[ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
Geed
Registered User
Posts: 197
Joined: Sat Sep 20, 2008 1:02 am
Location: Princeton, NJ
Name: DG Kim
Contact:

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Post by Geed » Thu Dec 03, 2009 4:43 am

Kamahl19 wrote:in root of your web using FTP program. this folder is called Cache
Okay, I deleted everything except .htaccess and index.htm. The menu still wouldn't function. I cleared the cache and refreshed the theme, and it still wouldn't work. I would really appreciate it if someone could help me.
DG Kim | Princeton '18
Electrical Engineering

Geed
Registered User
Posts: 197
Joined: Sat Sep 20, 2008 1:02 am
Location: Princeton, NJ
Name: DG Kim
Contact:

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Post by Geed » Thu Dec 03, 2009 5:29 am

(sorry for double post)

So far, I have deleted all edits, files and tables. Reinstalled the mod and refreshed my temes and stuff. Everything is *better* now, but this is the result I have:

Image

(Button 4 is bieng scrolled over right now)
DG Kim | Princeton '18
Electrical Engineering

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21578
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Caerdydd

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Post by Mick » Thu Dec 03, 2009 6:59 am

Geed wrote:So far, I have deleted all edits, files and tables. Reinstalled the mod and refreshed my temes and stuff. Everything is *better* now, but this is the result I have:
Sorry to state the obvious but there HAS to be a mistake in your coding.
noelcrowley wrote:The board is inside a firewall and can't be accessed. Will a picture be ok?
Not really, it would be easier looking at the code than looking at a picture. I can only guess you have an extra <div> in there or something similar.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

noelcrowley
Registered User
Posts: 32
Joined: Sat Apr 21, 2007 12:39 pm

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Post by noelcrowley » Thu Dec 03, 2009 10:28 am

here is the code from my overall_header.html file.

I have a few different mods installed :roll:

Code: Select all

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="{S_CONTENT_DIRECTION}" lang="{S_USER_LANG}" xml:lang="{S_USER_LANG}">
<head>

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset={S_CONTENT_ENCODING}" />
<meta http-equiv="content-style-type" content="text/css" />
<meta http-equiv="content-language" content="{S_USER_LANG}" />
<meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" />
<meta name="resource-type" content="document" />
<meta name="distribution" content="global" />
<meta name="copyright" content="2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group" />
<meta name="keywords" content="" />
<meta name="description" content="" />
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" />
{META}
<title>{SITENAME} &bull; <!-- IF S_IN_MCP -->{L_MCP} &bull; <!-- ELSEIF S_IN_UCP -->{L_UCP} &bull; <!-- ENDIF -->{PAGE_TITLE}</title>

<!--
	phpBB style name: prosilver
	Based on style:   prosilver (this is the default phpBB3 style)
	Original author:  Tom Beddard ( http://www.subBlue.com/ )
	Modified by:      
	
	NOTE: This page was generated by phpBB, the free open-source bulletin board package.
	      The phpBB Group is not responsible for the content of this page and forum. For more information
	      about phpBB please visit http://www.phpbb.com
-->

<script type="text/javascript">
// <![CDATA[
	var jump_page = '{LA_JUMP_PAGE}:';
	var on_page = '{ON_PAGE}';
	var per_page = '{PER_PAGE}';
	var base_url = '{A_BASE_URL}';
	var style_cookie = 'phpBBstyle';
	var style_cookie_settings = '{A_COOKIE_SETTINGS}';
	var onload_functions = new Array();
	var onunload_functions = new Array();
	
	function externalLinks() {
	if (!document.getElementsByTagName) return;
		var anchors = document.getElementsByTagName("a");
			for (var i=0; i<anchors.length; i++) {
			var anchor = anchors[i];
			if (anchor.getAttribute("href") &&
			anchor.getAttribute("rel") == "external")
			anchor.target = "_blank";
		}
	}
  window.onload = externalLinks;

	<!-- IF S_USER_PM_POPUP -->
		if ({S_NEW_PM})
		{
			var url = '{UA_POPUP_PM}';
			window.open(url.replace(/&/g, '&'), '_phpbbprivmsg', 'height=225,resizable=yes,scrollbars=yes, width=400');
		}
	<!-- ENDIF -->

