[ABD] Smixmods Feed News Center v0.4.0

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] Smixmods Feed News Center v0.3.1

Post by Smix » Thu Feb 04, 2010 5:17 am

Hello,
the problem is that the main content is posted completed (description tag) ... The rest is in "content:encoded" tag ... I believe, when I´ll prepare the templating, you´ll be able to add this content too ;-)

Thanks for report

User avatar
rabbmasterflash
Registered User
Posts: 35
Joined: Wed Dec 16, 2009 2:23 pm
Location: Colorado
Contact:

Re: [DEV] Smixmods Feed News Center v0.3.1

Post by rabbmasterflash » Thu Feb 04, 2010 1:58 pm

I am definitely waiting for that, I love this mod but unless it has a link back to the original story I can't use it

User avatar
therat
Registered User
Posts: 285
Joined: Sun Apr 07, 2002 6:06 pm
Contact:

Re: [DEV] Smixmods Feed News Center v0.3.1

Post by therat » Thu Feb 04, 2010 5:05 pm

Got another error appearing, only once and then disappears though

Code: Select all

PHP Notice: in file /includes/mods/smixmods_feed_news_center.class.php  on line 589: Undefined variable: id

hedd gwynfor
Translator
Posts: 17
Joined: Tue Jan 01, 2008 8:07 pm

Re: [DEV] Smixmods Feed News Center v0.3.1

Post by hedd gwynfor » Thu Feb 04, 2010 9:31 pm

rabbmasterflash wrote:I am definitely waiting for that, I love this mod but unless it has a link back to the original story I can't use it
Same here, I've been looking for something like this for ages. But I need it to link back to original story, and I need my users to be able to post replies to the thread.

When this mod is complete, would it be possible for different RSS feeds to be automatically posted in different forums within phpbb3?

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] Smixmods Feed News Center v0.3.1

Post by Smix » Fri Feb 05, 2010 12:53 pm

Hello,

@hedd gwynfor
When this mod is complete, would it be possible for different RSS feeds to be automatically posted in different forums within phpbb3?
It´s already possible ;-)

I´ll try to release templating during this weekend ;)

@therat
Thanks for report ... You can apply hot fix :
on line 589

Code: Select all

$this->populate($id);
replace with

Code: Select all

$this->populate($this->feed_id);

User avatar
therat
Registered User
Posts: 285
Joined: Sun Apr 07, 2002 6:06 pm
Contact:

Re: [DEV] Smixmods Feed News Center v0.3.1

Post by therat » Fri Feb 05, 2010 7:08 pm

Works perfectly, thanks.

Pepsi711
Registered User
Posts: 1
Joined: Sat Feb 06, 2010 1:26 am

Re: [DEV] Smixmods Feed News Center v0.3.1

Post by Pepsi711 » Sat Feb 06, 2010 1:36 am

I don't know if this has been discussed but I found a rather bothersome bug with this. It seems when I go to edit my "includes/functions_posting.php" with this line of code..

Code: Select all

//'post_time'			=> $current_time,
// SmiX.MODs feed news center [+]
'post_time'			=> ($data['post_time']) ? $data['post_time'] : $current_time,
// SmiX.MODs feed news center [-]
..it caused my quoting system on the board to post the quotes directly under the person they are quoting and not at the end of the thread like they are supposed to. I have no idea why it would do this or what would have cause it. I did try to just leave this section of code out and run the .php page with no edits at all and to my surprise the mod still works and functions correctly.

I signed up on this forum just to relay this to other who like this mod so if someone else gets this same issue they know how to curb it or try to at least.

Board Specs For Reference:
Board Version - 3.0.6
Theme - Dominion
Working Demo: http://halomodding.com/viewforum.php?f=29

Thx again for a great mod. It really comes in handy and was surprised at the ease of use for this minus the small hiccup with the quoting system I was experiencing. Thx again.

benmac
Registered User
Posts: 5
Joined: Thu Feb 04, 2010 12:45 am

Re: [DEV] Smixmods Feed News Center v0.3.1

Post by benmac » Sat Feb 06, 2010 2:42 am

Hey,

I have also the issue, that everything seems fine, but the items just don't get posted. manual call of "update feeds" shows no issue..
Also, there is a "checked 0 hours ago " in the respective tab.
I tried the exact settings what is written for yahoo - same result. The packages is also the latest.
Maybe, because I'm using language "de"? I think I copied all files to both directories...
Any ideas what to check? :/

ty,
Ben

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] Smixmods Feed News Center v0.3.1

Post by Smix » Sat Feb 06, 2010 3:14 pm

Hello,
thanks for reporting this problem ... To fix this, please remove the edit from functions_posting.php ...

