[ADB] Facebook For PhpBB Light

Any abandoned MODs will be moved to this forum.

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported or maintained by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Forum rules
IMPORTANT: MOD Development Forum rules

WARNING: MODs in this forum are not currently being supported nor updated by the original MOD author. Proceed at your own risk.
Locked
qtranvu
Registered User
Posts: 9
Joined: Sun Apr 27, 2008 8:52 am

Re: [ALPHA] Facebook 2011

Post by qtranvu » Sat Apr 02, 2011 2:27 am

Hi Keitzy,

Thank you very much for your great mod. I currently use a phpbb version 3.0.1. I followed the mod instruction to the letters. Although the codes for 3.0.1 is slightly different, I managed to get it up and running and it is running smoothly on my board.

The only problem I have is with the User Control Panel Module.

It is Step 2 in DIY instructions. When I click under System > Module Management > User Control Panel, I got an error:
Fatal error: Cannot redeclare class ucp_fb2011_info in /hermes/bosweb/web056/b566/sl.nononot/public_html/tranphu/51/includes/ucp/info/ucp_fb2011_.php on line 21
Thus, I cant enable the module for UCP yet. I could enable it for ACP though. And the mod is working well, except this UCP thing.

I can't figure out why. Can you help me please. Thank you very much.

User avatar
keitzy
Registered User
Posts: 359
Joined: Thu Nov 12, 2009 6:32 am
Location: Esperance, Western Australia
Contact:

Re: [ALPHA] Facebook 2011

Post by keitzy » Sat Apr 02, 2011 3:21 am

if(exists($phpbb_root_path . '/includes/ucp/info/ucp_fb2011.php'))
{
delete ucp_fb2011_.php;
}
else
{
rename ucp_fb2011_.php to ucp_fb2011.php;
}

or

(exists($phpbb_root_path . '/includes/ucp/info/ucp_fb2011.php') ? delete ucp_fb2011_.php : rename ucp_fb2011_.php to ucp_fb2011.php);
^
Haha. Sorry couldn't resist. This is just a mock up and not real code.

Just delete the ucp_fb2011_.php one if the ucp_fb2011.php is there already and if not just rename it to ucp_fb2011.php
Image

User avatar
Jamy
Registered User
Posts: 429
Joined: Mon Mar 24, 2003 12:02 pm
Location: Mississippi

Re: [ALPHA] Facebook 2011

Post by Jamy » Sat Apr 02, 2011 4:57 am

ok I realized what I did wrong but now when I try to login to my site with my it just says successfully logged in but I'm not logged in.

User avatar
Mess
Registered User
Posts: 985
Joined: Wed Jul 01, 2009 6:37 am
Name: Kim

Re: [ALPHA] Facebook 2011

Post by Mess » Mon Apr 04, 2011 8:48 am

Jamy wrote:ok I realized what I did wrong but now when I try to login to my site with my it just says successfully logged in but I'm not logged in.
Try clearing you're cache. Sounds like a cookie problem.

User avatar
keitzy
Registered User
Posts: 359
Joined: Thu Nov 12, 2009 6:32 am
Location: Esperance, Western Australia
Contact:

Re: [ALPHA] Facebook 2011

Post by keitzy » Mon Apr 04, 2011 9:37 am

It is left over code from svmods and alternate login. that is causing the problem. It only happens to admins though.
Image

sandman229
Registered User
Posts: 47
Joined: Wed Oct 08, 2003 6:09 pm
Location: Victorville, Ca.
Contact:

Re: [ALPHA] Facebook 2011

Post by sandman229 » Mon Apr 04, 2011 11:47 pm

Do you have the the edits for subsilver2?? That is what I have and your mod does not have it..

User avatar
keitzy
Registered User
Posts: 359
Joined: Thu Nov 12, 2009 6:32 am
Location: Esperance, Western Australia
Contact:

Re: [ALPHA] Facebook 2011

Post by keitzy » Mon Apr 04, 2011 11:54 pm

When fb2011 gets upgraded to beta I will include a subsilver set.
Image

User avatar
Jamy
Registered User
Posts: 429
Joined: Mon Mar 24, 2003 12:02 pm
Location: Mississippi

Re: [ALPHA] Facebook 2011

Post by Jamy » Tue Apr 05, 2011 5:29 am

keitzy wrote:It is left over code from svmods and alternate login. that is causing the problem. It only happens to admins though.