	/**
	* Find a member
	*/
	function find_username(url)
	{
		popup(url, 760, 570, '_usersearch');
		return false;
	}

	/**
	* New function for handling multiple calls to window.onload and window.unload by pentapenguin
	*/
	window.onload = function()
	{
		for (var i = 0; i < onload_functions.length; i++)
		{
			eval(onload_functions[i]);
		}
	}

	window.onunload = function()
	{
		for (var i = 0; i < onunload_functions.length; i++)
		{
			eval(onunload_functions[i]);
		}
	}

// ]]>
</script>
<script type="text/javascript" src="{T_TEMPLATE_PATH}/styleswitcher.js"></script>
<script type="text/javascript" src="{T_TEMPLATE_PATH}/forum_fn.js"></script>

<link href="{T_THEME_PATH}/print.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="print" title="printonly" />
<link href="{T_STYLESHEET_LINK}" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen, projection" />

<link href="{T_THEME_PATH}/normal.css" rel="stylesheet" type="text/css" title="A" />
<link href="{T_THEME_PATH}/medium.css" rel="alternate stylesheet" type="text/css" title="A+" />
<link href="{T_THEME_PATH}/large.css" rel="alternate stylesheet" type="text/css" title="A++" />

<!-- IF S_CONTENT_DIRECTION eq 'rtl' -->
	<link href="{T_THEME_PATH}/bidi.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen, projection" />
<!-- ENDIF -->

<!-- // INCLUDE reportit_head.html -->

<style type="text/css">
	.menu_button a {
		color: #{S_MENU_FONT_COLOR};
	}
	.menu_button a:hover {
	color: #{S_MENU_FONT_COLOR_HOVER};
	background: url('{T_THEME_PATH}/images/menu/{S_MENU_COLOR}/menu_bg_hover.gif') repeat-x;
	text-decoration: {S_MENU_DECORATION};
	}
</style>

</head>

<body id="phpbb" class="section-{SCRIPT_NAME} {S_CONTENT_DIRECTION}">

<div id="wrap">
	<a id="top" name="top" accesskey="t"></a>
	<div id="page-header">
		<div class="headerbar">
			<div class="inner">
			<span class="corners-top"><span></span></span>
				<div id="site-description">
					<a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
					<!--h1>{SITENAME}</h1> 
					<p>{SITE_DESCRIPTION}</p>
					<p class="skiplink"><a href="#start_here">{L_SKIP}</a></p-->
				</div>
				<!-- // IF S_DISPLAY_SEARCH and not S_IN_SEARCH -->
				<!-- IF ( S_DISPLAY_SEARCH and not S_IN_SEARCH ) and not ( S_MENU_ENABLED and S_MENU_SEARCH ) -->
					<!-- INCLUDE search_DSF.html -->
				<!-- ENDIF -->
			<span class="corners-bottom"></span>
			</div>
		</div>
	</div>

