[ABD] phpBB Social Network 0.7.2

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
wadie
Registered User
Posts: 558
Joined: Sun May 02, 2010 5:05 am
Location: Your ACP
Name: Wadie

Re: [RC] phpBB3 Social Network 0.5.2

Post by wadie » Mon Apr 04, 2011 5:22 pm

keith10456 wrote:
wadie wrote:I'd like to know if I can enable the Instant chat only and not the whole MOD.
Yes... You can enable/disable the modules you want to use via the ACP.
I missed that.

Thanks!
Need a custom style made ? want me to install a MOD for you ? Contact me here.

Larhalt
Registered User
Posts: 17
Joined: Wed Apr 21, 2010 1:26 pm

Re: [RC] phpBB3 Social Network 0.5.2

Post by Larhalt » Mon Apr 04, 2011 8:26 pm

Hi God of mod,
i love this mod and want to use that, but when i've install this mod, even on a fresh phpbb
i got many problems.
On http://larhalt.altervista.org/forum i got everything messed up, the im bar and the main page.
On the other forum that im manage, got the same problem, but more i got an empty mainpage.php.

Could someone help me? I want to make this epic mod working ç_ç

Edit: i've forgot some info
Style prosilver
Cant find the call to jquery on overall_header ç_ç
EDIT:
resolved some error, but i still got few problems.
My mainpage.php is totally blank. Could someone can help me pls? :(
Forum: http://www.cpitalia.net/forum
Username: testperprove
Password: testprova

User avatar
ThunderCrew
Registered User
Posts: 1438
Joined: Sat Jun 30, 2007 6:26 pm
Location: Ill, Usa
Contact:

Re: [RC] phpBB3 Social Network 0.5.2

Post by ThunderCrew » Tue Apr 05, 2011 4:23 am

Larhalt wrote:Hi God of mod,
i love this mod and want to use that, but when i've install this mod, even on a fresh phpbb
i got many problems.
On http://larhalt.altervista.org/forum i got everything messed up, the im bar and the main page.
On the other forum that im manage, got the same problem, but more i got an empty mainpage.php.

Could someone help me? I want to make this epic mod working ç_ç

Edit: i've forgot some info
Style prosilver
Cant find the call to jquery on overall_header ç_ç
EDIT:
resolved some error, but i still got few problems.
My mainpage.php is totally blank. Could someone can help me pls? :(
Forum: http://www.cpitalia.net/forum
Username: testperprove
Password: testprova
Sometimes when pages are blank language files were not uploaded make sure all files uploaded 100% and in the right places first. ? I have not updated to .2 yet so dont know if any major bugs for a manipage "die" but I would assume not or you would not be the first person posting this, so must be an edit you did or missing some uploaded files ?
Ugg im a t0tal newb again ...... 2 years off cant remember jack ... time to get to it

Larhalt
Registered User
Posts: 17
Joined: Wed Apr 21, 2010 1:26 pm

Re: [RC] phpBB3 Social Network 0.5.2

Post by Larhalt » Tue Apr 05, 2011 11:54 am

ThunderCrew wrote:
Larhalt wrote:cut
Sometimes when pages are blank language files were not uploaded make sure all files uploaded 100% and in the right places first. ? I have not updated to .2 yet so dont know if any major bugs for a manipage "die" but I would assume not or you would not be the first person posting this, so must be an edit you did or missing some uploaded files ?
just double checked all files, same name, place and size. status, friend system and chat works, mainpage.php totally blank :(
-----------------------------
Edit: update my actual status with this mod.
larhalt.altervista.org --> everything works with prosilver, chat, FAS, wall, except for a phrase "user avatar" instead the avatar.

www.cpitalia.net/forum ---> with prosilver style works im, FAS, but mainpage blank. With subsilver css a little messed up, mainpage blank.

markosta22
Registered User
Posts: 10
Joined: Wed Apr 06, 2011 6:00 pm

Re: [RC] phpBB3 Social Network 0.5.2

Post by markosta22 » Wed Apr 06, 2011 6:09 pm

Please people help me... I install 10 times phpBB_Social_Network_0.5.1 and allways i get this:

Image

where I'm wrong. I read this forum all post and i can't find answer.
1. install phpbb
2. install autoMod
3. install umil
4. install social_Network

please help meeee.... :( :( :( :( :(

User avatar
Kamahl19
Registered User
Posts: 1598
Joined: Tue Nov 06, 2007 3:33 pm
Location: Slovakia
Name: Martin
Contact:

Re: [RC] phpBB3 Social Network 0.5.2

Post by Kamahl19 » Wed Apr 06, 2011 9:27 pm

1. install the newest version 0.5.2
2. follow DIY instructions, it means purge you cache and refresh template and skin via ACP

MindtriX
Registered User
Posts: 13
Joined: Sun Jul 19, 2009 10:54 am

Re: [RC] phpBB3 Social Network 0.5.2

Post by MindtriX » Wed Apr 06, 2011 10:00 pm

ThunderCrew wrote:Ok here I am again a tad bit closer ....
Image

If I like a status it post to facebook and if I click on facebook I go to the status in question.

