[ABD] Ourtube 0.1.9

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
rondembo
Registered User
Posts: 100
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:36 pm
Location: Israel

Re: [dev] Ourtube 0.1.5

Post by rondembo »

i don't know why every time i go to root/tube/ in the browser i have to login and afterthat it rediceted me to index.php is it a probllem with the mod?
User avatar
noob5
Registered User
Posts: 46
Joined: Tue Sep 22, 2009 11:52 pm

Re: [dev] Ourtube 0.1.5

Post by noob5 »

rondembo wrote:i don't know why every time i go to root/tube/ in the browser i have to login and afterthat it rediceted me to index.php is it a probllem with the mod?
gotta add the permissions.. the permissions have been changed ;)
dfcowell
Registered User
Posts: 135
Joined: Sun Oct 19, 2008 11:03 am

Re: [dev] Ourtube 0.1.5

Post by dfcowell »

As noob5 said, you need to set up the permissions.

I'll be having them set to registered users being able to upload by default with the next release.
User avatar
noob5
Registered User
Posts: 46
Joined: Tue Sep 22, 2009 11:52 pm

Re: [dev] Ourtube 0.1.5

Post by noob5 »

I found a problem


the option to either add a video or use a youtube video is gone.. however on the leftside at the top i found the option to use the youtube video.. why is it doing this?
User avatar
eunaumtenhoid
Registered User
Posts: 998
Joined: Wed Jun 03, 2009 12:46 am
Location: ????

Re: [dev] Ourtube 0.1.5

Post by eunaumtenhoid »

I have a suggestion:

to place a block for the board3portal of the video more sees

nice mod thx
My translations of the extensions for Brazilian Portuguese
https://github.com/phpBBTraducoes
dfcowell
Registered User
Posts: 135
Joined: Sun Oct 19, 2008 11:03 am

Re: [dev] Ourtube 0.1.5

Post by dfcowell »

noob5 wrote:I found a problem


the option to either add a video or use a youtube video is gone.. however on the leftside at the top i found the option to use the youtube video.. why is it doing this?
What page is this on, and what are your settings set up as?

Also, what do you mean by the left side at the top? Could you take a screenshot?
User avatar
noob5
Registered User
Posts: 46
Joined: Tue Sep 22, 2009 11:52 pm

Re: [dev] Ourtube 0.1.5

Post by noob5 »

Image





Login here

username:Tester
Password:123456
User avatar
woipi90
Registered User
Posts: 908
Joined: Mon Feb 16, 2009 5:32 pm
Location: Austria

Re: [dev] Ourtube 0.1.5

Post by woipi90 »

eunaumtenhoid wrote:I have a suggestion:

to place a block for the board3portal of the video more sees

nice mod thx
hm for the blocks you've to ask the developer of the board....
we will not have any time to create some blocks too.... at least not now.... ;)


grz woipi
My mods: Ultimate Board Clubs
Support: only for the UBCS!
-----
function be_friends($uid, $u){return ($u == $user->['user_id']) ? false : true;}
$this->be_friends($uid, $user->['user_id']) ? $allow_pm : echo "You failed again";
dfcowell
Registered User
Posts: 135
Joined: Sun Oct 19, 2008 11:03 am

Re: [dev] Ourtube 0.1.5

Post by dfcowell »

noob5 wrote:http://i37.tinypic.com/t9ac79.png

Login here

username:Tester
Password:123456
That's a problem with your board style, not my MOD. Somewhere on your page you're setting absolute positioning using the CSS ID "#type" which is also used on those buttons.
User avatar
noob5
Registered User
Posts: 46
Joined: Tue Sep 22, 2009 11:52 pm

Re: [dev] Ourtube 0.1.5

Post by noob5 »

dfcowell wrote:
noob5 wrote:http://i37.tinypic.com/t9ac79.png

Login here

username:Tester
Password:123456
That's a problem with your board style, not my MOD. Somewhere on your page you're setting absolute positioning using the CSS ID "#type" which is also used on those buttons.

WOW i didnt even think about that... I forgot all about the buttons.. Thanks man! :D


Works fine now...
dfcowell
Registered User
Posts: 135
Joined: Sun Oct 19, 2008 11:03 am

Re: [dev] Ourtube 0.1.5

Post by dfcowell »

Ok, I've been held up with the next release due to uni work. It will hopefully be done by the end of the week, but no promises on that, sorry. :(

I'm not going to let this MOD die though, I'm using it on an active forum I run at the moment, so rest assured, development will continue!
trickoff
Registered User
Posts: 513
Joined: Mon Jan 07, 2008 12:23 am

Re: [dev] Ourtube 0.1.5

Post by trickoff »

Sounds good!
Take your time. This is the best mod ever out there, and as long as it is in developement I'm gratefull.

Any way we could see a tagging option and search function soon?
dfcowell
Registered User
Posts: 135
Joined: Sun Oct 19, 2008 11:03 am

Re: [dev] Ourtube 0.1.5

Post by dfcowell »

Tagging and search are on the list after the comments system and adding files by FTP.
dfcowell
Registered User
Posts: 135
Joined: Sun Oct 19, 2008 11:03 am

Re: [dev] Ourtube 0.1.5

Post by dfcowell »

Ok. After a lot of work, a basic plain text comments system has been implemented. Still a fair amount of work before it's ready for a release though. Probably a day or two.
Fanshop
Registered User
Posts: 49
Joined: Sun Oct 07, 2007 11:51 am

Re: [dev] Ourtube 0.1.5

Post by Fanshop »

I installed this mod with a subsilver2 based template..all fine BUT, i cant find any button or link to add/upload video.. i follow the subsilver2 install guide in the contribe folder..so, need some other thing to do ?
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”