[ABD] Ajax Dock Menu

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
User avatar
ChriZathens
Registered User
Posts: 1477
Joined: Tue Apr 18, 2006 9:11 pm
Location: Athens, Greece
Name: Chris

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Post by ChriZathens » Wed Oct 07, 2009 11:54 am

Yeap....
It is on my home server and seems like my router needs recycling... :twisted:

Anyways, here is an alternate download link:
http://www.mediafire.com/file/1mhazyqjm ... _1.0.2.zip
My mods in MODDB:
Add Homepage link in header - Change user activity post limit - Post number in viewtopic
If you need support click on the support tab there and post your question.
Do not PM me - chances of viewing my PMs are way thinner than viewing the support question in the customization DB...

drixie
Registered User
Posts: 76
Joined: Mon Apr 23, 2007 12:12 am

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Post by drixie » Thu Oct 08, 2009 10:57 pm

You've got a great mod here but I've got one suggestion.

I think we don't always have to open the languages file anytime we want to add a link to the menu.

Everything could be and should be done in overall_header.html
Its kinda easier that way and will save you a lot of support requests.

User avatar
ChriZathens
Registered User
Posts: 1477
Joined: Tue Apr 18, 2006 9:11 pm
Location: Athens, Greece
Name: Chris

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Post by ChriZathens » Fri Oct 09, 2009 12:09 am

Actually the links are not entered via the language files. They are entered in includes/functions.php.
In the language files you put the name of the link.
Nevertheless, I see your point and the answer is simple: multilingual boards. ;)
My mods in MODDB:
Add Homepage link in header - Change user activity post limit - Post number in viewtopic
If you need support click on the support tab there and post your question.
Do not PM me - chances of viewing my PMs are way thinner than viewing the support question in the customization DB...

SoUpEr_PiLaS
Registered User
Posts: 1
Joined: Sat May 09, 2009 11:07 am

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Post by SoUpEr_PiLaS » Tue Dec 01, 2009 11:35 pm

ChriZathens wrote:
stokerpiller wrote:I think the subsilver2 are here: http://www.phpbb3bbcodes.com/viewtopic.php?f=39&t=2371
Well seems that someone did this a lot before me... lol..
Lol! Nice Job ChriZathens! We are team! hahaha

yogiiskandar
Registered User
Posts: 19
Joined: Wed Oct 14, 2009 10:45 am

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Post by yogiiskandar » Thu Dec 10, 2009 2:25 pm

if i use opera 9 or IE, the forum layout is centered, why is that

bau if i use firefox, everything is fine


can you help me

User avatar
ChriZathens
Registered User
Posts: 1477
Joined: Tue Apr 18, 2006 9:11 pm
Location: Athens, Greece
Name: Chris

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Post by ChriZathens » Thu Dec 10, 2009 2:29 pm

I don't really understand what you mean...
Could you provide a link or post a screenshot?
My mods in MODDB:
Add Homepage link in header - Change user activity post limit - Post number in viewtopic
If you need support click on the support tab there and post your question.
Do not PM me - chances of viewing my PMs are way thinner than viewing the support question in the customization DB...

yogiiskandar
Registered User
Posts: 19
Joined: Wed Oct 14, 2009 10:45 am

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Post by yogiiskandar » Fri Dec 11, 2009 12:44 am

It looks like this :

Image

Strange isn't it?

User avatar
ChriZathens
Registered User
Posts: 1477
Joined: Tue Apr 18, 2006 9:11 pm
Location: Athens, Greece
Name: Chris

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Post by ChriZathens » Fri Dec 11, 2009 9:40 am

Well, yes, indeed...
If you remove the mod, then things show normal again? :?
My mods in MODDB:
Add Homepage link in header - Change user activity post limit - Post number in viewtopic
If you need support click on the support tab there and post your question.
Do not PM me - chances of viewing my PMs are way thinner than viewing the support question in the customization DB...

yogiiskandar
Registered User
Posts: 19
Joined: Wed Oct 14, 2009 10:45 am

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Post by yogiiskandar » Fri Dec 11, 2009 10:33 am

yup, it's normal lagi

i use subsilver2 theme

User avatar
ChriZathens
Registered User
Posts: 1477
Joined: Tue Apr 18, 2006 9:11 pm
Location: Athens, Greece
Name: Chris

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Post by ChriZathens » Fri Dec 11, 2009 12:08 pm

Seems like an extra div somewhere...
The html of this mod has no missing or unclosed divs in the file, however... and just took a look at your page and reports some nasty table & div mismatches...
Are you sure that if you remove the mod it is all normal again?
Did you clear cache/ refresh templates to make sure of that?
Sorry but I can't think of any reason this mod would do something like this...
My mods in MODDB:
Add Homepage link in header - Change user activity post limit - Post number in viewtopic
If you need support click on the support tab there and post your question.
Do not PM me - chances of viewing my PMs are way thinner than viewing the support question in the customization DB...

artikkk
Registered User
Posts: 379
Joined: Sun Jan 04, 2009 1:37 pm
Location: Roma

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Post by artikkk » Wed Dec 23, 2009 11:57 am

help me.. i use Firefox

Image
sorry for my bad english :S

User avatar
ChriZathens
Registered User
Posts: 1477
Joined: Tue Apr 18, 2006 9:11 pm
Location: Athens, Greece
Name: Chris

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Post by ChriZathens » Thu Dec 24, 2009 4:19 pm

Assuming that you made no mistakes in the file edits, then go ahead and refresh your theme(s)
My mods in MODDB:
Add Homepage link in header - Change user activity post limit - Post number in viewtopic
If you need support click on the support tab there and post your question.
Do not PM me - chances of viewing my PMs are way thinner than viewing the support question in the customization DB...

murdmon
Registered User
Posts: 189
Joined: Thu Sep 24, 2009 7:56 am

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Post by murdmon » Thu Jan 07, 2010 8:43 am

Image

please help left corner
prosilver
3.05

User avatar
ChriZathens
Registered User
Posts: 1477
Joined: Tue Apr 18, 2006 9:11 pm
Location: Athens, Greece
Name: Chris

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Post by ChriZathens » Thu Jan 07, 2010 9:47 am

Is the snow ( I suppose it is snow what I see in the picture) using jquery?
After removing the snow see if it works OK. To have them both work, try pointing both mods to the same jquery file (preferably the snow one since it is seasonal) - although I cannot guarantee that even then it will work...
If the snow is not using jquery, then make sure that you have edited styles/prosilver/theme/stylesheet.css properly and you have refreshed your theme via ACP


EDIT: OK, I'm officially blind...I'm pretty sure that your Ajax chat is also using jquery. Try pointing both mods to the same jquery file.. I'm not sure if it will work, though.. Generally I've seen that this mod has issues when there are other mods using jquery in the board and I haven't found any full proof methods of resolving this problem...
Perhaps the guys from Ajax Chat have some more ideas?
My mods in MODDB:
Add Homepage link in header - Change user activity post limit - Post number in viewtopic
If you need support click on the support tab there and post your question.
Do not PM me - chances of viewing my PMs are way thinner than viewing the support question in the customization DB...

stylerro
Registered User
Posts: 68
Joined: Mon Dec 07, 2009 12:34 pm
Contact:

Re: [BETA] Ajax Dock Menu

Post by stylerro » Mon Jan 25, 2010 10:54 pm

hi!
mod workink ok in chrome but in IE disappears : www.ingame.ro/forum

what is wrong?

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”