[ABD] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
dario699
Registered User
Posts: 13
Joined: Mon Apr 02, 2007 10:42 am
Location: POLAND
Contact:

Re: [DEV] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Post by dario699 » Wed Sep 14, 2011 3:50 pm

ok I managed to fix it but it still does not show me pictures

Image

please help

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Post by 4_seven » Wed Sep 14, 2011 4:16 pm

ModX wrote:- Create following folders via ftp and give them chmod777:
images/att_thumbs
images/img_thumbs
- Enter all your desired Configurations in first_x_in_forum_index_config.php before you ask anything
- Clear all Board-, Style- and Browser-Caches after install
Also all image files must be real *.jpg, *.png, *.gif or real [attachment]
No file.php?id=12345 or similar from outside of your board (don't work)
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

Poulg
Registered User
Posts: 99
Joined: Sat May 07, 2011 5:17 am

Re: [DEV] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Post by Poulg » Wed Sep 14, 2011 8:56 pm

Hi,

I activated on my forum the active subjects,
It's possible as in viewforum to show the first topic pic in active subjects list?

Thanks in advance

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Post by 4_seven » Wed Sep 14, 2011 9:27 pm

???
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

Poulg
Registered User
Posts: 99
Joined: Sat May 07, 2011 5:17 am

Re: [DEV] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Post by Poulg » Thu Sep 15, 2011 8:13 am

My english is so bad? :mrgreen:

I activated the Active topics
But, in the list of active topics, there is no thumbs

How to have the first topic pic on list of active topics?

h-a-c
Registered User
Posts: 21
Joined: Sun Jul 03, 2011 9:56 am

Re: [DEV] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Post by h-a-c » Thu Sep 15, 2011 2:08 pm

@poulg i had t same trouble ,my host actived to me f()open only to files on mi server (yes i know that is bizzare but is so) ,my host is altervista, ask to you host if the f()open function is full avaiable available , do you use f()open for other mods?
Sorry for my bad english

Poulg
Registered User
Posts: 99
Joined: Sat May 07, 2011 5:17 am

Re: [DEV] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Post by Poulg » Thu Sep 15, 2011 3:29 pm

I don't know, but i think i don't use f()open for other mods

But, first topic pic works very well in forum index, but not in the active topics list

So, I think must add a little code in viewforum.php for this mod works in active topics list

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Post by 4_seven » Thu Sep 15, 2011 3:44 pm

Poulg wrote:active topics list
where is this? is this a mod?
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

Poulg
Registered User
Posts: 99
Joined: Sat May 07, 2011 5:17 am

Re: [DEV] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Post by Poulg » Thu Sep 15, 2011 4:43 pm

No, in the administration it is possible to choose for each forum if you want to show the active topics

In this, there is active topics for example:
http://www.phpbb.com/community/viewforum.php?f=49

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Post by 4_seven » Thu Sep 15, 2011 8:39 pm

Poulg wrote:So, I think must add a little code in viewforum.php for this mod works in active topics list
I think it's a bit more work as just "add a little code". But anyway. Can you tell my since when this "active topics" appears as option in phpbb3 acp, bcs. i never heard about this option before.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

Poulg
Registered User
Posts: 99
Joined: Sat May 07, 2011 5:17 am

Re: [DEV] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Post by Poulg » Thu Sep 15, 2011 8:44 pm

When you edit a forum, in acp you have in french: "Paramètres généraux du forum" so in english "General parameters of the forum" i imagine

By default, this option is on not

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Post by 4_seven » Thu Sep 15, 2011 9:38 pm

Hm, not answering the question right, but anyway. may i take a look, if i find time. the mod works on the places, i build it for: forum index and search, so may tomorrow it gives another place, where it should work for another people and in 2 weeks another etc. - i must see, if and what i do in future with those kind of special wishes. normally this is work, which have to be payed.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

Kustcom
Registered User
Posts: 29
Joined: Mon Sep 05, 2011 12:33 am

Re: [DEV] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Post by Kustcom » Fri Sep 16, 2011 7:08 am

Using the latest phpBB 3.0.9
I installed this mod however I'm getting some weird skewing of the "replies", "views", and "last post" as you can see here: http://steampunk-tjc-australia.com.au/f ... um.php?f=7
Basically when the image is added to the forum title the other columns seem to loose their required dimensions.

Anyone know what this is about or how I can fix this?

User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Post by 4_seven » Fri Sep 16, 2011 11:47 am

That's no Standard-Style. Transform it right and it works.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM

Kustcom
Registered User
Posts: 29
Joined: Mon Sep 05, 2011 12:33 am

Re: [DEV] First Topic [pic] on Forum Index v.0.0.6

Post by Kustcom » Fri Sep 16, 2011 11:53 am

4_seven wrote:That's no Standard-Style. Transform it right and it works.
Sorry could you be more specific? What do you mean by transform it?

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests