[ABD] Auto Video Embed v.0.0.3

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

Here u find an..

Example to modify and transform a existing BBCode to Auto Video Embed
http://www.4seven.de/forum/6test/viewto ... p=147#p147

Read from here this "living example"
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... #p12488495
Last edited by 4_seven on Sun Oct 02, 2011 10:58 pm, edited 1 time in total.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
User avatar
Mess
Registered User
Posts: 985
Joined: Wed Jul 01, 2009 6:37 am
Name: Kim

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by Mess »

Did anyone get it working with the new youtu.be format. I tried but had to revert because it wouldnt work.
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
User avatar
Kamahl19
Registered User
Posts: 1598
Joined: Tue Nov 06, 2007 3:33 pm
Location: Slovakia
Name: Martin
Contact:

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by Kamahl19 »

Good work I really like it. Maybe you could add some more video servers ( http://autoembed.com/demos/ )
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

First Post wrote:Example to modify and transform a existing BBCode to Auto Video Embed
http://www.4seven.de/forum/6test/viewto ... p=147#p147
Last edited by 4_seven on Sun Oct 02, 2011 10:58 pm, edited 1 time in total.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
murdmon
Registered User
Posts: 189
Joined: Thu Sep 24, 2009 7:56 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by murdmon »

Thanks 4_seven...got everything working now
I have even added an extra video site to start out my expansion

here is what I have for worldstarhiphop.com

$wshh = true;

post

Code: Select all

if (($wshh) && (strpos($preview_message, 'http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=') !== false)){
$preview_message = preg_replace('#<a class="postlink" href="http:\/\/www.worldstarhiphop.com\/videos\/video.php\?v=(.*?)">(.*?)<\/a>#U', '<object width="525" height="350"><param name="movie" value="http://www.worldstarhiphop.com/videos/e/16711680/$1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.worldstarhiphop.com/videos/e/16711680/$1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>', $preview_message);}
view

Code: Select all

if (($wshh) && (strpos($message, 'http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=') !== false)){
$message = preg_replace('#<a class="postlink" href="http:\/\/www.worldstarhiphop.com\/videos\/video.php\?v=(.*?)">(.*?)<\/a>#U', '<object width="525" height="350"><param name="movie" value="http://www.worldstarhiphop.com/videos/e/16711680/$1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.worldstarhiphop.com/videos/e/16711680/$1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>', $message);}
live leak
$liveleak = true;

post

Code: Select all

if (($liveleak) && (strpos($preview_message, 'http://www.liveleak.com/view?i=') !== false)){
$preview_message = preg_replace('#<a class="postlink" href="http:\/\/www.liveleak.com\/view\?i=(.*?)">(.*?)<\/a>#U', '<object width="450" height="370"><param name="movie" value="http://www.liveleak.com/e/$1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.liveleak.com/e/$1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="450" height="370"></embed></object>', $preview_message);}
view

Code: Select all

if (($liveleak) && (strpos($message, 'http://www.liveleak.com/view?i=') !== false)){
$message = preg_replace('#<a class="postlink" href="http:\/\/www.liveleak.com\/view\?i=(.*?)">(.*?)<\/a>#U', '<object width="450" height="370"><param name="movie" value="http://www.liveleak.com/e/$1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.liveleak.com/e/$1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="450" height="370"></embed></object>', $message);}
youtu.be

$youtube1 = true;
post

Code: Select all

if (($youtube1) && (strpos($preview_message, 'youtu.be/') !== false)){
$preview_message = preg_replace('#<a class="postlink" href="http:\/\/youtu.be\/(.*?)">(.*?)<\/a>#U', '<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/$1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>', $preview_message);}
view

Code: Select all

if (($youtube1) && (strpos($message, 'youtu.be/') !== false)){
$message = preg_replace('#<a class="postlink" href="http:\/\/youtu.be\/(.*?)">(.*?)<\/a>#U', '<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/$1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>', $message);}
murdmon
Registered User
Posts: 189
Joined: Thu Sep 24, 2009 7:56 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by murdmon »

For some reason I can't seem to see the videos when I preview. But when I submit, I CAN see the video? What am I doing wrong?

post.php
Last edited by murdmon on Sun Aug 07, 2011 7:25 pm, edited 1 time in total.
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

you must edit each new video code in both files (view and post).
but take care of the little different syntax in the posting relevant file.
if it works in view it must work in post section, when you use the right code snytax.

Note:
- Each user customization will not be supported by me.
- There for i have linked the transform example.
- Please remove the whole file content in your last post.
- Post the code part, not the whole file. Thank you.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
auvergne
Registered User
Posts: 1
Joined: Sun Oct 02, 2011 12:56 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by auvergne »

=======feature request============

this mod --- or perhaps the settings on the forum i use --- doesn't work with the gnu gnash shockwave player. a maintainer of gnash says:

------------snip-------
Problem is embedded yt videos point to e.g.

http://www.youtube.com/v/DUzHLsh7_aI?version=3

'?version=3' explicitly requires version 3 (AS3) yt player which gnash can't
play, lightspark is supposed to do it.

You might request to site admins to remove version=3 param to make gnash able
to play it.
--------------------------
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

You can implement each player in this mod. just customize it.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
autinhyeu
Registered User
Posts: 685
Joined: Mon Apr 14, 2008 6:34 am
Location: Vietnamese
Contact:

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by autinhyeu »

The domain 4seven.kilu.de was removed. :shock: :shock: :shock:
phpBB Community in Vietnamese: http://www.phpbbvn.com

Sorry, my English language is fine impossible
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

Unfortunely yes, completely deleted without any current sql dump,
So i have to build it manually from sept. 2010 to current state.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

Mod Links, Download and Demo corrected..
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
Treefingers
Registered User
Posts: 12
Joined: Sun Oct 02, 2011 6:34 pm

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by Treefingers »

Great mod. Thank you.

Is there a generalized tutorial for how to add compatibility with other videos? Particularly streaming material from Twitch.tv, Justin.tv, and Own3d.tv.

EDIT: I should add I looked at the tutorial in the original post but was confused. Sort of wondering what varies between your example (tu.tv) and something like Twitch.tv.

I really suck at this.
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

As i wrote in Expand Instruction:
  • First you must have an existing, working BBCode.
After that study the instruction again.
With a bit time, patience and may 'try and error' it should work.
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”