post by rufuz » Sun Mar 29, 2009 11:06 am

an URL would help... Monoxera

User avatar
monoxera
Registered User
Posts: 399
Joined: Fri Feb 13, 2009 11:37 am

Re: [RC] AIR-box Auto Image Resizer Box

Post by monoxera » Sun Mar 29, 2009 5:45 pm

rufuz wrote:an URL would help... Monoxera
.com

:)

Code: Select all

Dum dum dum

rufuz
Registered User
Posts: 249
Joined: Wed Oct 17, 2007 8:07 am
Location: Rome - New York - Rome - New York - and on...

Re: [RC] AIR-box Auto Image Resizer Box

Post by rufuz » Mon Mar 30, 2009 1:10 am

are imges posted there with a [img] tag?

Try to append the scripts in the overall_header.html instead of overall_footer.html, it's just a guess, though I suspect there is a conflict with chat script...
also try to update to the last update of airbox....

User avatar
monoxera
Registered User
Posts: 399
Joined: Fri Feb 13, 2009 11:37 am

Re: [RC] AIR-box Auto Image Resizer Box

Post by monoxera » Thu Apr 02, 2009 8:47 pm

how do i upgrade from rc3 > rc4?

just do the installion over again?

edit*

http://www.provisum-illumina.com/forum/ ... m.php?f=90

you might want to make that an announcement for that subforum. it was the last topic and locked so yuea :(

Code: Select all

Dum dum dum

User avatar
Greight
Registered User
Posts: 163
Joined: Sun Jan 18, 2009 12:10 pm

Re: [RC] AIR-box Auto Image Resizer Box

Post by Greight » Fri Apr 03, 2009 12:21 pm

Hi
It seems that this MOD has conflicts with Lexicon MOD in overal footer. Lexicon mod has an Ajax box that for its activation needs this code in overal footer :

Code: Select all

<script type="text/javascript" src="./mods/jquery-1.2.2.pack.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="./mods/lexicon/jquery.lexicon.js"></script>
When I add this , while the code of Airbox is there , the box does not show ! What can I do to make both work ?

rufuz
Registered User
Posts: 249
Joined: Wed Oct 17, 2007 8:07 am
Location: Rome - New York - Rome - New York - and on...

Re: [RC] AIR-box Auto Image Resizer Box

Post by rufuz » Sat Apr 04, 2009 6:50 pm

monoxera wrote:how do i upgrade from rc3 > rc4?
just replace airbox.js
Greight wrote:Hi
It seems that this MOD has conflicts with Lexicon MOD in overal footer. Lexicon mod has an Ajax box that for its activation needs this code in overal footer :

Code: Select all

<script type="text/javascript" src="./mods/jquery-1.2.2.pack.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="./mods/lexicon/jquery.lexicon.js"></script>
When I add this , while the code of Airbox is there , the box does not show ! What can I do to make both work ?
This mod uses mootools. No way to use mootools with jquery, prototype, scriptacoulous: all of them are js libraries incompatibles each other. You should choose one library and install scripts written for it. Or better, written for that version of the library. For example mootools 1.1 is not compatible with 1.2...

bye

ricc.

User avatar
Greight
Registered User
Posts: 163
Joined: Sun Jan 18, 2009 12:10 pm

Re: [RC] AIR-box Auto Image Resizer Box

Post by Greight » Sat Apr 04, 2009 8:19 pm

My dear friend
You explained as u should , like an expert , but Im not an expert. Can you please tell me in simple words what I should do exactly to make these two work together ? ;)

Luk4ward
Registered User
Posts: 73
Joined: Sat Nov 25, 2006 10:12 pm

Re: [RC] AIR-box Auto Image Resizer Box

Post by Luk4ward » Sun Apr 05, 2009 12:15 am

Greight wrote:My dear friend
You explained as u should , like an expert , but Im not an expert. Can you please tell me in simple words what I should do exactly to make these two work together ? ;)
he says it cant together work, read the post -.-'

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”