[RC] Classifieds MOD 2.0.0

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
jande
Registered User
Posts: 5
Joined: Wed Jan 26, 2011 6:37 am

Re: [RC9] Classifieds MOD 0.9.9

Post by jande »

I'm really surprised that the mod doesn't keep track of the username who purchased the item. I guess that's the reason feedback wasn't implemented...

I was assuming it was like eBay's buy-it-now system- A buyer clicks "buy", the auction closes, and the seller + buyer discuss payment. As far as I can tell there's no username tracking right?
platinum_2007
Registered User
Posts: 1101
Joined: Tue Jul 22, 2008 2:47 am
Location: Nova Scotia, Canada

Re: [RC9] Classifieds MOD 0.9.9

Post by platinum_2007 »

I am glad to see that someone took this mod over and is expanding on it, would have been nice to get some credit for the work i did tho ;)
User avatar
Praetorian Guard
Registered User
Posts: 789
Joined: Wed Oct 07, 2009 12:42 am

Re: [RC9] Classifieds MOD 0.9.9

Post by Praetorian Guard »

platinum_2007 wrote:I am glad to see that someone took this mod over and is expanding on it, would have been nice to get some credit for the work i did tho ;)

Clap, clap - great mod. Perhaps you might be able to create a subsilver template? :?:
bjsteyn
Registered User
Posts: 13
Joined: Wed Dec 08, 2010 11:28 pm
Name: bj steyn
Contact:

Re: [RC9] Classifieds MOD 0.9.9

Post by bjsteyn »

JUST BUMPING THIS QUESTION

Pls, can someone help me? :-)

I have installed the classifieds mod. Am using modestus style and firefox. When I create an Add with a thumbnail the browser says loading in bottom left, but the progress bar does not move and just hangs.

But when I create a Add without a thumbnail their is no problem.
jande
Registered User
Posts: 5
Joined: Wed Jan 26, 2011 6:37 am

Re: [RC9] Classifieds MOD 0.9.9

Post by jande »

Kamahl hasn't really responded to actual support issues in about 2 months, i guess he's busy with the auction mod or something
User avatar
Kamahl19
Registered User
Posts: 1598
Joined: Tue Nov 06, 2007 3:33 pm
Location: Slovakia
Name: Martin
Contact:

Re: [RC9] Classifieds MOD 0.9.9

Post by Kamahl19 »

I am busy with this MOD http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2008845 but dotn worry I will release a 1.0.0 version, but I decided it needs big changes :)
kutt
Registered User
Posts: 35
Joined: Thu Oct 15, 2009 7:22 am
Contact:

Re: [RC9] Classifieds MOD 0.9.9

Post by kutt »

kutt wrote:hey spaceace,

This looks really good. I almost abandoned this Mod because of the missing subsilver2

I'm looking forward to see the final version ;)

any news?
http://mz-forum.com
... always keep things updated!
User avatar
spaceace
Registered User
Posts: 1994
Joined: Wed Jan 30, 2008 8:50 pm
Contact:

Re: [RC9] Classifieds MOD 0.9.9

Post by spaceace »

kutt wrote:
kutt wrote:hey spaceace,

This looks really good. I almost abandoned this Mod because of the missing subsilver2

I'm looking forward to see the final version ;)

any news?
i'm currently working on a new style with loads of css3 in it so i have no time for other style related things. but i'll have more time when i get the new style done ;)
User avatar
eeji
Jr. Style Validator
Posts: 1301
Joined: Fri Dec 12, 2008 9:08 pm
Location: Manchester, UK
Contact:

Re: [RC9] Classifieds MOD 0.9.9

Post by eeji »

when font colour is selected when entering a description, the box expands and stretches the screen stupidly wide, and also hides behind the uploader etc panel on the right.
My phpBB styles: phpbbstyles.oo.gd
My board: iansvivarium.com
Artistix
Registered User
Posts: 36
Joined: Sat Apr 17, 2010 1:36 pm

Re: [RC9] Classifieds MOD 0.9.9

Post by Artistix »

Ive been using this mod for a while without any trouble until recently.

Suddenly one day, the memberlist.php page wouldnt show..I get a blank page....
and If I try to view a member, I also get a blank page. The rest of the forum works fine.


Ive installed it on the 3.07.PL1 and Classifields MOD 0.9.8.

Are there any other ways to fix this without going through another update?

(I know this is not much to work on, but its about everything I know.) There are no ads right now. (My forum has about 1100 posts, 250 members, 300 topics.)

Any tips/trix would be appreciated.
User avatar
Kamahl19
Registered User
Posts: 1598
Joined: Tue Nov 06, 2007 3:33 pm
Location: Slovakia
Name: Martin
Contact:

Re: [RC9] Classifieds MOD 0.9.9

Post by Kamahl19 »

it has not connection with classifieds MOD. did you change some language file recently? i guess :)
Artistix
Registered User
Posts: 36
Joined: Sat Apr 17, 2010 1:36 pm

Re: [RC9] Classifieds MOD 0.9.9

Post by Artistix »

I tried to change language, but i didnt help any.. :(
User avatar
zenpig
Registered User
Posts: 642
Joined: Wed Aug 07, 2002 10:58 pm

Re: [RC9] Classifieds MOD 0.9.9

Post by zenpig »

eeji wrote:when font colour is selected when entering a description, the box expands and stretches the screen stupidly wide, and also hides behind the uploader etc panel on the right.
I see that only in Firefox....it exists on the couple of demo boards I've tested on, too.
Beer's proof that God loves us and wants us to be happy.
User avatar
Kamahl19
Registered User
Posts: 1598
Joined: Tue Nov 06, 2007 3:33 pm
Location: Slovakia
Name: Martin
Contact:

Re: [RC9] Classifieds MOD 0.9.9

Post by Kamahl19 »

Artistix wrote:I tried to change language, but i didnt help any.. :(
editing language files caused it ;) you have a BOM in one of your language files
User avatar
Praetorian Guard
Registered User
Posts: 789
Joined: Wed Oct 07, 2009 12:42 am

Re: [RC9] Classifieds MOD 0.9.9

Post by Praetorian Guard »

Anyone find a subsilver template yet? If not, anyone willing to do it for a "donation"? Thanks!
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”