[ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
Methen
Registered User
Posts: 451
Joined: Wed Dec 01, 2004 12:13 am
Contact:

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.1.1 + drop down

Post by Methen »

Hey can you please tell me when the subsilver will be added As I realy need this before I can even think about getting the forum up and running?
Somebody is asking for a Hinne Whooping!!!
Vattenpistol
Registered User
Posts: 101
Joined: Thu Dec 30, 2010 5:44 pm

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.1.1 + drop down

Post by Vattenpistol »

Hello I need help with the menu buttons. I want to move them up away from the background color of the menu, is that possible?

I use the 1.1.0 version.
User avatar
Kamahl19
Registered User
Posts: 1598
Joined: Tue Nov 06, 2007 3:33 pm
Location: Slovakia
Name: Martin
Contact:

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.1.1 + drop down

Post by Kamahl19 »

Version 1.1.0 is not supported anymore. Please install 2.1.1 :)
yops
Registered User
Posts: 29
Joined: Tue Jun 28, 2011 8:56 am

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.1.1 + drop down

Post by yops »

We have been asking you if you will support subsilver but you keep IGNORING us....
User avatar
Kamahl19
Registered User
Posts: 1598
Joined: Tue Nov 06, 2007 3:33 pm
Location: Slovakia
Name: Martin
Contact:

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.1.1 + drop down

Post by Kamahl19 »

I did not ignore anyone. I always answered I am not going to add subsilver
User avatar
Methen
Registered User
Posts: 451
Joined: Wed Dec 01, 2004 12:13 am
Contact:

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.1.1 + drop down

Post by Methen »

Well now you being a little contradictive you gave clear indacation on page 73 that you were going to add subsilver thats a little bit unfair to build up peoples hopes up, then play the I changed my mind game dont' you think?!

your own words were:

Well there is no problem to make this for subsilver too but I need some menu which you want to add to prosilver. So feel free to suggest me some nice menus which I could add to subsilver and I will choose one of them
Somebody is asking for a Hinne Whooping!!!
User avatar
Kamahl19
Registered User
Posts: 1598
Joined: Tue Nov 06, 2007 3:33 pm
Location: Slovakia
Name: Martin
Contact:

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.1.1 + drop down

Post by Kamahl19 »

Did anybody suggest me some nice menu which I could use for subsilver? Unfortunately not. Therefor I wont add subsilver to this MOD. It is all up to you guys.

I have been working on this MOD really a long time, all I have from it are just some new experiences. There is a Donate button on the first page. Who sent me a donation to speed up the development? Nobody :) Who sent a donation to persuade me to make a subsilver? Nobody. So please dont say me what is unfair and how I ignore you guys. I have my family, work, hobbies, I cant do everything what users want from all my MODs.
User avatar
kas5986
Registered User
Posts: 227
Joined: Sat Dec 26, 2009 11:16 am
Location: Karachi, Pakistan
Name: syed shafiq
Contact:

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.1.1 + drop down

Post by kas5986 »

Kamahl19 wrote:Did anybody suggest me some nice menu which I could use for subsilver? Unfortunately not. Therefor I wont add subsilver to this MOD. It is all up to you guys.

I have been working on this MOD really a long time, all I have from it are just some new experiences. There is a Donate button on the first page. Who sent me a donation to speed up the development? Nobody :) Who sent a donation to persuade me to make a subsilver? Nobody. So please dont say me what is unfair and how I ignore you guys. I have my family, work, hobbies, I cant do everything what users want from all my MODs.
agreed you are great coder and you have social life as well :geek:
User avatar
boy_ofpersia
Registered User
Posts: 88
Joined: Sat Sep 13, 2008 5:58 pm
Location: Tehran, Iran
Name: Arman Pasayandeh
Contact:

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.1.1 + drop down

Post by boy_ofpersia »

Hmm, thanks kamahl19! Your mods are cool man. I used it on a local & I saw no prob...
Thanks again!
"We tie knots & bind up words in double meanings, and then try to untie them"
--Seneca
User avatar
aurquiel
Registered User
Posts: 243
Joined: Fri May 15, 2009 1:45 am

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.1.1 + drop down

Post by aurquiel »

Hi i need help

I uninstall the old version, erase all change in files and erase the modul of the acp but when i tray install version 2

Code: Select all

SQL ERROR [ mysqli ]

Table 'op0082t_glacial.phpbb_menu_colors' doesn't exist [1146]

SQL

SELECT * FROM phpbb_menu_colors WHERE color_style_id = 1

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/functions.php
LINE: 4392
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: index.php
LINE: 278
CALL: page_header()
my index not open i cant run install_buttons_menu.php version 2

help__![![!
pixie1
Registered User
Posts: 21
Joined: Sat Jan 29, 2011 1:07 pm

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.1.1 + drop down

Post by pixie1 »

There is something wrong with this modification, look at the picture??

Image

Can you help me solve this?
User avatar
Kamahl19
Registered User
Posts: 1598
Joined: Tue Nov 06, 2007 3:33 pm
Location: Slovakia
Name: Martin
Contact:

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.1.1 + drop down

Post by Kamahl19 »

You made a mistake while editing overall_header.html . Fix it according to install instructions and then refresh your template and skin
User avatar
Ghalebi
Registered User
Posts: 160
Joined: Tue May 02, 2006 9:47 pm
Location: Yemen
Name: Ali
Contact:

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.1.1 + drop down

Post by Ghalebi »

the last stable version of phpBB is 3.0.8, so why it is mentioned in the MOD description:
Works with: phpbb3.0.9 (prosilver based styles)
:?:

+
Thanks for the great MOD, I liked the screenshot and I am going to try it on Prosilver SE :mrgreen:
User avatar
Kamahl19
Registered User
Posts: 1598
Joined: Tue Nov 06, 2007 3:33 pm
Location: Slovakia
Name: Martin
Contact:

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.1.1 + drop down

Post by Kamahl19 »

It is working with the 3.0.9.RC4 and I am sure it will work with finall 3.0.9
User avatar
san3auni
Registered User
Posts: 133
Joined: Mon May 10, 2010 5:45 am
Location: yemen
Contact:

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.1.1 + drop down

Post by san3auni »

i can't install it with supernova could you please help me to install it ;)
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”