Page 3 of 6

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Posted: Fri Jul 10, 2009 3:35 pm
by mreider
If the columns were displayed using something like 'display:block' that might work.

Either way it'd be nice to have the option. For example on my forum, there are subforums for different countries. So I'd like to have the country flag next to each sub forum. They're all the same size..

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Posted: Fri Jul 17, 2009 6:02 am
by gch5185
Hi. I'm using AeroBlue template. The 2 column option is not working, it is showing in a row. Any idea?

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Posted: Sat Jul 18, 2009 5:26 am
by Mr.Victor
I installed this mod but would like to get it working with the subforums (subalbums) in phpbb gallery 1.0.1. I made the same edits to styles/prosilver/template/gallery/albumlist_body.html as I did to forumlist_body.html. The line to replace in forumlist_body.html is this:

Code: Select all

					<!-- IF forumrow.SUBFORUMS and forumrow.S_LIST_SUBFORUMS --><br /><strong>{forumrow.L_SUBFORUM_STR}</strong> {forumrow.SUBFORUMS}<!-- ENDIF -->
It is exactly the same in albumlist_body.html except whereever it would say forumrow it says albumrow:

Code: Select all

					<!-- IF albumrow.SUBFORUMS and albumrow.S_LIST_SUBFORUMS --><br /><strong>{albumrow.L_SUBFORUM_STR}</strong> {albumrow.SUBFORUMS}<!-- ENDIF -->
So I replace the "forumrow"s with "albumrow"s in this code:

Code: Select all

					<!-- IF forumrow.SUBFORUMS and forumrow.S_LIST_SUBFORUMS --><br /><strong>{forumrow.L_SUBFORUM_STR}</strong>
						<!-- IF forumrow.S_SUBFORUM_DISPLAY === '1' -->
							<!-- BEGIN subforum -->
								<div class="<!-- IF forumrow.subforum.S_ROW_COUNT is odd -->column2<!-- ELSE -->column1<!-- ENDIF -->"><a href="{forumrow.subforum.U_SUBFORUM}" class="subforum <!-- IF forumrow.subforum.S_UNREAD is odd -->unread<!-- ELSE -->read<!-- ENDIF -->">{forumrow.subforum.SUBFORUM_NAME}</a></div>
							<!-- END subforum -->
						<!-- ELSEIF forumrow.S_SUBFORUM_DISPLAY === '2' --><br />
							<!-- BEGIN subforum -->
								<a href="{forumrow.subforum.U_SUBFORUM}" class="subforum <!-- IF forumrow.subforum.S_UNREAD is odd -->unread<!-- ELSE -->read<!-- ENDIF -->">{forumrow.subforum.SUBFORUM_NAME}</a><br />
							<!-- END subforum -->
						<!-- ELSE -->
							{forumrow.SUBFORUMS}<!-- If it's neither 1 nor 2, let's go with default -->
						<!-- ENDIF -->
					<!-- ENDIF -->
Unfortunately when I go to the gallery index the subforums are no longer displaying but the space allocated for them is still there (I have a ton of subalbums hence why I really want this mod for gallery). What else do I need to do to make this work? Anybody try this yet? Any help would be greatly appreciated.

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Posted: Sat Jul 18, 2009 2:22 pm
by Galaxy21
gch5185 wrote:Hi. I'm using AeroBlue template. The 2 column option is not working, it is showing in a row. Any idea?
What is this template based on?
Mr.Victor wrote:I installed this mod but would like to get it working with the subforums (subalbums) in phpbb gallery 1.0.1.
...

Unfortunately when I go to the gallery index the subforums are no longer displaying but the space allocated for them is still there (I have a ton of subalbums hence why I really want this mod for gallery). What else do I need to do to make this work? Anybody try this yet? Any help would be greatly appreciated.
Way ahead of you: http://www.flying-bits.org/viewtopic.php?f=80&t=1700
;)

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Posted: Sun Jul 19, 2009 9:18 am
by gch5185
Galaxy21 wrote:
gch5185 wrote:Hi. I'm using AeroBlue template. The 2 column option is not working, it is showing in a row. Any idea?
What is this template based on?
Mr.Victor wrote:I installed this mod but would like to get it working with the subforums (subalbums) in phpbb gallery 1.0.1.
...