	<!-- INCLUDE menu.html -->
	
	<div class="forabg">
		<div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
			<ul class="linklist navlinks">
				<li class="icon-home"><a href="{U_INDEX}" accesskey="h">{L_INDEX}</a> <!-- BEGIN navlinks --> <strong>&#8249;</strong> <a href="{navlinks.U_VIEW_FORUM}">{navlinks.FORUM_NAME}</a><!-- END navlinks --></li>
				<li class="rightside"><a href="#" onclick="fontsizeup(); return false;" onkeypress="fontsizeup(); return false;" class="fontsize" title="{L_CHANGE_FONT_SIZE}">{L_CHANGE_FONT_SIZE}</a></li>
				<!-- IF U_EMAIL_TOPIC --><li class="rightside"><a href="{U_EMAIL_TOPIC}" title="{L_EMAIL_TOPIC}" class="sendemail">{L_EMAIL_TOPIC}</a></li><!-- ENDIF -->
				<!-- IF U_EMAIL_PM --><li class="rightside"><a href="{U_EMAIL_PM}" title="{L_EMAIL_PM}" class="sendemail">{L_EMAIL_PM}</a></li><!-- ENDIF -->
				<!-- IF U_PRINT_TOPIC --><li class="rightside"><a href="{U_PRINT_TOPIC}" title="{L_PRINT_TOPIC}" accesskey="p" class="print">{L_PRINT_TOPIC}</a></li><!-- ENDIF -->
				<!-- IF U_PRINT_PM --><li class="rightside"><a href="{U_PRINT_PM}" title="{L_PRINT_PM}" accesskey="p" class="print">{L_PRINT_PM}</a></li><!-- ENDIF -->
			</ul>
			<ul class="linklist rightside">		
				<li><a href="{U_RSS}" title="{L_RSS_EXPLAIN}"><img src="{T_THEME_PATH}/images/icon_rss.gif"/></a></li>
				<li class="icon-faq"><a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}">{L_FAQ}</a></li>
				<!-- IF S_VIEW_STATS --><li class="icon-faq"><a href="{U_STATS}" title="{L_STATS_EXPLAIN}">{L_STATISTICS}</a></li><!-- ENDIF -->
				<!-- IF not S_IS_BOT -->
				<!-- IF S_DISPLAY_MEMBERLIST -->
				<li class="icon-members"><a href="{U_MEMBERLIST}" title="{L_MEMBERLIST_EXPLAIN}">{L_MEMBERLIST}</a></li>
				<!-- ENDIF -->
				<!-- IF not S_USER_LOGGED_IN and S_REGISTER_ENABLED -->
				<li class="icon-register"><a href="{U_REGISTER}">{L_REGISTER}</a></li><!-- ENDIF -->
				<li class="icon-logout"><a href="{U_LOGIN_LOGOUT}" title="{L_LOGIN_LOGOUT}" accesskey="l">{L_LOGIN_LOGOUT}</a></li>
				<!-- ENDIF -->
			</ul>
			
			<!-- IF not S_IS_BOT and S_USER_LOGGED_IN -->
			<ul class="linklist leftside">
				<!--li class="icon-ucp">
					<a href="http://regionalsupport.fmr.com">FTG RCS Ops and Automation</a>
				</li-->
				<li class="icon-ucp">
							<a href="{U_PROFILE}" title="{L_PROFILE}" accesskey="u">{L_PROFILE}</a>
						<!-- IF S_DISPLAY_PM --> (<a href="{U_PRIVATEMSGS}">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>)<!-- ENDIF --> &bull; 
					<a href="{U_SEARCH_SELF}">{L_SEARCH_SELF}</a>
					<!-- IF U_RESTORE_PERMISSIONS --> &bull;
					<a href="{U_RESTORE_PERMISSIONS}">{L_RESTORE_PERMISSIONS}</a>
					<!-- ENDIF -->
				</li>			
			</ul>
			<!-- ENDIF -->
			<!-- Removed the <ul class="linklist rightside"> and moved it to the navbar above. -->
		</div>
		<span class="corners-bottom"><span></span></span>
	</div>
	
	<div class="copyright">
	<!-- // INCLUDE post_a_question.html -->
	<br />
	<!-- IF U_ACP --><strong><a href="{U_ACP}">{L_ACP}</a></strong><!-- ENDIF -->
	<br />
	<!-- IF U_MCP -->[&nbsp;<a href="{U_MCP}">{L_MCP}</a>&nbsp;]<!-- ENDIF -->
	</div>
	
	<a name="start_here"></a>
	<div id="page-body">
		
		 <!-- IF S_BOARD_DISABLED and S_USER_LOGGED_IN and (U_MCP or U_ACP) --> 
		<div id="message" class="rules">
			<div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
				<strong>{L_INFORMATION}:</strong> {L_BOARD_DISABLED}
			<span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
		</div>
		<!-- ENDIF -->
		
		<!-- INCLUDE announcement_centre.html -->

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21578
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Caerdydd

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Post by Mick » Thu Dec 03, 2009 11:09 am

@noelcrowley: What version of Buttons menu are you using because I see this:

Code: Select all

<!-- INCLUDE menu.html --> 
And not this:

