Page 104 of 113

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Posted: Mon Feb 11, 2013 9:36 pm
by kevinaf
And that block is now not active? Because is see no ads double.

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Posted: Thu Feb 14, 2013 12:45 pm
by Johnnie Walker
No. I've left it inactive, so it don't show duplicated items.

I can enable it, and make a printscreen.

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Posted: Sat Feb 23, 2013 5:34 am
by pcmodded
How do i put a bigger categories title in there ty
Categories
Enter a category title.

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Posted: Wed Feb 27, 2013 3:31 pm
by nofrills
1. Why not use a button for "New Ad" instead of a test link?

2. How can I remove "Active Next" eg the countdown?

BTW Great Mod!
Thanks /C

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Posted: Wed Feb 27, 2013 4:15 pm
by sevenstreets77
I'm using jFusion to bridge Joomla 2.5 and phpBB3 frameless, which seems to be working fine. And I have Classifieds MOD installed on phpbb. The link to the classifieds section produces the following error:

The path to the requested does not exist
No output buffer was generated by this JFusion plugin.


The link to phpbb forums (which is working with the joomla menu alias coffee-shop) is:
domain.com/index.php/coffee-shop
The broken link to classifieds mod is:
domain.com/index.php/coffee-shop/buysell/index.php

see it here: http://inthegrow.ca/index.php/coffee-shop

phpbb is installed to the subdir: domain.com/forum
the mod is installed to: domain.com/forum/buysell

Any idea why this is not working? Can I adjust something to make Classifieds MOD play nice in this configuration? It worked when it was not integrated (frameless) into my joomla site. But does not work post-integration.

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Posted: Tue Mar 05, 2013 12:04 pm
by marclemagnifique
Hi

Since I've install a new mod (MChat) the countdown of my classified disappear... Where and how can I fix this?

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Posted: Wed Mar 06, 2013 12:58 pm
by Papicx92
Hello,
Index we found trying to install:
The second instruction includes/acp / acp-profile.php was not quite right. (Research)
So, check it first and carefully.
line search has changed between 3.0.10 and 3.0.11 version of phpBB3.

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Posted: Wed Mar 06, 2013 8:44 pm
by marclemagnifique
I found my mistake... It was only a missing line in my installation process.

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Posted: Fri Mar 08, 2013 4:58 pm
by mladiucitelj
Wonderful mod. Thank you, Kamahl19!

I'd like to see when someone is looking at classifieds in viewonline so I did this:

Open viewonline.php

FIND:

Code: Select all

		case 'index':
			$location = $user->lang['INDEX'];
			$location_url = append_sid("{$phpbb_root_path}index.$phpEx");
		break;
AFTER ADD:

Code: Select all

// BEGIN Classifieds Mod		
		case 'buysell/index':
			$location = $user->lang['VIEW_CLASSIFIEDS'];
			$location_url = append_sid("{$phpbb_root_path}index.$phpEx");
		break;
		case 'buysell/single_ad':
			$location = $user->lang['VIEW_CLASSIFIEDS'];
			$location_url = append_sid("{$phpbb_root_path}single_ad.$phpEx");
		break;
// END Classifieds Mod
Open language/en/common.php

FIND:

Code: Select all

// MOD :: CLASSIFIEDS MOD -- START
	'CLASSIFIEDS'		=> 'Classifieds',
AFTER ADD:

Code: Select all

	'VIEW_CLASSIFIEDS'  => 'Viewing classifieds',

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Posted: Sat Mar 09, 2013 2:09 am
by youngjediknight
Has anyone managed to incorporate Country Flags User Edition with this mod?

Specifically, I'm trying to get the member's flag to show like below in classifieds_single_body.html"

Code: Select all

						<!-- IF LOCATION --><li>{L_LOCATION}: <!-- IF S_USER_LOGGED_IN -->{FLAG_IMG} {LOCATION}<!-- ELSE -->{L_CL_LOCATION_GUEST}<!-- ENDIF --></li><!-- ENDIF -->
Where {FLAG_IMG} is the member's country flag.

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Posted: Mon Mar 11, 2013 6:01 pm
by youngjediknight
[ORIGINAL MESSAGE DELETED]

Scratch that - issues resolved. Let's just say, probably good idea to TURN OFF ADBLOCK for ads to show lol.

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Posted: Wed Mar 13, 2013 5:01 pm
by mladiucitelj
Hi!

How to set Send email on new comments by default? Now is set not to send it...

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Posted: Wed Mar 13, 2013 11:33 pm
by tyhodge07
Will this only work for prosilver style or will it work for other styles that are prosilver based?

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Posted: Wed Mar 13, 2013 11:39 pm
by charliee
It can work for prosilver based styles but may require modifications to the code.

Re: [RC] Classifieds MOD 1.2.0

Posted: Thu Mar 14, 2013 12:27 am
by youngjediknight
tyhodge07 wrote:Will this only work for prosilver style or will it work for other styles that are prosilver based?
I implemented this on an Artodia style which is as far removed from prosilver but technically prosilver as styles go and it worked fine. You may run into some issues with imageset images.