Unfortunately when I go to the gallery index the subforums are no longer displaying but the space allocated for them is still there (I have a ton of subalbums hence why I really want this mod for gallery). What else do I need to do to make this work? Anybody try this yet? Any help would be greatly appreciated.
Way ahead of you: http://www.flying-bits.org/viewtopic.php?f=80&t=1700
;)
But this new mod you're recommending is Subalbum display while we need Subforum, dude.

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Posted: Sun Jul 19, 2009 1:48 pm
by Galaxy21
gch5185 wrote:But this new mod you're recommending is Subalbum display while we need Subforum, dude.
That was for Mr.Victor, not for you. ;)

I asked you:
galaxy21 wrote:What is this template based on?

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Posted: Tue Jul 21, 2009 1:32 am
by Galaxy21
Please, no support requests via PM:
gch5185 wrote:
Galaxy21 wrote:What is this template based on?
What do you meant? It is a AeroBlue template
http://demo.phpbb3styles.net/AeroBlue
Now, I've checked the AeroBlue template details:
Style version: 1.3.3 (subsilver2)

So it is based on subsilver2. That means you should follow the instructions for subsilver2 from the MOD install file. However, if you still have probems with AeroBlue, i can't help you. Because I can not support any style that is out there. I hope you understand that.

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Posted: Tue Jul 21, 2009 6:49 pm
by Vytas
Great mod, but it doesn't work with this - http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1323075 modification, f.e - when subforum is showing in main index and someone posts a message in that subforum theme, subforums title doesn't become colored in red.

I think it needs some editions in functions_display.php?

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Posted: Wed Jul 22, 2009 10:58 pm
by Galaxy21
I haven't tested that other MOD.
Could you post the code with the "Colored link when new post"-Mod before you tried to install the "Subforum Display Options" and after? I assume this could be a simple template issue.

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Posted: Thu Jul 23, 2009 9:41 am
by Vytas
When I set subforum display options to default, colored link works well, bet when choose other option, it stop to work :?

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Posted: Thu Jul 23, 2009 3:02 pm
by PowWowPalace
I just installed on my phpBB 3.0.5 board and it works perfectly. Thanks!

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Posted: Thu Jul 23, 2009 4:47 pm
by Galaxy21
Vytas wrote:When I set subforum display options to default, colored link works well, bet when choose other option, it stop to work :?
I think I understand what your problem is - but I need to have a look at the code!

Specifically how you replaced this part in forumlist_body.html:

Code: Select all

					<!-- IF forumrow.SUBFORUMS and forumrow.S_LIST_SUBFORUMS --><br /><strong>{forumrow.L_SUBFORUM_STR}</strong> {forumrow.SUBFORUMS}<!-- ENDIF -->
...assuming you use prosilver... ;)
PowWowPalace wrote:I just installed on my phpBB 3.0.5 board and it works perfectly. Thanks!
You're welcome ;)

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Posted: Sat Aug 01, 2009 8:53 pm
by aakash83
Hi
I have installed this mod using automod. purged the cache and refreshed teh styles. I have seen no change in the admin cp manage forums section. can u pleas etell me how to use this mod to change settings for sub forums, I am using phpbb 3.0.5 .
Thanks

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Posted: Sun Aug 02, 2009 3:47 pm
by mej284
If anyone is interested, I have set this mod to work with X-iPhone

Can be found here: http://www.skin-lab.com/forum/viewtopic ... 2973#p2973

Here is an example:
Image
Image

Re: [BETA] Subforum Display Options 0.1.0

Posted: Mon Aug 03, 2009 12:33 am
by Galaxy21
aakash83 wrote:Hi
I have installed this mod using automod. purged the cache and refreshed teh styles. I have seen no change in the admin cp manage forums section. can u pleas etell me how to use this mod to change settings for sub forums, I am using phpbb 3.0.5 .
Thanks
This MOD has not been tested with Auto-MOD. You should verify the changes manually.
Do you get any error message?