Code: Select all

<!-- IF S_MENU_ENABLED --> 
I don't have menu.html in any of my installs so I'm assuming V1.0.0?
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

Geed
Registered User
Posts: 197
Joined: Sat Sep 20, 2008 1:02 am
Location: Princeton, NJ
Name: DG Kim
Contact:

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Post by Geed » Thu Dec 03, 2009 11:16 pm

Mixstar wrote:
Geed wrote:So far, I have deleted all edits, files and tables. Reinstalled the mod and refreshed my temes and stuff. Everything is *better* now, but this is the result I have:
Sorry to state the obvious but there HAS to be a mistake in your coding.
Actually, I think it has to do with the fact that I changed my header image. It is quite a bit wider than the original header. Would this be true?

EDIT: Okay, realized that I forgot to upload the images to the menu directory. (fail) However, the buttons are in the wrong place. I believe it has to do with the fact that my header is taller, and the header is fixed. Is there some change to the code that I can do to make it work?

EDIT 2: I removed the code (actually turned it into a comment) that restricts my header being a certain hight. However, I get this now:

Image

EDIT 3: Somehow, I magically coaxed the buttons into working. I have a different error to work with now, but I can ask that on a general support forum.
DG Kim | Princeton '18
Electrical Engineering

vonhazey
Registered User
Posts: 89
Joined: Wed Dec 02, 2009 2:43 pm

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Post by vonhazey » Fri Dec 04, 2009 5:08 pm

Just installed it and it works a treat thanks very much.

Had to do the fix for the corner but other than that works fine. Great work, can you think about an add-on for drop down menu in the future please.
Image

jerkstore11
Registered User
Posts: 56
Joined: Wed Oct 08, 2008 4:41 pm

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Post by jerkstore11 » Sat Dec 05, 2009 11:38 pm

How do you make the corners have transparent instead of white? These menus have to be edited on a dark style or they show up with the white corners

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21578
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Caerdydd

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Post by Mick » Sun Dec 06, 2009 12:16 pm

What corners?
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

User avatar
Hotmetal33
Registered User
Posts: 88
Joined: Fri Nov 13, 2009 10:39 am

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Post by Hotmetal33 » Sun Dec 06, 2009 12:53 pm

Image
I also have this problem. I have no idea what is the cause though.

EDIT: I am using prosilver_se btw

EDIT: NVM. Just forgot to refresh my imagesets

jerkstore11
Registered User
Posts: 56
Joined: Wed Oct 08, 2008 4:41 pm

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Post by jerkstore11 » Mon Dec 07, 2009 3:07 pm

Mixstar wrote:What corners?
Take a look at the menu on my site right now http://www.untamedgaming.com/

The white pixels is what I mean in the corners.

Peter77sx
Registered User
Posts: 3257
Joined: Wed Nov 09, 2005 2:51 pm

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Post by Peter77sx » Mon Dec 07, 2009 5:25 pm

Hey, I used the same theme and had the same problem. I did a simple change with Paint.
Overwrite these two images... Don't forget to rename them :)
jerkstore11 wrote:
Mixstar wrote:What corners?
Take a look at the menu on my site right now http://www.untamedgaming.com/

The white pixels is what I mean in the corners.
Rename to menu_corner.gif
Image

Rename to menu_corner_right.gif
Image

User avatar
Hotmetal33
Registered User
Posts: 88
Joined: Fri Nov 13, 2009 10:39 am

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Post by Hotmetal33 » Wed Dec 09, 2009 12:49 am

It wrecked havoc with my sidebar

Bsalu
Registered User
Posts: 24
Joined: Sat Oct 31, 2009 5:54 pm

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Post by Bsalu » Tue Dec 15, 2009 4:41 am

After i upgraded to 3.0.6 now buttons wont open in new window. Any idea how to resolve this?

Thanks

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21578
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Caerdydd

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Post by Mick » Tue Dec 15, 2009 4:22 pm

Bsalu wrote:After i upgraded to 3.0.6 now buttons wont open in new window. Any idea how to resolve this?

Thanks
Yes I noticed that too, the code for opening in a new window is still there. It wasn't a huge problem for me as I use right click automatically anyway but maybe it needs looking at?
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”