Page 41 of 48

Re: [RC] PhpBB3 Knowledge Base

Posted: Mon May 31, 2010 1:50 pm
by zake black
It all seems well now. other than permissions.. im sure i have set them right.. this is like the 6th time I have tested with this so you'd think i'd have it down to a master by now lol

Anyway.. adding categories but despite stats saying that their are 5 categorys none are displayed..

The Knowledge Base has no categories.??

cheers

Re: [RC] PhpBB3 Knowledge Base

Posted: Tue Jun 01, 2010 9:48 pm
by zake black
Any hints on this?

could a fluffed/missed edit cause this issue? I have gone though and certain all is correct....

cheers

Andy

Re: [RC] PhpBB3 Knowledge Base

Posted: Mon Jun 07, 2010 6:15 pm
by Imladris
Sorry for the long delay, something must have crashed your permission settings... though I can't figure out what exactly does this. Please remove ALL traces of the KB from your board, then retry the installation.

Re: [RC] PhpBB3 Knowledge Base

Posted: Mon Jun 07, 2010 10:40 pm
by zake black
Imladris wrote:Sorry for the long delay, something must have crashed your permission settings... though I can't figure out what exactly does this. Please remove ALL traces of the KB from your board, then retry the installation.
Its only on a test board.. I delete it off and build a fresh one.. :) cheers

Re: [RC] PhpBB3 Knowledge Base

Posted: Tue Jun 08, 2010 1:15 pm
by artikkk
How do i add number of user's articles in viewtopic?
sorry for my bad english

Re: [RC] PhpBB3 Knowledge Base

Posted: Tue Jun 08, 2010 1:20 pm
by poppertom69
This will be included in next release, just keeps slipping my mind

Re: [RC] PhpBB3 Knowledge Base

Posted: Tue Jun 08, 2010 1:49 pm
by Imladris
poppertom69 wrote:This will be included in next release, just keeps slipping my mind
If I'm not wrong it is already in the 1.0.2 waiting to be validated in the MODDB... so it is getting there don't worry.

Re: [RC] PhpBB3 Knowledge Base

Posted: Tue Jun 08, 2010 2:06 pm
by poppertom69
Imladris - read the latest post on our forum

Re: [RC] PhpBB3 Knowledge Base

Posted: Tue Jun 15, 2010 9:30 am
by zake black
Morning all,

Took the chance this morning to build a new test.. install went far better this time.. just having a small issue with permissions.. although it may be an image thing.. I have no option to delete articles..... but have just noticed that the add new article is text rather than image.. so could be that the X image is not being loaded??

Any ideas?

Edit: its not permission, the images are not displaying for add, comment, edit and delete?? imageset was refreshed twice?

Re: [RC] PhpBB3 Knowledge Base

Posted: Tue Jun 15, 2010 9:49 am
by poppertom69
did you use download or svn trunk code?

Re: [RC] PhpBB3 Knowledge Base

Posted: Tue Jun 15, 2010 9:57 am
by zake black
poppertom69 wrote:did you use download or svn trunk code?
download..

Also seeing a couple of other template issues.. when adding comments template formating is way off.. it causes the article background and comment background to stretch off causing massive scroll areas?

Re: [RC] PhpBB3 Knowledge Base

Posted: Tue Jun 15, 2010 10:14 am
by Imladris
zake black wrote:
poppertom69 wrote:did you use download or svn trunk code?
download..

Also seeing a couple of other template issues.. when adding comments template formating is way off.. it causes the article background and comment background to stretch off causing massive scroll areas?
Please supply screenshot or link to forum :)

And you did refresh your imageset after installing? Please check if the images are present in your imageset.

Re: [RC] PhpBB3 Knowledge Base

Posted: Tue Jun 15, 2010 10:14 am
by poppertom69
did you follow the modx file correctly for the images. You need to refresh the theme as well and the templates.

Also could you post an image of this template problem.

Re: [RC] PhpBB3 Knowledge Base

Posted: Tue Jun 15, 2010 1:55 pm
by zake black
poppertom69 wrote:did you follow the modx file correctly for the images. You need to refresh the theme as well and the templates.

Also could you post an image of this template problem.
Looking further i have lost the imageset from the main forum also??

screenshot attached..

I have placed also samples of missing images. but you can also see the issue with the template.. this only happen on those articles that have been commented on

Image

imageset/theme/template all refreshed. cache purged..

Cheers :)

Re: [RC] PhpBB3 Knowledge Base

Posted: Mon Jun 21, 2010 8:54 pm
by Imladris
PhpBB3 KB Mod 1.0.2 has been released
Version 1.0.2 of the mod has been released, and is available for download here.

[21st June 2300 GMT+1] Our site might be down from a couple of hours as I'm updating the kb mod on our site. Meanwhile you can find a download mirror on Google Code.

Author notes:
The final version of 1.0.2 is out! Hopefully we have rid it from a lot of problems, and it should be very stable now. It also includes one large new feature, a subsilver2 template! The subsilver2 template isn't bugfree yet, but I hope you will enjoy it. I also updated the rating stars to look more neat and included new buttons, many thanks to Jesper Møller from phpBB2.dk.
  • Issues fixed:
  • Fixed small language bug
  • Fixed XHTML validation errors
  • Added username change support
  • Added user deletion support
  • Fixed article description not showing on view article
  • Fixed comments pagination
  • Added user articles on viewtopic
  • Fixed several cosmetic things
  • Added subsilver2
This version has been submitted to the moddb and is awaiting validation, enjoy :mrgreen:

IMPORTANT PLEASE READ
If you downloaded the files before this edit there is a bug in it, causing a PHP notice to appear when posting a new article. To fix it do the following:
Open: includes/kb.php
Find:

Code: Select all

$data['edit_type'] = check_edit_type($data, $edit_data, $update_message); 
Replace with:

Code: Select all

$data['edit_type'] = ($this->mode == 'edit') ? check_edit_type($data, $edit_data, $update_message) : array();