Im going to have to set down and remove all that leftover code this weekend.

User avatar
keitzy
Registered User
Posts: 359
Joined: Thu Nov 12, 2009 6:32 am
Location: Esperance, Western Australia
Contact:

Re: [ALPHA] Facebook 2011

Post by keitzy » Tue Apr 05, 2011 5:59 am

I have time now AVON have shut down my all my wives websites and facebook pages and groups. Typical multinationals. So I can give you a hand if you want.

Work will start on beta 2morrow.
Hopefully it shall be ready for testing in a week or so.
Fingers crossed for you all. ;)

This time I will be updating the install.xml and files by hand.
Image

sandman229
Registered User
Posts: 47
Joined: Wed Oct 08, 2003 6:09 pm
Location: Victorville, Ca.
Contact:

Re: [ALPHA] Facebook 2011

Post by sandman229 » Tue Apr 05, 2011 11:13 am

How do I make a facebook page?? I'm confused. I'm not sure how to edit to make it work...

User avatar
keitzy
Registered User
Posts: 359
Joined: Thu Nov 12, 2009 6:32 am
Location: Esperance, Western Australia
Contact:

Re: [ALPHA] Facebook 2011

Post by keitzy » Tue Apr 05, 2011 12:10 pm

I guess you mean get a facebook application id.

taken for the DIY instructions from the automod install.

Step 4.
If you have not already done this, please go to http://www.facebook.com/developers/createapp.php and set up an application. You will need an Application Id and Application Secret.
If you need help creating an application - Facebook provides a help page here - http://www.facebook.com/help/?page=964
Image

sandman229
Registered User
Posts: 47
Joined: Wed Oct 08, 2003 6:09 pm
Location: Victorville, Ca.
Contact:

Re: [ALPHA] Facebook 2011

Post by sandman229 » Tue Apr 05, 2011 1:47 pm

I created an application and got the app ID and key. Is that all you fill out?? What would be the facebook page then?? where would your web/phpbb forums and likes go to what facebook page???

sandman229
Registered User
Posts: 47
Joined: Wed Oct 08, 2003 6:09 pm
Location: Victorville, Ca.
Contact:

Re: [ALPHA] Facebook 2011

Post by sandman229 » Tue Apr 05, 2011 1:49 pm

Thats ok. I am trying to uninstall it by way of automod and it won't uninstall. It installed great..

I have deactivated it now.

User avatar
keitzy
Registered User
Posts: 359
Joined: Thu Nov 12, 2009 6:32 am
Location: Esperance, Western Australia
Contact:

Re: [ALPHA] Facebook 2011

Post by keitzy » Tue Apr 05, 2011 2:15 pm

The facebook page is what I am currently adding to the mod so a user can post to your facebook page wall from your phpbb forum. So currently Facebook 2011 has no Facebook page function as yet. The page function was not released in [ALPHA] due to many bugs that need and some still need debugging.

So Facebook 2011 is mainly a user register/connect mod at the moment as there are few mods that let a user connect to PhpBB via the new facebook api & javascript sdk.

This mod should in no way be installed on a live website unless for testing purposes and you are confident that you can fix any issues with guidance via mod support.
Image

cossielee
Registered User
Posts: 101
Joined: Tue Jul 13, 2010 12:26 am

Re: [ALPHA] Facebook 2011

Post by cossielee » Tue Apr 05, 2011 3:21 pm

keitzy wrote:This mod should in no way be installed on a live website unless for testing purposes and you are confident that you can fix any issues with guidance via mod support.
very good advise ;) not had any problems yet, though i had to remove the post 'like' button as my users didnt like the placement of it, i think a smaller icon next to the edit buttons would be better much like the Share On Mods buttons, i done this on my test forum using different code and whilst it worked it just didnt look right.

Image

Locked

Return to “[3.0.x] Abandoned MODs”