Page 1 of 108

[ABD] Buttons menu MOD 2.3.0 + subsilver2

Posted: Thu Aug 07, 2008 1:44 pm
by Kamahl19
MOD Title: Buttons menu 2.3.0

MOD Description: This MOD adds a menu under the header (similar to phpbb.com menu) fully configurable via ACP. You can easily add new buttons and subbutons to create a dropdown menu. Included colors: blue, gray, black, orange, brown. You can add your own color very easy (more info in DIY at the end of this file).

Works with: phpbb3.0.11
Language: English

Author: Kamahl

License: GNU General Public License v2

Screenshots: Buttons menu screenshot
Image

MOD Format: MODx

Donation:
Make a donation

MOD Download:
http://phpbb3hacks.com/download/MODs/bu ... _2_3_0.zip
http://www.phpbb3hacks.com/viewtopic.php?t=800

Re: [RC] Buttons menu 1.0.1

Posted: Thu Aug 07, 2008 3:12 pm
by golgoth
It would be nice to add a dropdown menĂ¹ too, when moving cursor on a button :)

Re: [RC] Buttons menu 1.0.1

Posted: Thu Aug 07, 2008 3:16 pm
by Kamahl19
maybe in next relases, but now i am not thinking about dropdown menu :) at first i have to find all bugs and add some next settings for this.

Re: [RC] Buttons menu 1.0.1

Posted: Thu Aug 07, 2008 7:58 pm
by stokerpiller
I like this. It looks nice 8-)

Re: [RC] Buttons menu 1.0.1

Posted: Sat Aug 09, 2008 5:40 pm
by Origin30
I agree, looks good.

Re: [RC] Buttons menu 1.0.1

Posted: Sat Aug 09, 2008 7:05 pm
by Kharon
very nice mod .. thanks Kamahl19 :)

Re: [RC] Buttons menu 1.0.1

Posted: Sat Aug 09, 2008 10:44 pm
by Process
Good mod.

Please, add:
1. Subsilver2
2. Menu1 => Menu 1.1, Menu 1.2
Menu2 => Menu 2.1, Menu 2.2, Menu 2.3

Re: [RC] Buttons menu 1.0.1

Posted: Sun Aug 10, 2008 3:34 am
by Kamahl19
subsilver2? hmm i dint know what menu add to subsilver. this not.. mayby dropdown?

Re: [RC] Buttons menu 1.0.1

Posted: Wed Aug 13, 2008 11:06 pm
by Process
Yes, dropdown menu.

P.S. I am install version 1.0.1 of this mod on the large forum http://www.socioforum.su
It's work :D

Re: [RC] Buttons menu 1.0.1

Posted: Sun Aug 17, 2008 11:44 am
by Kitatofriends
I've added the mod after some problems, semi-successfully.

I had to do this in overall_header.html

Code: Select all

<div class="headerbar">
        <div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>

          <div id="site-description">
            <a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
            
          </div>

     

        <span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
        </div>
And they are now of course just rounded corners. If I tried to do following:

Code: Select all

<div class="headerbar">
        <span class="corners-top"><span></span></span>

          <div id="site-description">
            <a href="{U_INDEX}" title="{L_INDEX}" id="logo">{SITE_LOGO_IMG}</a>
            
          </div>

     

        
        </div>
Result becomes.. arh.

Basically the alignment becomes warped and a lot of divs overlap even if according to code and css they are not supposed to.

Re: [RC] Buttons menu 1.0.1

Posted: Mon Aug 18, 2008 11:52 pm
by Kamahl19
working on version 1.0.2. completly rewrited css and html without big changes in header, so this mod will be able to use on different styles not only prosilver. i fixed some bugs too.

Re: [RC] Buttons menu 1.0.1

Posted: Tue Aug 19, 2008 1:52 am
by A_O_C
is this xhtml strict compliant?

Re: [RC] Buttons menu 1.0.1

Posted: Thu Aug 21, 2008 6:32 am
by Fridge
Looks nice....
I'll be waiting for the next version to test this one ;)

Re: [RC] Buttons menu 1.0.1

Posted: Thu Aug 21, 2008 8:24 am
by Kamahl19
A_O_C wrote:is this xhtml strict compliant?
I am trying to do it as valid as possible (as I can). in final release it will be xhtml and css2.1 strict (I hope..)

The next version is almost finished but i am going aboard for next 2 weeks.

Re: [RC] Buttons menu 1.0.1

Posted: Sat Aug 23, 2008 7:28 am
by copy.left
Thank you!
Good luck !