Page 55 of 108

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Posted: Fri Jan 01, 2010 10:30 pm
by SystemError
Hi, I own a forum and I'm wondering if you can help me fix my problem with the menu?

Currently the buttons are messed up and it's not "clean/perfect" so what can I do?
I'm using Bl@ck theme.

http://projectgltestforum.x10hosting.com/forum/ is the forum I'm using.
Please help. :(

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Posted: Sat Jan 02, 2010 12:08 am
by Bsalu
any help for open in new window option yet? 3.0.6 doesnt open the buttons in new window.

Thanks

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Posted: Sat Jan 02, 2010 7:05 pm
by ProtoGT
Bsalu wrote:any help for open in new window option yet? 3.0.6 doesnt open the buttons in new window.

Thanks
Just edit the source code to add target="_blank"

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Posted: Sun Jan 03, 2010 5:56 am
by Jorup16
Jorup16 wrote:I use the style VistaBlue based on Prosilver but the buttons cannot be seen. Whereas when it was using the style Nexus also based on Prosilver if they were looking.

Image

Version 1.0.2

Help... :cry:

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Posted: Sun Jan 03, 2010 11:22 pm
by SystemError
SystemError wrote:Hi, I own a forum and I'm wondering if you can help me fix my problem with the menu?

Currently the buttons are messed up and it's not "clean/perfect" so what can I do?
I'm using Bl@ck theme.

http://projectgltestforum.x10hosting.com/forum/ is the forum I'm using.
Please help. :(
Bump.

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Posted: Mon Jan 04, 2010 8:13 pm
by maryam
imkingdavid wrote:That's because you aren't sending the link with the sid. That's one shortcoming with this MOD. I fixed it for my copy because I only use links within my site to places that are powered by phpBB, so I just went into the code and wrapped append_sid around it.

The MOD author needs to make the MOD figure out if it's an internal link or an external link, and if it's internal, it needs to wrap append_sid around it so you don't lose your session.

yeah! :idea: i got what you said!
thank you but... where should i wrap it exactly??

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Posted: Wed Jan 06, 2010 9:27 pm
by SystemError
SystemError wrote:Hi, I own a forum and I'm wondering if you can help me fix my problem with the menu?

Currently the buttons are messed up and it's not "clean/perfect" so what can I do?
I'm using Bl@ck theme.

http://projectgltestforum.x10hosting.com/forum/ is the forum I'm using.
Please help. :(
At least the maker of the MOD should reply. :roll:

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Posted: Wed Jan 06, 2010 9:38 pm
by Kamahl19

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Posted: Wed Jan 06, 2010 10:56 pm
by ProtoGT
When's the next release coming out? I want to see the dropdowns already :lol:

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Posted: Thu Jan 07, 2010 9:18 pm
by SystemError
Kamahl19 wrote:I cant see any menu here http://projectgltestforum.x10hosting.com/forum/
How about now?

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Posted: Fri Jan 08, 2010 12:15 am
by DoYouSpeakWak
SystemError wrote:
Kamahl19 wrote:I cant see any menu here http://projectgltestforum.x10hosting.com/forum/
How about now?
Its there but can only be seen if you press ctrl+a, you got a few problems with the site, css and the images.Try out the mod on a test site first and get them working. And those guides writen about how to install mods are very good, try to search for "install mods" here on the site.

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Posted: Sat Jan 09, 2010 3:06 am
by madd74
ProtoGT wrote:
Bsalu wrote:any help for open in new window option yet? 3.0.6 doesnt open the buttons in new window.

Thanks
Just edit the source code to add target="_blank"
Keep in mind, if you do that it will no longer be validated as XHTML :)

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Posted: Sat Jan 09, 2010 8:24 am
by Mick
madd74 wrote:Just edit the source code to add target="_blank"
That's part of the problem, in overall_header.html:

Code: Select all

function externalLinks() {
  if (!document.getElementsByTagName) return;
    var anchors = document.getElementsByTagName("a");
      for (var i=0; i<anchors.length; i++) {
        var anchor = anchors[i];
        if (anchor.getAttribute("href") &&
          anchor.getAttribute("rel") == "external")
          anchor.target = "_blank";
    }
  }
  window.onload = externalLinks; 

Code: Select all

target="_blank" 
Is already there, I think it has to do with V3.06 as the same code opens in new windows in previous versions.

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Posted: Mon Jan 11, 2010 7:35 pm
by maryam
maryam wrote:
imkingdavid wrote:That's because you aren't sending the link with the sid. That's one shortcoming with this MOD. I fixed it for my copy because I only use links within my site to places that are powered by phpBB, so I just went into the code and wrapped append_sid around it.

The MOD author needs to make the MOD figure out if it's an internal link or an external link, and if it's internal, it needs to wrap append_sid around it so you don't lose your session.

yeah! :idea: i got what you said!
thank you but... where should i wrap it exactly??
Is there anyone can help me? :( plz... i need help... :cry:

Re: [RC] Buttons menu 1.1.0 (prosilver + subsilver)

Posted: Mon Jan 11, 2010 9:00 pm
by kopacko
External links not working for me either on 3.0.6.