[ABD] Auto Video Embed v.0.0.3

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

and in preview message?
same error?
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

ok, its a very strange thing:

if u made the exact changes by step by step hand-edit, it works.
but, if u copy and paste the exact same changes it works not :|

i upload the special version to standard download thread and give a hint, when its downloadable
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
Idefix4
Registered User
Posts: 74
Joined: Mon Oct 19, 2009 7:26 pm

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by Idefix4 »

Uhm, I don't quite understand?
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

if u change the code "coder-like", means "by hand", then it works,
but if u change it by simple copy and paste it works not. very strange..

anyway, in main-download

http://4seven.kilu.de/forum/phpbb3/view ... 1308#p1308

under

fix #3

u find

Auto_Video_Embed_v.0.0.2_Special_Version.zip

download, configure settings and upload it
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
Idefix4
Registered User
Posts: 74
Joined: Mon Oct 19, 2009 7:26 pm

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by Idefix4 »

You are the greatest! It works, finally. I know how difficult it was for me I can not imagine how much effort you put specially for me. Thank you from the bottom of my heart, you deserved it.

Thanks again, I don't know what to say more.
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

perfect and makes me happy.

greez
4seven
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
benharminson
Registered User
Posts: 1
Joined: Thu May 20, 2010 9:20 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by benharminson »

That's really working good. I am happy to get it. Thanks dude. :)
shotgun000
Registered User
Posts: 116
Joined: Sun Feb 05, 2006 1:57 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by shotgun000 »

Works well when posting on my forum. :D

However, it doesn't work in private messages. The url comes across to the other person as just a link rather than a video. :(

I understand wanting to keep the mod simple and not really seeing the need for this to work in a PM. I agree with you.

However, my members keep bugging me for a youtube video option in PM, so that's why I gave this mod a try.
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

may i make this as an add-on, instead of a base-function..
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
Idefix4
Registered User
Posts: 74
Joined: Mon Oct 19, 2009 7:26 pm

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by Idefix4 »

Hi there,

Is there support for liveleek? Seems this is the only the doesn't show up?
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

All existing and (better) xhtml 1.0 strict valid Video BBCodes will work with this mod.

Step 1: Build a functional, valid BBCode
Step2: Transform it to AVE with this Instruction: http://4seven.kilu.de/forum/phpbb3/view ... 1348#p1348
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
unicorn_glade
Registered User
Posts: 4
Joined: Wed May 26, 2010 1:00 pm

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by unicorn_glade »

i get following debug messages whenever i call posting.php

Code: Select all

{ [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4348: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /posting.php:2)
edit: made a silly mistake while installing, sry for bothering and thx for this great mod!
Last edited by unicorn_glade on Wed Jun 02, 2010 1:52 pm, edited 1 time in total.
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

install error. check your edits..
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
User avatar
Mess
Registered User
Posts: 985
Joined: Wed Jul 01, 2009 6:37 am
Name: Kim

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by Mess »

Is it possible to setup the Youtube part so it automatically plays in HD?
User avatar
4_seven
I've Been Banned!
Posts: 5155
Joined: Wed Apr 30, 2008 1:41 am

Re: [DEV] Auto Video Embed v.0.0.2

Post by 4_seven »

open

auto_video_embed_view.php

find

Code: Select all

data="http://$1.youtube.$2/v/$3"
replace with

Code: Select all

data="http://$1.youtube.$2/v/$3&hl=de&fs=1&rel=0&hd=1"
Current Mods | Mod Base | php(BB) programming | No help via PM
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”