User avatar
Apophis72
Registered User
Posts: 17
Joined: Fri Sep 11, 2009 7:47 pm
Location: France

Re: [DEV] Smixmods Feed News Center v0.3.1

Post by Apophis72 » Sat Feb 06, 2010 7:45 pm

Hello,

Thanks for this mod. Your mod is great, easy installation and it works very well.

Congratulations

PS : I finished the translation in French language and I send you in this post

;) ;)

dramacius
Registered User
Posts: 47
Joined: Thu Oct 30, 2008 12:54 pm

Re: [DEV] Smixmods Feed News Center v0.3.1

Post by dramacius » Sat Feb 06, 2010 10:22 pm

Hi I am getting this error message at the top of the page when I set up a new RSS feed,

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/mods/smixmods_feed_news_center.class.php on line 129: simplexml_load_file(http://www.facebook.com/feeds/notes.php?id=43253796601&viewer=612642150&key=e4845d7f83&format=rss20) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: Permission denied
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/mods/smixmods_feed_news_center.class.php on line 129: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://www.facebook.com/feeds/notes.php?id=43253796601&viewer=612642150&key=e4845d7f83&format=rss20"
I get it for every feed I have tried to set up.

User avatar
madmartyau
Registered User
Posts: 440
Joined: Sun Sep 12, 2004 12:42 pm
Location: Brisbane,Australia
Name: Marty
Contact:

Re: [DEV] Smixmods Feed News Center v0.3.1

Post by madmartyau » Sun Feb 07, 2010 7:49 am

I'm having a problem where if a feed has tables in the content(why would they do that?), they are put in to the message. If you edit the post they get removed by phpBB because of course html is not allowed in posts. Shouldn't they be stripped before posting?

I imagine you would need to do something in the function "html_to_bbcode".

The feed that does this is http://feeds.feedburner.com/MajorNelson
Call me Grumpy.

User avatar
Smix
Registered User
Posts: 482
Joined: Mon Sep 11, 2006 1:07 am

Re: [DEV] Smixmods Feed News Center v0.3.1

Post by Smix » Sun Feb 07, 2010 4:31 pm

@benmac
What´s the URL of the feed which is not working for you?

@Apophis72
Thanks! ... I´ve prepared a forum for translations on my board, where you can post it ... I´ll link it always with the latest version in the first post ... :)

@dramacius
Thanks for reporting of this issue. I´ve never seen this bug before. What´s your PHP version? simplexml_load_file is defaultly enabled in PHP5 ... You might try to consult that problem with your server hosting - why is not simplexml_load_file function not working ...
It´s still possible to run this MOD working without this functions - do you have fopen or cURL on your server enabled? (check phpinfo in ACP).

@madmartyau
Thanks for report, yeah, I´ll need to strip all tags but not those used in html_to_bbcode ... Will check it soonly ;-)

Thanks for reports ... :)

mutank
Registered User
Posts: 158
Joined: Mon Jan 05, 2009 4:47 pm
Location: Toronto, ON
Name: Dominic Struczynski
Contact:

Re: [DEV] Smixmods Feed News Center v0.3.1

Post by mutank » Mon Feb 08, 2010 1:53 am

I tried your cache.php approach, and I still receive the same error. :(

Oh well, I guess I'll havto try another RSS poster MOD.

User avatar
madmartyau
Registered User
Posts: 440
Joined: Sun Sep 12, 2004 12:42 pm
Location: Brisbane,Australia
Name: Marty
Contact:

Re: [DEV] Smixmods Feed News Center v0.3.1

Post by madmartyau » Mon Feb 08, 2010 2:13 am

Smix wrote:@benmac
What´s the URL of the feed which is not working for you?

@Apophis72
Thanks! ... I´ve prepared a forum for translations on my board, where you can post it ... I´ll link it always with the latest version in the first post ... :)

@dramacius
Thanks for reporting of this issue. I´ve never seen this bug before. What´s your PHP version? simplexml_load_file is defaultly enabled in PHP5 ... You might try to consult that problem with your server hosting - why is not simplexml_load_file function not working ...
It´s still possible to run this MOD working without this functions - do you have fopen or cURL on your server enabled? (check phpinfo in ACP).

@madmartyau
Thanks for report, yeah, I´ll need to strip all tags but not those used in html_to_bbcode ... Will check it soonly ;-)

Thanks for reports ... :)
I just noticed html_to_bbcode isn't being used. When I add

Code: Select all

$message = $this->html_to_bbcode($message);
after

Code: Select all

// templates RSS / ATOM has different indexes for messages
				$temp = ( ($this->feed_type == 'rss') || ($this->feed_type == 'rdf') )? 'description' : 'content';
				$message = $this->feed_name."\n\n".$this->items[$i][$temp];
it improves it a lot. It's not perfect but it's a lot better.
Call me Grumpy.

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”