NEEDS ---
1. better avatar handling as it varies for uploaded avatars , gallery avatars etc, so if they uploaded an avatar the image code is different than if they use one from your galleries SO , i need to fix that or else no avatar shows up for them.
2. Sorting out the posting of a comment on that status , showing smilies in the status that they used notice the plain text instead of smilies ;)

3. The mod author to reappear and let us know if this is already all being worked on so I can save myself the headaches LOL (j/k) it's teaching me again like before I left working on this side project so .....


Anyways NOT RECOMMENDED FOR USE AT ALL are the follwing codes ive done so far .
1. probably a better way to do it.
2. still iffy unfinished work.
3. more or less ideas for mod author if not thought of or working on yet

in root/socialnet/mainpage.php I have this

Code: Select all

// grab ID for the case liked
$liked = request_var('liked', 0);

if( $liked )
{
   // as long as id is none zero this will be executed
    $sql = 'SELECT s.*, u.*
    FROM (phpbb_socialnet_status s)
    LEFT JOIN phpbb_users u ON (s.poster_id = u.user_id)
    WHERE status_id = ' . $liked;
        $result = $db->sql_query($sql);
      // the stuff to do once grabbing the id variable from the requested var?      
      while ($row = $db->sql_fetchrow($result))
      {
         $liked = $row['status_id'];
    $template->assign_block_vars('liked', array(
                'AVATAR'            => ($row['user_avatar']),
                'TEXT'            => ($row['status_text']),
                'USERNAME'            => ($row['username']),
         ));


      } // end while loop
      $db->sql_freeresult($result);


} // end the if  
just before

Code: Select all

if (!class_exists('socialnet_mainpage'))
In the template area socialnet/mainpage_body_entries.html file I have this

Code: Select all

<!-- IF .liked > 0 -->
<!-- BEGIN liked -->

<img src="download/file.php?avatar={liked.AVATAR}"> {liked.USERNAME} {liked.TEXT}
<!-- END liked -->
<!-- ELSE -->

<!-- BEGIN mp_entries -->

    <!-- IF mp_entries.TYPE eq 1 -->
    <div id="snMpEntry{mp_entries.ID}"<!-- IF B_SN_MP_MORE_LOAD --> style="display:none"<!-- ENDIF -->>
        {mp_entries.DATA}
    </div>
    <!-- ELSEIF mp_entries.TYPE eq 3 -->
    <div class="snMpTextBlock add_user" id="snMpEntry{mp_entries.ID}"<!-- IF B_SN_MP_MORE_LOAD --> style="display:none"<!-- ENDIF -->>
        <a href="{mp_entries.U_USER1_PROFILE}"><span class="snUsername">{mp_entries.USER1_USERNAME}</span></a> {L_SN_MP_AND} <a href="{mp_entries.U_USER2_PROFILE}"><span class="snUsername">{mp_entries.USER2_USERNAME}</span></a> {L_SN_MP_ARE_FRIENDS}
    </div>
    <!-- ENDIF -->
<!-- END mp_entries -->

<!-- ENDIF -->
As I said very sloppy still, needs much work, etc etc just showing where ive got so far messing around
whay are you using as your iframe code now then thunder?, i did the edits that you posted but i see no difference

markosta22
Registered User
Posts: 10
Joined: Wed Apr 06, 2011 6:00 pm

Re: [RC] phpBB3 Social Network 0.5.2

Post by markosta22 » Wed Apr 06, 2011 10:57 pm

Kamahl19 wrote:1. install the newest version 0.5.2
2. follow DIY instructions, it means purge you cache and refresh template and skin via ACP
1. try go to ACP, purage cache and go to board settings and change theme to subsilver 2, purage cache, and return to prosilver and again don't work

2. try go to ACP, purage cache, go to board settings, change style to subsilver2, go to style, deactivate prosilver, purage cache, go to style, activate prosilver, go to board settings change default style to prosilver and again nothing.

why??? please help meee.

i try with version 0.5.0,0.5.1 and version 0.5.2 and always look same...

User avatar
Boardtalk.net
Registered User
Posts: 1203
Joined: Fri Jun 05, 2009 8:12 pm
Location: Ireland
Name: Colette
Contact:

Re: [RC] phpBB3 Social Network 0.5.2

Post by Boardtalk.net » Wed Apr 06, 2011 11:56 pm

markosta22 wrote:...
2. install autoMod
...
Sometimes automod will miss a file edit, looking at your image the first palce I would check is styles/prosilver/theme/stylesheet.css and make sure

Code: Select all

@import url("socialnet.css");
@import url("jquery-ui.custom.css");
was added.

Remember, in the ACP you also need to refresh your style
imageset
template
theme

User avatar
keith10456
Registered User
Posts: 2315
Joined: Thu Feb 24, 2005 6:55 pm
Contact:

Re: [RC] phpBB3 Social Network 0.5.2

Post by keith10456 » Thu Apr 07, 2011 1:54 am

You also have to be sure to purge your browser cache. It didn't work for me until I pressed the F5 key on my keyboard (in addition to using the Refresh button in the browser).

