Page 103 of 108

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Fri Jun 28, 2013 2:28 pm
by Allscorpionarchives
Thanks for the fast reply.
Looks like I'll have to search for another style.

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Fri Aug 02, 2013 1:49 pm
by kiokus
Hi there! The mod is going really great. But I still have questions:
- The parent button by default have the URL of the site. How do I make that button without URL?
- How do I make the buttons active not by mouse hover, but by click?

Thanks.

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Sun Aug 04, 2013 3:10 pm
by deejay_xb
Hi, i have Buttons menu mod v 1.1.0 and i cannot uninstall it!!
I've deleted all file modifications, deleted all Included Files, and when i run install_menu/install.php i have no uninstall option! so how to delete all database entries installed by this version and in ACP delete Buttons menu 1.1.0 section??

EDIT : SOLVED! nvm!

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Fri Aug 23, 2013 9:41 am
by rash2008
Does it work for http and https?
Because you have to fill in http:// at the link for a button.

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Sat Aug 24, 2013 12:47 am
by Lumpy Burgertushie
rash2008 wrote:Does it work for http and https?
Because you have to fill in http:// at the link for a button.
just put in what the correct url is and it will work.

if your url is https then use https and it will be fine.


robert

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Fri Aug 30, 2013 9:23 am
by kisses4u
Hi added this MOD successfully and had no problems in using the MOD. My only concern is.

1. I removed the Log Out link from the original template. The one you can find on the right side with the log out icon.
2. Replaced it with the log out menu using this mod.

Now, I copied and pasted the URL link without knowing that it has a certain ID. Just like below.
ucp.php?mode=logout&sid=d634839c7206c0139c150fe3397e4235

Now, I don't know what link should I be placing on my settings for this MOD. Need your help.

Thanks.

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Mon Oct 14, 2013 9:52 am
by bennybernaer
I have successfully install the modification and he also works. But now I would like to have, that users to click a button that they can clearly see on which page itself they are. For example as here at phpbb.com. Here it gets a different color as my button click it. Is this to fit? And if so how and where
Sorry for my bad englisch.

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Thu Oct 17, 2013 6:56 am
by kolsat
Kamahl19, THANKS for this MOD!!! 1 question! Why can't I find this mod on the official site (phpbb.com)? This mod was validation? Thank you.

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Thu Oct 17, 2013 10:46 am
by Kamahl19
No, this MOD was not validated. I did not have time to fulfill all rules and requirements to get validated. However, it is working great and there is no security hole.

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Sun Dec 15, 2013 10:10 pm
by CRAIG@FM
hi when i do the 2nd part of the install i get this error when i goto install_buttons_menu.php


General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Table 'phbb3_.phpbb_menu_colors' doesn't exist [1146]

SQL

SELECT * FROM phpbb_menu_colors WHERE color_style_id = 1

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/includes/db/dbal.php
LINE: 757
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/includes/db/mysqli.php
LINE: 189
CALL: dbal->sql_error()

FILE: [ROOT]/includes/functions.php
LINE: 4788
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: [ROOT]/umil/umil_frontend.php
LINE: 83
CALL: page_header()

FILE: [ROOT]/umil/umil_auto.php
LINE: 83
CALL: umil_frontend->umil_frontend()

FILE: [ROOT]/install_buttons_menu.php
LINE: 153
CALL: include('[ROOT]/umil/umil_auto.php')
Please notify the board administrator or webmaster: admin@vauxhallmodified.com
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Gro

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Sun Dec 15, 2013 10:40 pm
by Jessica
Kamahl19 wrote:No, this MOD was not validated. I did not have time to fulfill all rules and requirements to get validated. However, it is working great and there is no security hole.
...there are still some bugs you have to address.

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Sun Dec 15, 2013 11:37 pm
by Kamahl19
Please specify them. I dont know about any bugs in this MOD

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Mon Dec 16, 2013 12:03 am
by Jessica
Jessica wrote:
Jessica wrote:
SnaggleToof wrote:Im having a small problem with the mod. If i try switching positions of a button in the .MODS panel, they wont move (if i click, move up or move down... nothing happens)
Yeah..I already reported this issue, but it hasn't been addressed at all :/
Jessica wrote:I think there's a bug with moving the buttons. I tried to move a button above another, but it's not budging. It's remaining in the same spot.....it moved before and then it suddenly stopped working (it was a new button I just created, was moving it up..)

EDIT: okay now it moves up. But there's definitely a problem because I had to click the up button several times

Also, when you go into a button that's a parent button, there's no way to return to the whole menu index. Can the menu at the top be clickable please?

Ex:
Menu » Forum

^
Not clickable, can't return to "Menu"

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Tue Dec 17, 2013 5:34 pm
by Theriddler1
- removed not necessary code

Re: [RC] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Tue Dec 17, 2013 10:31 pm
by Kamahl19
Why return?