[RC] Classifieds MOD 2.0.0

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
User avatar
WileCoyote
Registered User
Posts: 432
Joined: Sun Jan 15, 2006 7:37 am
Location: Austria
Name: Wolfgang
Contact:

Re: [RC] Classifieds MOD 1.1.0

Post by WileCoyote »

The Adblock Plus Addon for Firefox offers a whitelist option (and i'm pretty sure others also). IMO it is easier to put the classifieds sections of the forum to the whitelist of an adblock addon, than rewriting the whole mod.
Regards
WileCoyote
User avatar
Blue Blood
Registered User
Posts: 767
Joined: Sat Apr 11, 2009 7:09 am
Location: U§A
Name: Blue Blood
Contact:

Re: [RC] Classifieds MOD 1.1.0

Post by Blue Blood »

I have tried Adblock Plus it doesn't block them all, I brows torrent sites and their ads and pop ups are much more advanced then most sites. Ad Blocking FiltersetP & AdSweep.

AdSweep is the one that causes the problems. This one block everything, flash ads, Google ads, pop ups/under, floating following ads.
It basically stops the ads at the source code. Because of this there is no whitelist options.
User avatar
WileCoyote
Registered User
Posts: 432
Joined: Sun Jan 15, 2006 7:37 am
Location: Austria
Name: Wolfgang
Contact:

Re: [RC] Classifieds MOD 1.1.0

Post by WileCoyote »

But in this case this is a specific problem for you not for all classifieds user. So you should find a solution for you and not bother the mod author to rewrite the whole mod.
Regards
WileCoyote
swapvn
Registered User
Posts: 72
Joined: Thu Mar 17, 2011 7:33 am

Re: [RC] Classifieds MOD 1.1.0

Post by swapvn »

Hello,
I just have a problem why classifieds only displays when you signin. I didn't have this problem until today. Thanks
JaLoMe
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Aug 31, 2011 12:18 am
Location: CZ - Moravskoslezský
Name: Jan Loewe

Re: [RC] Classifieds MOD 1.1.0

Post by JaLoMe »

Please help

Image

I can not get upload a photo (nemohu tam dostat NAHRAT FOTKU)

Image

I have to select the file and show it to upload just one image. ( Mám tam pořad tlačítko Vybrat soubor a jde nahrát jen jeden obrázek.)

On one forum I succeeded, but on the second I do are not able. (Na jednom fóru se mi to podařilo, ale na druhém mi to nejde)
JaLoMe
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Aug 31, 2011 12:18 am
Location: CZ - Moravskoslezský
Name: Jan Loewe

Re: [RC] Classifieds MOD 1.1.0

Post by JaLoMe »

The conflict is with jquery-1.7.min.js - mChat 1.3.5 and Top Stats 1.0.8
senatorman
Registered User
Posts: 47
Joined: Sat Mar 12, 2011 3:54 pm

Re: [RC] Classifieds MOD 1.1.0

Post by senatorman »

senatorman wrote:I have installed the classified mod, and it works fine for me and the forumusers.

There is one little isseu with te comments.

Only the classified-owner get notifications when a new comment is placed, but not the users with an earlier comment placed on that classified

how can i fix this?
Is there someone they want to help me to make this extra notification future?
User avatar
Kamahl19
Registered User
Posts: 1598
Joined: Tue Nov 06, 2007 3:33 pm
Location: Slovakia
Name: Martin
Contact:

Re: [RC] Classifieds MOD 1.1.0

Post by Kamahl19 »

You need to select user_ids of users how posted commend and then send a PM to them all
senatorman
Registered User
Posts: 47
Joined: Sat Mar 12, 2011 3:54 pm

Re: [RC] Classifieds MOD 1.1.0

Post by senatorman »

Kamahl19 wrote:You need to select user_ids of users how posted commend and then send a PM to them all
That's the way, but my php knowledge is very bad. Can you tell me, a little php-code for so i can place this in the right file?
swapvn
Registered User
Posts: 72
Joined: Thu Mar 17, 2011 7:33 am

Re: [RC] Classifieds MOD 1.1.0

Post by swapvn »

Hello,
1.Hot ads text is looking weird . How can I change the texts lie under an image?

http://swapvn.com/trang_cua_ban/buysell/index.php

2. I want to remove price prefix on the index block and the search where it has ORDER_TIME', 'ORDER_PRICE' and ORDER_VIEWS'. Classified is free for members to post their business, so I don't need that appears on the block. They can include the price on a title if they want.


Thanks
panhead
Registered User
Posts: 731
Joined: Sat Dec 20, 2003 8:17 pm

Re: [RC] Classifieds MOD 1.1.0

Post by panhead »

two questions:
* is it possible to select more than one expired ad for deletion?
* is it possible to show the total number of ads in the header on the index page (like 'Classifieds (34)?
User avatar
kumakato
Registered User
Posts: 53
Joined: Fri Sep 09, 2005 12:42 am

Re: [RC] Classifieds MOD 1.1.0

Post by kumakato »

THanks for the great mod. I was using it for a long time but decided to do something different with it. I want to use it not as a place to buy and sell, but a place to share places such as restaurants and shopping areas.

As I changed it, there are couple things that I need help with.

First, how do I make the word "Classifieds" at the top of the page to something different? Such as in "What's Hot"

2. How can I make the price a range? such as $10.00 - 20.00?

3. How can I add extra fields, such as a field for a "PIN" (location using GPS)

4. And lastly, how can I add a rating system? To rate the restaurants.

Here is my website. http://www.enjoyingjapan.com/phpBB3/buysell/index.php

Thanks in advance for any help.
User avatar
Kamahl19
Registered User
Posts: 1598
Joined: Tue Nov 06, 2007 3:33 pm
Location: Slovakia
Name: Martin
Contact:

Re: [RC] Classifieds MOD 1.1.0

Post by Kamahl19 »

Working on version 1.2.0

This is what I have done:
[FIX] fixed bug "Users can extend ads which are not theirs"
[FIX] fixed bug with wrong Ad statistics in single_ad.php
[CHANGE] improved Countdown JS script
[CHANGE] display "Closed" or "Sold" in Countdown block
[CHANGE] new jQuery version

This is what I want to do before release:
- new image uploader
- better displaying of photos
User avatar
Kamahl19
Registered User
Posts: 1598
Joined: Tue Nov 06, 2007 3:33 pm
Location: Slovakia
Name: Martin
Contact:

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Post by Kamahl19 »

I have just release version 1.2.0

CHANGELOG:
[FIX] fixed bug "Users can extend ads which are not theirs"
[FIX] fixed bug with wrong Ad statistics in single_ad.php
[CHANGE] new image uploader
[CHANGE] improved security of image uploading
[CHANGE] improved Countdown JS script
[CHANGE] display "Closed" or "Sold" in Countdown block
[CHANGE] new jQuery version
User avatar
victory1
Registered User
Posts: 935
Joined: Sun Oct 10, 2010 6:47 pm
Contact:

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Post by victory1 »

I updated. Where is this "T", you are talking about to create a Thumbnail/

Screenshot: http://i.imgur.com/oI9s6.png
Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”