Larhalt
Registered User
Posts: 17
Joined: Wed Apr 21, 2010 1:26 pm

Re: [RC] phpBB3 Social Network 0.5.2

Post by Larhalt » Thu Apr 07, 2011 2:55 am

Larhalt wrote:
ThunderCrew wrote:
Larhalt wrote:cut
Sometimes when pages are blank language files were not uploaded make sure all files uploaded 100% and in the right places first. ? I have not updated to .2 yet so dont know if any major bugs for a manipage "die" but I would assume not or you would not be the first person posting this, so must be an edit you did or missing some uploaded files ?
just double checked all files, same name, place and size. status, friend system and chat works, mainpage.php totally blank :(
-----------------------------
Edit: update my actual status with this mod.
larhalt.altervista.org --> everything works with prosilver, chat, FAS, wall, except for a phrase "user avatar" instead the avatar.

http://www.cpitalia.net/forum ---> with prosilver style works im, FAS, but mainpage blank. With subsilver css a little messed up, mainpage blank.
Pls, someone try to help me :cry:

User avatar
novanilla
Registered User
Posts: 332
Joined: Wed Jul 02, 2008 1:08 pm
Location: Colorado
Contact:

Re: [RC] phpBB3 Social Network 0.5.2

Post by novanilla » Thu Apr 07, 2011 3:18 am

Larhalt wrote:
Larhalt wrote:
ThunderCrew wrote:
Larhalt wrote:cut
Sometimes when pages are blank language files were not uploaded make sure all files uploaded 100% and in the right places first. ? I have not updated to .2 yet so dont know if any major bugs for a manipage "die" but I would assume not or you would not be the first person posting this, so must be an edit you did or missing some uploaded files ?
just double checked all files, same name, place and size. status, friend system and chat works, mainpage.php totally blank :(
-----------------------------
Edit: update my actual status with this mod.
larhalt.altervista.org --> everything works with prosilver, chat, FAS, wall, except for a phrase "user avatar" instead the avatar.

http://www.cpitalia.net/forum ---> with prosilver style works im, FAS, but mainpage blank. With subsilver css a little messed up, mainpage blank.
Pls, someone try to help me :cry:
It's a little difficult to understand the problem, but it sounds like you do not have the mainpage template and theme files loaded in the other style directories. In the imageset, template, and theme directories of each style you wish to use, I think you'll need the socialnet directories and their respective style-related files.

Mr. Man!
Registered User
Posts: 109
Joined: Sat Jul 31, 2010 6:05 am
Contact:

Re: [RC] phpBB3 Social Network 0.5.2

Post by Mr. Man! » Thu Apr 07, 2011 5:03 am

Boardtalk.net wrote:
markosta22 wrote:...
2. install autoMod
...
Sometimes automod will miss a file edit, looking at your image the first palce I would check is styles/prosilver/theme/stylesheet.css and make sure

Code: Select all

@import url("socialnet.css");
@import url("jquery-ui.custom.css");
was added.

Remember, in the ACP you also need to refresh your style
imageset
template
theme
Never a good idea to use AutoMod on something this complex :P

markosta22
Registered User
Posts: 10
Joined: Wed Apr 06, 2011 6:00 pm

Re: [RC] phpBB3 Social Network 0.5.2

Post by markosta22 » Thu Apr 07, 2011 7:01 am

Boardtalk.net wrote:
markosta22 wrote:...
2. install autoMod
...
Sometimes automod will miss a file edit, looking at your image the first palce I would check is styles/prosilver/theme/stylesheet.css and make sure

Code: Select all

@import url("socialnet.css");
@import url("jquery-ui.custom.css");
was added.

Remember, in the ACP you also need to refresh your style
imageset
template
theme
I check that file, and that is ok... I write in one my post how i refresh style:
markosta22 wrote: 1. try go to ACP, purage cache and go to board settings and change theme to subsilver 2, purage cache, and return to prosilver and again don't work

2. try go to ACP, purage cache, go to board settings, change style to subsilver2, go to style, deactivate prosilver, purage cache, go to style, activate prosilver, go to board settings change default style to prosilver and again nothing.
M1sT3rM4n wrote: Never a good idea to use AutoMod on something this complex :P
I will try to install all files manual... :( :( :(


P.S.
I install all manual, and again not working for me... :( i edit all files, install umil, purage chache, refresh style... :( :(

User avatar
Boardtalk.net
Registered User
Posts: 1203
Joined: Fri Jun 05, 2009 8:12 pm
Location: Ireland
Name: Colette
Contact:

Re: [RC] phpBB3 Social Network 0.5.2

Post by Boardtalk.net » Thu Apr 07, 2011 8:47 am

markosta22,

It would help us greatly if you gave a link to your board and also a test account so we can take a look. Am sure between us all we’ll figure it out.
;)

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”